שלום.. חדשה פה..

מאוהבת19

New member
שלום.. חדשה פה..

הגבתי בשרשור הזה ובגלל שעברו יותר מ48 שעות זה לא קפץ לעמוד הראשון.. אז אם מישו יוכל להגיב לי אני אודה לו מאוד! תודה, לירז

Yuval Y

New member
../images/Emo26.gif מעתיק את הודעתך...

אני חדשה פה.. רציתי לדעת.. המפגשים של תהל"ה הם להורים בלבד.. נכון? איזה זה הולך שם? ההורים מגיעים ומה קורה? יש מנחה? מה עושים שם? אני שואלת כי אני יודעת שאמא שלי ביררה על זה ורוצה ללכת.. תודה מראש לעונים, לירז

Yuval Y

New member
המפגש מיועד בעיקר להורים

עד כמה שידוע לי, גם הצעירים יכולים לבוא, עם או בלי הוריהם. יש מנחים בקבוצות, מדברים על כל מיני נושאים... באופן אישי אני לא חלק מהעמותה, אלא פעיל בתחום האינטרנט, כך שלשם קבלת תגובה מוסמכת יותר, אולי עדיף להתקשר טלפונית (09-9587779)

יעל Y

New member
שלום ובתגובה

מפגשי תהילה פתוחים להורים ולילדים... לפעמים מגיעים הבנים / בנות לבד ואחרי שהשתתפו בפגישה יכולים להעביר יותר מידע ולכוון את ההורים לקבוצה. לעיתים מגיעים הורה(ים) / ילד ומשתתפים ביחד לעיתים לאורך מספר פגישות לעיתים לפגישה הראשונה ומשם לרוב ההורים ממשיכים למפגשים נוספים. האפשרויות מאד פתוחות כדי לאפשר לכל אחד לחבור ולהשאר בהתאם לקצב ולצורך שלו. המפגשים הם כמו בכל קבוצה לתמיכה עצמית ההנחייה מתוך הקבוצה ונושאים שקשורים לנושאי הקבוצה... מתלבטים ביחד, משתפים, מתייעצים, מדיינים.. תהליך מאד בונה ומחזק. בהחלט מוזמנות גם את וגם אמך להצטרף לקבוצה שקרובה לאזור מגוריכן. בהצלחה יעל

למעלה