שלום... חדשה =]

einat6

New member
שלום... חדשה =]

שלום לכולם =]].. רציתי להתעייץ איתכם בקשר למשו ולבקש עזרה.. אז דבר ראשון קוראים לי עינת אני בכיתה י'א.. ואני במגמת במחול.. אז ככה.. המורה שלנו לקומפוזיקציה נתנה לנו משימה שהיא כאילו מכינה אותנו לבגרות.. אז המשימה הייתה לחבר ריקוד קצרצר בדקה דקה וחצי.. גל נושא מסויים במקום מסויים וכל זה.. אז אני חשבתי על לעשות בגן עדן.. והנושא יהיה הסיפור של חווה והנחש.. עם הפיתוי והתפוח וכל זה.. אז המורה שלי אמרה לי שאני אוכל לראות את הייצירה של וואנגליס.. VANGELIS שקוראים לה HEAVEN AND HELL אז שאלתי פה.. אם למישהו יש את היצירה הזאתי? או שיכול להגיד לי מאיפה אני יכולה לראות אותה או להוריד אותה.. אני אשמח מאוד לעזרה.. וסליחה על כל החפירה הזאתי.. חח =]]

ברוכה הבאה עינת!!

אמממ אני ממש לא מכירה את היצירה הזאת אבל זה רעיון ממש מקורי..גן עדן! בהצלחה!

מרנינית

New member
היי עינת ../images/Emo9.gif

מצטערת אך גם אני לא מכירה את היצירה
אבל ברוכה הבאה!!אני ספיר

SHIRAN00110

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני שירן... וגמאני לא מכיר את היצירה...סורי=\

סתיף

New member
שלווום

לצערי גם אני לא מכירה את היצירה הזאת...אבל אהבתי מאווווווווד את הרעיון...אז שיהיה בהצלחה וברוכה הבאה... אההה אגב...אני סתיו...

ברוכה הבאה!

היי אני דנה ואני גם חדשה כאן...וגם לא מכירה את היצירה אבל בהצלחה רעיון יפה!

einat6

New member
את יודעת במקרה אם יש אתר שאני

יכולה להסתכל על היצירה? או מאיפה שהוא שאני יכולה להוריד אותה? ותודה רבה לכולןן =]]

yaeltal12

New member
היי עינת אולי תבררי מי הלחין או שר?

אולי תבררי מי הלחין או שר? ככה תוכלי להוריד בקאזזה או משהו... אגב אני יעל.

אחת מ

New member
אמממ

אני בטוחה שיש את היצירה הזאת בקאזה או באימיול, או באיזו תוכנה שבה את משתמשת להורדת מוסיקה... בכל מקרה זה באמת ונגליס, אני לא סגורה אם זה השם המדויק למרות שנדמה לי באמת שככה קוראים לזה תהני מקווה שזה עזר לך

למעלה