שלום..חדשה...

שלום..חדשה...

אז ככה...מצטרפת חדשה... אני יודעת שאני מתפרצת ככה לדלת פתוחה אבל אולי כאן יבינו אותי... בא לי לבכות פשוט... השתחרתי מהצבא לפני שבועיים ואני חייבת למצוא עבודה. הכיוון שחשבתי עליו הוא שירות לקוחות הייתי במבחנים בסלקום בשירות לקוחות ונפלתי בשלב האחרון ואח"כ הייתי במיונים באורנג' ואת שלב מרכז ההערכה עברתי ובאמת הייתי מצויינת ואח"כ זימנו אותי לראיון אישי ואמרו לי לחכות לתשובה.שהגיעה והיא שליליץ. ואני באמת לא מבינה למה. הייתי באמת טובה. עשיתי את הכי טוב שלי (וזה עוד יותר מתסכל שהכי טוב שלך לא מספיק...). בכל אופן בחברת כוח אדם הציעו לי ללכת למבחנים בחברת פלאפון. הדילמה היא כזאת: -החברה שעושה את המבחנים של אורנג' ופלאפון היא אותה החברה...(אמנםעברתי את מרכז ההערכה ונפלתי בראיון) השאלה איך זה יראה בעיניהם? למה שהם ירצו לקחת מישהי שנכשלה בחברה אחרת... -דילמה מס' שתיים: אם אני לא אתקבל גם לשם זה אומר שעברתי את כל החברות ואף אחד לא קיבל אותי... אני מפחדת מהמחשבה איך אני ארגיש עם עצמי... מה אתם אומרים? חוץ מזה הבעיה היא שאני גרה באיזור חיפה. אין פה שפע עבודות כמו במרכז ואני לא יכולה לקחת את הזמן... הצילווווווווווווווווווווווווו. תודה לכל מי שהגיע עד לכאן.וסליחה על ההשתפכות.

eldorado

New member
אני חושב שזה שעברת את המבחנים

עושה אותך למעומדת לגיטימית ורצינית לגמרי לתפקיד בפלאפון. החבר'ה באדם מילוא (אם אני לא טועה) יחשבו ככה גם כן. יש אנשים שמנסים כמה פעמים באותה חברה אפילו אם לא עברו את המיונים הראשוניים אז מה הבעיה? גם אני הייתי במיונים באורנג' לפני שבוע ושלחו אותי הביתה מהר מאד. זה מבאס אבל זה גם מחשל , גם אם לא תעברי יש עוד מקומות עבודה חוץ מחברות סלולריות. בהצלחה

singular

New member
היי ../images/Emo24.gif

אז מזל טוב על השיחרור וברוכה הבאה לפורום, כפי שנאמר מעלי עצם העובדה שעברת את המיונים כבר מראים שאת טובה ואולי גם היית טובה בראיון אבל היו יותר מתאימים ממך ובגלל זה לא לקחו אותך. בכל אופן כדאי לך לנסות, אם את מעוניינת בעוד עבודות (בחיפה) פני אלי במסר אשמח לעזור בצלחה בכל מקרה singular

hagitg5

New member
תגובה לחתולה בלחי מגפיים

יכול להיות שאין לך ניסיון בעבודה של חברה גדולה (ובגלל זה לא הצלחת בראיון עבודה)

באמת אין לי נסיון אבל במבחנים עברתי

הראיון היה הבעיה. והם לא דרשו נסיון כדרישה. חוץ מזה אני צעירה,חיילת משוחררת טריה ואין לי הרבה נסיון. אם אף אחד לא יתן לי צ'אנס אז מה יהיה ???

anatotel

New member
לכי לפלאפון

ממש לא יזיז להם שעברת מיונים במקומות אחרים. אני הייתי בסלקום ובהוט והמרכז הערכה של הוט נעשה ע"י אדם מילוא ולא עברתי אותו ואחרי איזה חודש הלכתי לאורנג'- גם אדם מילוא- ואיזה פלא אני כבר מעל חודש ברשימת מקבלי השכר של אורנג'. תנסי, אין לך מה להפסיד. שמעתי שבנטויז'ן התנאים לא משהו אם התכוונת לנסות גם. תנסי גם את הוט ויס. תנסי גם ללכת למקומות פחות גדולים, תבדקי מודעות דרושים "קטנות". עבדתי במשך חצי שנה בכל מיני מקומות שונים מהמודעות "הקטנות" ומשכורת בסיסית מקבלים גם מהם. בהצלחה.

תודה :)

מחפשת גם בקטנות ולא מתפנקת. הבעיה היא שכאן בצפון יש הרבה פחות מודעות כאלה מבמרכז ככה שלא קל. לא רוצה לתאר לעצמי בכלל מה עושים אנשי הנגב...

eldorado

New member
יש מלא מודעות

תפתחי לוח ידיעות - חיפה והצפון, מלא

בתור התחלה אני באמת ילך

ביום שני למרכז הערכה של פלאפון. תודה על העידוד מכולם... יש למישהו טיפים לגבי המרכז הערכה של אדם מילוא למשרת שירות לקוחות פרונטלי?

למעלה