שלום, חדשה

Fucking S H I T

New member
שלום, חדשה

שלום, קוראים לי דנה. עד היום חלמתי בערך 6 חלומות צלולים ואחרי השניים האחרונים התחלתי להתעניין בכל מה שקשור לחלומות צלולים. החלומות הצלולים האלו באו לי בספונטניות בלי קשר לבדיקות המציאות. אז ככה, לפעמים כשאני חולמת ואני רואה משהו מסויים אני מבינה שהדבר הזה לא הגיוני ושמשהו לא בסדר אבל לא עולה בדעתי לעשות בדיקת מציאות או אפילו לחשוב על האפשרות שזהו חלום. זה אומר שאני צריכה להשתדל יותר עם הבדיקות? גם עם הבדיקות יש לי דילמה, יש הרבה אפשרויות לבדיקות ומה שאני עושה זה השלבים הבאים: 1 אני שואלת את עצמי אם אני חולמת ובודקת אם הכל הגיוני ואיך הגעתי למקום שבו אני נמצאת 2 מנסה להתרומם (לעוף) 3 בודקת מה השעה ומנסה לשנות אותה יש לי גם מן "צמיד חלומות" על היד ואני אף פעם לא מורידה אותו כי איתו אני יודעת שאני לא חולמת. הקטע הוא שלפעמים אני מתבלבלת וחשבתי שאולי זה שאני עושה הרבה פעולות בבדיקה גורם לי לאבד את הריכוז. אשמח אם תגיבו :)

silverhawk

New member
אהלן דנה

ברוכה הבאה לפורום.
לשאלותייך, עבודה על בדיקות המציאות היא בדיוק מה שאת צריכה - בצעי אותן באופן קבוע וללא הפיכתן למכניות. הבדיקות שאת עושה מצוינות - מבחן ההיגיון הוא ללא עוררין היעיל ביותר (בהנחה ומבצעים אותו כשורה), וגם מבחן השעון והצמיד (כנ"ל). לגבי התעופה, אני לא ממליץ עליו מאחר וסיכויי ההצלחה שלו אינם גבוהים. כפי שציינתי, הדבר החשוב הוא לבצע את הבדיקה תוך אמונה בהצלחתה ולא באופן מכני.

EndOfAllHopes

New member
ברוכה הבאה

גם לי קורה הרבה שקורא משהו ממש לא הגיוני בחלום אבל אין לי שום חשד שזה לא אמיתי, נראה לי זה בגלל שהחלק של המוח שאחראי על זה פשוט ישן D:

למעלה