שלום חדשה פה

דידליק

New member
שלום חדשה פה

שלום לכולם... אני חדשה פה ואני ממש חולה על לינקין פארק................... בקיצור יש לי שאלה.. יש מצב שבטור הבא של לינקין פארק הם יבוא לארץ???? או שאפשר לארגן עצומה כדי שהם יבואו לארץ??????? תודה ..

linkin 101

New member
אני מצטרף!

בחייאת! חייבים להביא אותם לארץ את השמנים האלה! P= מצדי לארגן חתימה ומכתב מכל מעריץ לינקין פארק בארץ! מי שחושב כמוני ששיגיד DAMN RIGHT!!
[קחו את מיי כימיקל רומנס למשל...הם באים רק בגלל שהפורום שלהם בארץ גם עשה מאמץ(קרדיט למורן כהן מיהוד
)]

booshi

New member
DAMN RIGHT!!!!

XDDDDDDDDDDDDD באמת חייבים להביא אותם ואם לא בחתימות אז בכח!!!! הא הא הא!
ואני עדיין לא מבינה למה מיי כימיקל רומנס באים....=\

chester2

New member
בדיוק!

שמנים שיזיזו תתחת ויבואו חוץ מזה צ'סטר אמר פעם באיזה ראיון שהוא רוצה לבקר בכותל או משו כזה.. אז אולי יש מצב..

sapir lee

New member
נכון

הוא אמר שהם רוצים להופיע בירושלים... זה היה כיף לשמוע אותו אומר את זה בקול החמוד שלו

Super Alonit

New member
איזה מותק, הוא באמת אמר את זה?

נו, אז שיבוא
ושיגרור איתו את השאר

sapir lee

New member
ברוכה הבאה

אני ספיר מחולון תהני ואפשר להתחיל להזיז דברים כדי שהם יבואו...הבעיה היא שאין פה הרבה אנשים בכלל כדי לעשות את זה...

linkin 101

New member
אני חושב שדווקא יש אנשים

רק שהם עצלנים מדי כדי להגיב! קדימה להזיז תחתים ולעשות מאמץ!

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif ברוכה המצטרפת.

אז לך ולכל התוהים למינהם, ללינקין יש עצומה להבאתם לארץ..יש אפילו כמה...אני מקווה שישנו קישור מעודכן בקישורים, ואם אין, אני אמצא לכם. אתם יותר ממוזימנים גם להיכנס לופרום הרישמי של LP ולכתוב שם שאתם מישראל ותשמחו נורא אם הם יבואו. צ'סטר הביע בעבר רצון להגיע לארץ, אולם מילים גדולות בלי מעשים כלל, בואו בהמוניכם ומלאו את הפורום שלהם ודרישה לבואם לארץ.

delhevil

New member
לא נראה לי שהם יבואו לכאן אי פעם...

יש מצב בגלל שקהל המעריצים כאן קטן מדי... It's a small world here לא ייצא להם רווח.

למעלה