שלום-חדשה:]

togi12

New member
שלום-חדשה:]

היי אנשים נחמדים מאוד =] אזה כיף שיש פורום סטארגייט-לא ידעתי שאנשים פה אוהבים את זה! אז אני חדשהבטח הבנתם. קוראים לי ליאור, עוד שבוע בת 17, איזור ירושלים. ובכן, הסיפור שלי עם סטארגייט זה סיפור קצת עצוב על אהבה לא ממומשת. אני מאוווווד אוהבת. את הכל. החל מהקונספט וכלה בשחקנים. אני רואה אתכם מדברים על עונות ופרקים וזה עושה לי לקנא. אף פעם לא היו לי האמצעים לעקוב אחרי הסדרה- עד לפני שנה לא הייתה לי טלויזיה בכלל רק ערוצים בודדים וערוץ 1 שפעם שידרו בו.., ועכשיו כשכבר יש טלויזיה, יש רק ערוצים ירדניים... ואם אני כבר פה...מישהו אולי יודע איך אני יכולה לצפות בסדרה שלא דרך AXN? הורדות עם המחשב שלי זה דבר מאוד איטי ומסורבל.. ואולי יש איך להשיג עונה שלמה על דיסק בדיוידי... אניבאיזור ירושלים אם למישהו יש כח לצרוב לי =] אז , אממ, ברוכה הבאה לעצמי, =] אשתדל להדביק את פער המידע [שאתם יודעים הכל ואני בערך,הממ, כלום.]

kinspirit

New member
סטארגייט ישראל?

ממש בעוד מספר ימים, אנחנו עובדים על שיפצורים אחרונים ואז הוא יפתח

סלמאק

New member
ברוכה המצטרפת ../images/Emo24.gif

תרגישי בבית, מקווה שתיהני מהפורום ככל האפשר

מ א ג ר ט

New member
ברוכה הבאה!

אכן, בעיה קשה בלי הטלווזיה. ההורים שלי שוקלים לעבור ליס, הבהרנו באופן חד משמעי אין מצב שבעולם. ועדין, אני זוכרת תקופות קשות בלי טלויזיה בכלל... בקשר ללהשיג דיסקים או משהו... בטח יש מישהו מהאזור או שמכיר מישהו מהאזור שלך, אני מניחה שאפשר לברר.

matanbil

New member
לגבי השאלה

יש הרבה אתרים בסגנון TV-LINKS ז"ל הטעינה של הפרק מאוד מהירה אם את רוצה לינק בפרטי

Ashrak

New member
זה בטח גם תלוי

זה בטח גם תלוי איפה באיזור ירושלים את גרה. למשל, אם הייתי מגלה שאת השכנה מהבית ממול אז הייתי צורב לך בעצמי, אבל מאיזור אחר בירושלים זה כבר מסורבל...

togi12

New member
תודה רבה לכולם :)

איזה כיף, ראיתי את הפרק היום בAXN בחדר כושר :) אני גרה במעלה אדומים ואני כל שבוע נמצאת בעיר, אם מישהו קרוב...:)

למעלה