שלום חדשה

galiagalia

New member
שלום חדשה

אני צופה בסידרה כבר מהעונה הראשונה מהפרק השלישי. לקח זמן עד שמצאתי אתכם. אני רוצה להגיד לאחר שקראתי כאן המון שמכת הספשלים הזו ממש מעצבנת. אבל בעיקר שאיבדתי ענין בחודש האחרון. או שהנשים כבר לא מענינות או שמשהוא איתי כרבר לא אותו דבר. האם עוד משהיא או משהוא מרגישים דומה? כי זה כבר לא אותה הרגשה של פעם. אולי בגלל זה התוכנית ירדה בסוף?

shriker11

New member
אני מרגישה דומה....הנשים פשוט לא מעניינות כמו

פעם.... נראה לי ..

פיפיטה

New member
שלום חדשה

גם אני מרגישה כך, אך הרבה פעמים יש כמה פרקים שעומדים במקום נשים עוזבות ואז מתעסקים יותר עם הטקסים והמסיבות ואז יש פרקים יותר מעניינים ומרתקים מבחינת לימוד והתקדמות הבנות..

ברוכה הבאה

וכן, גם אני מרגישה כמוך, באמת כבר לא מעניין כמו פעם. לא יודעת למה. ויש גם הרגשה של מירוץ בעונה הזאת. בעונה הראשונה כל טכס סיום היה פרק בפני עצמו,היו משיקעים בטכסים ועכשיו זה נראה כמו בית חרושת..

שרי48

Well-known member
ברוכה הבאה, גליה, וכן, אני מסכימה איתך

גם אני מרגישה כמוך. את וונסה אי דווקא אוהבת, טס מצליחה לגעת - לפעמים גם לעצבן, ואליסון מעוררת המון סימפטיה, חמלה והערצה. השאר - קארן, ליין ומג, עדיין לא גרמו לי להתחבר אליהן. עוד עובדה מעניינת זה חוסר הגיבוש בין הבנות. אין חברויות (וגם לא יריבויות), כל אחת בפני עצמה. אין תמיכה הדדית, אין עזרה. האחרונה שעוד היו לה חברות בבית היא בתאני. כשאני חושבת על וונסה ועל אליסון - אין להן שם אף חברה ואין להן את התמיכה שהבנות היו מעניקות זו לזו. הן עושות, כל אחת בפני עצמה את העבודה לבד. אולי הקבוצה הזאת עוד תתגבש - אבל כרגע זה לא ניראה לי.

just ortal

New member
ברוכה הבאה..ובקשר לדעתך..

אני ממש מסכימה איתך,אני אפילו בזמן האחרון כמעט ולא צופה בפרקים מרצוני החופשי כי פשוט לא מעניין יותר. אני לא יודעת למה זה.אני מניחה שזה בגלל שהנשים לא מעניינות ולא נוגעות לי ללב (מלבד אליסון,שהיא מקסימה וונסה שהיא נחמדה אבל לא נוגעת לי ללב כל כך, ועדיין,שתי נשים מעניינות לא מספיקות לי כדי לראות את כל התוכנית)אני מקווה שבעונה הבאה אולי יהיה יותר מעניין(אם בכלל ישדרו אותה)בכל אופן,מדי פעם אני צופה כדי לראות את רונדה,איאנלה,ואליסון.

just ortal

New member
ודרך אגב,לא יודעת מה איתכם אבל..

בפרק הספיישל היום היחידה שהפכה את התוכנית למעניינת היא דניס (המדהימה)

FreshF5

New member
מסכימה חלקית

אני חושבת שהפרקים אכן יוצאים משעממים כי: תוקעים לנו ספיישלים 50% מהזמן ... וכשכבר אנחנו זוכים לראות פרקים נורמלים יש היתמקדות בבנות הכי חדשות והכי פחות מעניינות (ליין, מג, קארן (!!!), וטס, אם כי האחרונה עוד מספקת לנו רגעי בידור בלתי נדלים + ../images/Emo58.gif יהיו עוד) או נסחבות (רייצ'ל) באליסון וונסה אני עוד נהנית לצפות... והן אלה שעוד מחזיקות אותי...

chenby

New member
אותי דווקא מאוד מעניין

לראות איך טס תתחיל לפקוח את העיניים לגבי עצמה. היא נורא מתגוננת הרי, ומתבטאת בצורה נורא גבוהה שמחפה על המון פחדים... רוצה להצטייר כאינטיליגנטית, אבל משדרת הכחשה. מעניין אותי מאוד. גם הסיפור של ליין בא לי ממש טוב - כי גם לי יש קושי להחזיק או ליצור מערכות יחסים... קארן מפחידה אותי.... כזאת דרמטית ונראית מפחיד...

טס לא מבדרת אלא יותר מעצבנת

אני לא מצליחה להגיע אליה פשוט לא... כולה דרמה קווין שחבל"ז../images/Emo67.gif

FreshF5

New member
נו, זה כל הקטע, לפחות היא מצליחה ליצור

איכשהו עניין ולרתק אל המסך (אותי ועוד כמה בכל אופן)...

אמממ אולי הצליחה מעט באותו 'וידוי'

אבל לא יודעת היא רק נראת לי כולה הצגה אחת גדולה.. וחסרת תכלית כמובן...

FreshF5

New member
בגדול כמוני כמוך

אבל אותי היא מצליחה להצחיק (בעיקר להעלות גיחוך ) ולרתק, שלא כמו לדוג' קארן... וסבבה אם היא מעצבנת אותך../images/Emo45.gif

מסכימה בהחלט...

מצאתי את עצמי פשוט מדלגת על תוכניות... התחילו לשעמם מוות ועוד עם הספיישלים הנוראים האלה בכלל../images/Emo4.gif

ברוכה הבאה

כן ישנה תחושה של "שקט" - אבל לטעמי יש הרבה מה ללמוד מהכיוון המקצועי, מהטכניקות שהמאמנות ודר' סטן מפעילים. זה פשוט מרתק. אתמול למשל, הדרך בה איאנלה טיפלה בהתקפי החרדה של מגי. זה היה מדהים. [הזמנתי את זוגתי לצפות, כי היא תראפיסטית בעצמה]. זה היה שיעור קשה מאוד לצפייה [עבורי, כמי שסובל מהתקפי חרדה קשים].

למעלה