שלום חדשה

spongeshahar

New member
שלום חדשה ../images/Emo140.gif

שלום אני חדשה. קוראים לי שחר ואני גרה בירושלים(מן הסתם..
) אממ רציתי גם להגיב לגבי מה שכתבו פה http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=748794 היו פה כמו תגובות על זה.. אז רציתי לומר שתאכלס ירושלים מ=שע=מ=מ=ת! אין פה שום פעילויות לנוער ואחרי זה מתפלאים מה הנוער עושה בגיל כל כך קטן.. ואני בתור נערה וכן בעיקר בגיל שלי(14..)אין פה שום דבר,משעממם כאן. אבל מה שאני יכולה להגיד זה שכיף כאן יענו עם החברה,כיף ומצחיק. איפה חברי הפורום גרים בירושלים?

A N I g M A

New member
ברוכה הבאה חמודה! ../images/Emo24.gif

הכי טוב כאן בעולם. המ אני אליטיסטית, אני גרה בגבעת משואה

gloom

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

כן נאי יודע שבעיר שלנו אין כמעט לאן לצאת.. חוץ מלעיר (האירוניה
) אבל עדיין יש כאן מלא הופעות ומלא מקומות מעניינים ופשוט צריל לצאת וללכת ברגל בעיר כדי להבין כמה היא כפיית ומעניינית.... וזה מה שאני חושב... ואני גר בגילה סתם אם שאלת (ד"א מחר אני נוסע לאמריקה במשלחת לשבועיים ביי)

Alladin007

New member
ברוכה הבאה!

כמו בכל עיר גדולה אחרת בעולם כל אחד מוצא לעצמו את המקומות שלו ואת המקומות שבהם הוא מבלה. את בטח מסכימה איתי שתושבים בניו יורק לא יכולים להיות בכל מקום או בכל אירוע או בכל מועדון ומקום בילוי בגלל הגודל. לפעמים נמאס לכל אחד ממקומות הבילוי שלו ואז הוא מסיק שאין יותר מקומות בילוי בעיר במקום ללכת למצוא מקומות בילוי אחרים..סוג של טריטוריה חדשה. קשה מאוד להשתלט על כל מקומות הבילוי בעיר הזאת. מידי פעם נערכים אירועים כלליים ומרכזיים לנוער כדוגמת פסטיבל "בירת הנוער" אך אי אפשר להסתמך על אירוע אחד גדול וחד פעמי- את צריכה למצוא לעצמך מקומות בילוי ואם עכשיו משעמם לך אז כנראה שאת צריכה להחליף את המקומות שבהם את מבלה.

shirush4

New member
עכשיו שיש חופש

יש אפשרות הרבה יותר גדולה לצאת באמצע השבוע זאת אומרת לא לצאת לבילויים רק בשישי ואז יש יותר אפשרויות שדברים יהיו פתוחים כמו המושבה... הקניון... אבל התכוונתי בעיקר למושבה :) האמת שבגיל שלך המקום שהכי אהבתי לבלות בו היה או בבתים אצל חברות או ללכת לשחק באולינג או משהו בסגנון... אם את לא ממש אוהבת את זה תנסי לברר על מסיבות... אני יודעת שבצוללת הצהובה יש אחלה מסיבות לגיל שלך. האמת שהבילוי המועדף עליי זה ללכת לראות סרט בסינמטק ואז לשבת בקקאו לשתות משו... אבל זאת רק הצעות כן יש מה לעשות בעיר שלנו רק צריך לחפש... :)

למעלה