שלום! חדשה ^_^

dardasonet

New member
שלום! חדשה ^_^

היי אני חדשה.. אז..קוראים לי הדס, אני בת 14 וקצת, מר"ג, אני חולה על אנימה ומנגה, (במיוחד על יאוי ושונן איי..אל תיבהלו אם יצוצו לכם פה תמונות כאלה..^^") אני קוראת את המנגה ורואה את האנימה של טסובאסה כרגע, וכמובן אני ראיתי/ רואה/ רוצה לראות ולקרוא עוד אנימות/מנגות.. אני חולה על jrock, jpop ואפילו jrap ואני לא יוצאת בלי האמפי מפוצץ השירים שלי (שאגב יצא ל"דייט" עם הברך שלי לפני כמה שבועות..מפגש לא נעים כ"כ, אל תשאלו..>__< אבל הוא עדיין עובד!) o_O טוב בכל מקרה אני מקווה להשתלב פה..^^ [נ.ב אתם לא תסקלו אותי באבנים פה נכון? יש פה עוד חובבות (וחובבי??) יאוי נכון?..P:]

Mrs Osuwari

New member
*_*

יאוי.... תביאו לי יאוי..... אה *מתעשתת* שלומות וברוכה הבאה! קוראים לי לני בת 13 וגמאני קוראת את המנגה של טסובאסה! אם יש לך מקום ורמלי להוריד ממנו פרקים (שגם יעבדו אצלי במחשב) את מוזמנת לומר לי! בכול מקרה ברוכה הבאה והשתלבות נעימה!

Morysan

New member
מי היפיוף בתמונה שלך? OO

(השנייה..) וממ... ברוכה הבאה!
ני מור מחולון בת 15 וגם חולת יאוי היה לי על זה פוסט גם בבלוג חחחחחחח
24 תגובות..(תחשיבי את שלי חחחחחחחחחחחחחח) ייאיי עוד כמה חולות יאוי נחמט ליייי חחח ומממ מקווה שתהני פה מאודמאודמאוד אגב ממ המנהלת של הפורום..יש לנו משו משפותף לי ולקומונה שלך
חח ייאלה זה הכל תהני פה מוואאאההה

Mrs Osuwari

New member
למה הגבת לי ולא לה?

וההוא עם השיער הורוד זה מישו מגראטווישן או משו כזה לא?

Morysan

New member
לא יודעת בגלל זה שאלתי חח והגבתי

לה האמת אבל כנראה יצא לי לך בטעות.. גומנה ^^

ShuNka

New member
היפיוף זה שואיצ'י XDD

מGravitation שזו סדרת שונן איי ממש יפה ^^

ShuNka

New member
ברוכה הבאה ^^

אני לא אוהבת יאוי במיוחד
אבל כמובן שאני לא אסקול אותך באבנים D:: אלא בגזר גמדי
סתמ. אני צריכה לישון XX;;.

Katsuki

New member
בורכה הבאה.^__^

א..א..את חובבת יאוי!?!!?! *__* נה נו דה את כזו שווה.^-^ בכול אופן, ברוכה הבאה. D: אני טלי, אני בת 14 וחצי(עוד 5 חודשים 15) אני עדיין לא ראיתי טסובאסה אבל אני אראה... P=

dardasonet

New member
תודה לכולם ^-^

חחחח האם יש סיכוי שחשפתי חברות פוטנציאליות לכת יאוי חדשה? ^_~ כן, לחמוד הזה קוראים שואיצ'י, ואכן הוא מגרוויטיישן שאגב גם קאפי יאמאגוצ'י (למי שלא יודע המדובב של איניואשה ועוד כמה דמויות נחשבות ^^)מדובב את ריואיצ'י (בתמונה) שהוא בישי לחלוטין ^__^ נה נו דה לשלטון XD לדנית- האמת חיפשתי וחיפשתי בכל מקום אפשרי באינטרנט את גרוויטיישן (לזה התכוונת נכון?) ולא מצאתי. ואז, בצירוף מקרים מדהים, גיליתי שלאחת הילדות מכיתה אחרת בשכבה יש את הסדרה כולה כולל הOAV על דיסקים..עשיתי פרצוף תמים למדיי והיא הביאה לי את זה ^__^ ועכשיו יש לי אותה על המחשב (שאגב סובל מחוסר מקום בעקבות כל ההורדות אנימה שלי) אגב- האימיול שלי גם דפוק לחלוטין.. והתמונה שלך שולטת ^__^ ShuNka- את יכולה לסקול אותי בגזר גמדי כרצונך, אבל זה לא יעזור לך! אני אוכל אותו!! בוהאהאהא! XDDDDD Mrs Osuwari - יש לך ביטקומט? כמעט כל מה שיש לי במחשב הורדתי בעזרתה.. זאת תוכנה ממש טובה להורדת אנימות..(ד"א מורידים ע"י טורנטים מאתרים..) סה"כ אני ממש שמחה שיש פה עוד חובבות יאוי ^^ כמו שאומרים yaoi is fun for everyone!

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifברוך הבא../images/Emo65.gif אני

פשוט חולה על הסדרה יאוי ושונן איי אבל אני פשוט לא יודעת איפה לראות את זה ?? אין בטלוויזיה..
והאמיול שלי מחורפן.. מאיפה את רואה?!?

למעלה