שלום... חדשה פה =)

shaiarm

New member
שלום... חדשה פה =)

טוב. בעקרון נכנסתי לפה כי אני עדיין לא בחו"ל, אבל עומדת להיות. בספטמבר אני נוסעת לארה"ב [עדיין לא יודעת איזה איזור] לשלושה וחצי חודשים לגמרי לבד, למין משלחת כזאת מבצפר, אבל לא יהיו איתי עוד אנשים מביה"ס. אני אגור אצל משפחה אמריקאית ואני טיפונת מפחדת, למרות שברור לי שאני אתחבר לאנשים שם ממש מהר [מקווה לפחות]. אני אלמד שם בבצפר ואלך לחוגים והכל. איך זה לחיות בחו"ל? אם אתם הייתם מקבלים הצעה כזאת כמוני, הייתם הולכים על זה?

Your Heaven

New member
היי

אני רוני. ואני מגרמניה,פה כבר כמעט שנה. ולא ממש טוב לי. אבל אני מניחה שאצל כל אחד זה שונה יכול להיות שתהני בארה"ב

I3lackM

New member
חחח רוני את עוד תפחידי אותה...

גם אם יהיה לך טוב וגם אם לא, זה לא ממש קריטי, 3 חודשים זה לא הרבה. הכי חשוב זה שתסתכלי על הצד החיובי ותדעי שאת הולכת לראות עולם ומלואו, להכיר אנשים חדשים (אם תאהבי אותם או לא זה משהו אחר), תרבויות חדשות ומקומות חדשים. את אשת העולם הגדול עכשיו! מגיע לך קרדיט! הכל יהיה טוב, ואת תמיד יכולה לבוא לפה אם יש לך שאלה או סתם בא לך להעלות נושא :)

Your Heaven

New member
לא הפחדתי..

רק דיברתי אמת
יכול להיות שהיא תהנה,ויכול להיות שלא.. אבל במקרה שלה,זה בסה"כ 3 חודשים אז לא ביג דיל

StasAshdod

New member
ככה

הרבה אנשים פה הם פשוט צבועים ולא נהנים מי סיפורים על ישראל ככה שעדיף לחסוף את הטרחה של לספר.

למעלה