שלום... חדשה...

MrsNoOne

New member
שלום... חדשה...

חבר בתלפיות. סיים עכשיו טירונות בקציעות עם גבעתי.. משבוע הבא הוא הולך להיות באוניברסיטה העברית בגבעת רם, למשך ה3 שנים הקרובות. אנחנו יחד כבר 5 חודשים ושבוע... בהתחלה היינו בפנימייה יחד אז היינו ביחד כל היום וכל הלילה... אח"כ נגמר בצפר אז נסענו אחד לשני והתראינו לפחות כל שבוע... ואז הוא התחיל טירונות.. אז התראינו רק כל סופ"ש (חוץ מכמה שהוא סגר בבסיס והיה לי ממש קשה בלעדיו שבועיים). עכשיו הוא יצא לרגילה והוא היה אצלי מיום רביעי עד היום, היום הוא נסע וכל השבוע הוא הולך לבקר חברים מהמושב ומבצפר ומשפחה וכו'.. ככה שיש סיכוי גדול שלא נתראה שוב השבוע הזה, ואת הסופ"ש הבא הוא סוגר בי"ם. ככה שאני לא הולכת לראות אותו 3 שבועות! זה עוד לא קרה...וממש קשה לי. בכיתי המון היום בבוקר כשהוא אמר לי את זה..והוא כולו ניסה להרגיע אותי, אמר לי שהוא בנתיים עדיין כאן איתי ושזה לא שאנחנו נפרדים או משהו... הקטע זה שמעכשיו כל פעם שהוא יצא סופ"ש גם יהיו לו ש"ב מהאוניברסיטה.. ככה שלא מספיק שזה רק סופ"ש ושכל סופ"ש שני או שלישי הוא הולך לסגור, גם את הקצת זמן שיש יהיו לו משימות... ואני עוד חודש וחצי ומתחילה קד"צ.. וככל שאני מסתכל רחוק יותר קדימה זה נראה כאילו יהיה לנו פחות ופחות זמן ביחד... אני ממש ממש מדוכאת... מה עושים עם זה? איך קשרים כאלה יכולים לעבוד??

OgaliO

New member
../images/Emo140.gif

קודם כל ברוך הבא, גלי, בת 16
.. ולשאלה שלך - בהחלט קשרים כאלה יכולים לעבוד. עם המון אהבה ורצון וסבלנות, זה בהחלט יכול ללכת
קחי את הכל בפרופוציות ואל תיכנסי לסרטים מזה, אחרי ששלושת השבועות יעברו ותיפגשו תראי שהיה שווה לחכות כל דקה ודקה .. ואנחנו פה בשביל הדכאונות והתסכולים
[אה כן, תשתדלי לא להוציא אותם על החבר, בכל אופן, הוא לא אשם בסגירות..] זהו בעיקרון:], סיפרת על החבר המון אבל לא סיפרת על עצמך..

MrsNoOne

New member
הממ.. על עצמי

האמת שהייתי פחות מודאגת אם לא היה א הקטע של ש"ב בסופ"ש.. כי אני לא יודעת מה באמת נוכל לעשות יחד אם הוא יחזור כל סופ"ש עם ערמה של עבודות ושיעורי בית מהאוניברסיטה... ועל עצמי: חמוטל בת 18 וחודש (כתבתי בהתפקדות למטה) אילתית, בוגרת יאס"א (תיכון למדעים ואומנויות בי"ם) ומשם גם החבר, ושם ביליתי את 3 השנים האחרונות (פנימיה) יש לי אובססיה לסוסים ורכבתי רכיבה מערבית 5 שנים... מתחילה קד"צ שחקים- אמ"מ (מודיעין) ב18/11 עובדת באזימוט בינתיים...(פרטים למטה) הממ... זיהו... מה עוד יש לספר?

MrsNoOne

New member
אכן כן..

וואו.. אני לא רגילה שאנשים מכירים את המקום...

McBlack

New member
אחותי ובעלה הכירו שם ../images/Emo99.gif

ברוכה הבאה
(מאיה, בת 18
) מסכימה עם גלי, הדבר היחיד שחשוב שתדעי לעשות זה להיכנס לפרופורציות... סה"כ כל עוד אתם אוהבים ומאמינים בקשר אין סיבה שזה יתפרק. it's that simple. אגב האחות ובעלה, הם באו לקחת את האחיינים... טודלז

MrsNoOne

New member
באמת???

חח.. קראתח פעם בספר של מחזור ג' או משהו על זוגות אקסיאסניקים שהתחתנו אבל זה נשמע רחוק ואופורי... באיזה מחזור הם היו?

MrsNoOne

New member
הממ.. כן..

סורי יש ליאסניקים (אנשים שלמדו ביאס"א-Israel Art & Science Academy ) שפה משלהם שמסגלים ומפתחים בזמן השהות שם. בכל מקרה- יאסניק זה מי שלמד ביאסא. מי שסיים את יאסא, כלומר בוגרי בית הספר הם אקס יאסניקים, כלומר יאסניקים לשעבר. אני אשתדל לדבר באופן מובן בהמשך אבל אתם מוזמנים להעיר אם אני משתמשת במשהו לא מובן.. זה דיי הפך להרגל...

Clueless Maiden

New member
ממ

את תיהי בסדר. יש לי מן תאוריה חדשה כזאת, שהכל מסתדר בסוף, בדרך כזאת או אחרת. לגבי השלושה שבועות, עוברים את זה איכשהו, אני עדיין לא ממש יודעת איך. חוץ מזה, הקד"צ שלך לא ימשך לנצח, והוא לא יהיה בטירונות לנצח. אחרי הקדצ תחזרי יומיות, לא? זה רק אומר שתצטרכו להתגבר על תקופה קשה של כמה חודשים, ואח"כ הכל יסתדר. ואגב, קשר שבנוי על שיחות טלפון, הוא ממש לא כזה נורא. מתרגלים :) אז ברוכה הבאה.

Ray512

New member
אין איזו נוסחת פלא

הקשרים האלה יכולים לעבוד אם את רוצה שהם יעבדו. ברור שאת רגילה לקשר הרבה יותר יומיומי, אבל... את אוהבת אותו? אני מניחה שכן. ולכל זוג יש תקופות קשות בחיים. לא יהיה לך קל, אבל אתם תעברו את התקופה הקשה הזו, ותראי איך הכל יסתדר
3 שבועות פשוט תקברי את עצמך בחברות, בלימודים, חוגים, תהי עסוקה. חוץ מזה, געגועים מחזקים את הקשר. מאוד. יהיה לך קצת קשה, כן, אבל כשתיפגשו- זה יהיה הרגע הכי נפלא בעולם
אה, כן, וברוכה המצטרפת

MrsNoOne

New member
הלוואי ויכולתי..

העניין הוא שהוא יהיה במצב הזה של סופשים מאוניברסיטה 3 שנים.... ואני עדיין לא ממש יודעת מה הנוהל של ביקורים אצלם במעונות.. ככה שלא יודעת כמה יומיות יעזרו... הקד"צ שלי חצי שנה אבל זה עוד פחות מפריע... הבעיה הכי קשה היא שאני לא יכולה לקבור את עצמי בחברים וחוגים, רק בעבודה. היות וכל החברים שלי מיאס"א (ראו הודעה קודמת) אז הם גרים ברובם במרכז ובצפון, ואני קצת רחוקה באילת.. ופה אין לי ותר מדיי אנשים קרןבים... אני משתדלת לקבור את עצמי בספרים ובעבודה... אבל זה עדיין לא ממש עוזר... עד לא מזמן גם ממש שיגע אותי שהוא וחברים אחרים שלי עושים דברים מגניבים בטירונות או בטיולים או ש"ש... ואני קבורה פה.. זה למה בתכל'ס אני ממש מחכה לקד"צ... ואם כבר אז עוד משהו- בעוד 3 שבועות כשהוא יוצא, אז יהיה לנו חצי שנה. אני רוצה לעשות משהו אבל לא יודעת מה אפשר לעשות בהתחשב בזה שהוא יבוא עם ש"ב ואני לא יודעת כמה.. ושיש מצב טוב שההורים שלו ירצו אותו בבית ככה שזה יהיה צריך להיות אצלו.. איזה דברים חמודים אפשר לעשות לציון הארוע שלא יקחו הרבה זמן?

MrsNoOne

New member
סרטים או לא... אני מבואסת...

הוא נמצא במסיבה עכשיו. אז דבר ראשון הוא השתכר. כשכבר מחא פעמים ניסיתי לשכר אותו והוא אף פעם לא שותה רציני, וממש מבאס אותי שאני לא שם לראות אותו שיכור בפעם הראשונה. דבר שני, בין כל הדברים מה שהיה לו לומר לי זה שהוא לא מתגעגע אליי עדיין כי הוא ראה אותי רק היום בבוקר (אני מתחרפנת מהרגע שהוא נסע!) וכשדיברתי איתו על ה6 חודשים שיהיה בעוד 3 שבועות כשהוא ייצא הוא אמר "טוב, נראה... אם נגיע לשם" ?!?!?!?! וזה מה שהוא אומר כשהוא שיכור.. (לא ממש ממש, רק קצת מסובב) תגידו שאני מפגרת אבל אותי זה מלחיץ...

MrsNoOne

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif ווויייייייפפפפיייייי!!!!!!!../images/Emo23.gif

הוא חוזר!! הוא אמר לי אתמול בלילה שיש סיכוי קטן שהוא בכל זאת יצטרף לחברה שלו שיורדים לאילת לקורס צלילה ברגילה הזאת. (לפני זה הוא אמר שלא יהיה לו זמן לבוא איתם ושאבא שלו לא יסכים...) אז היום בדיוק כשחלמתי שאני מקבלת ממנו אסמס שהוא כן בא, אז כמה דקות אח"כ התעוררתי וגיליתי שבאמת קיבלתי סמס כזה! - חלומות מתגשמים
טוב, הוא לא ממש יהיה שלי.. הוא יהיה עם החברה בקורס צלילה אבל יש לי אותו כאן עד יום חמישי!

למעלה