שלום- חדשה פה

tau13

New member
שלום- חדשה פה

בת 22. מבקשת המלצות כיצד לחלום חלום צלול. אני מכירה את השיטה שבה רושמים אות על כף היד, ומסתכלים בה במהלך היום- על הפרטים, כדי לזהות שזה אמיתי, ואז בחלום, כשלא יודעים שזה חלום, מסתכלים על היד ורואים אם האות נמצאת ואם היא אמיתית. יש לי מצבים כאלה בהם אני לא יודעת אם אני חולמת או לא, וזו בעיה אחת. הבעיה האחרת שאני גם לזה לא מגיעה כבר... כלומר אין לי רגעי מודעות בחלום. לעיתים רחוקות יש ואז אני עפה לי...

tau13

New member
דרך אגב, קראתי קצת (עכשיו)

על בדיקות מציאות והרוב לא עובד אצלי... כלומר לפעמים אני עפה בחלום ועדיין חושבת שזו מציאות. וכשאני שואלת אנשים אם זה חלום, הם לא אומרים לי שכן, אלא אומרים לי שלא!

1חרטטן

New member
שיטה טובה..

תנסי להעיף דברים, תתרכזי בהם ותחשבי בראש "תעופו, תעופו" אלא אם זה ציפור והם מצליחים לעוף את בדרך כלל חולמת... הסתכלי במראה ואם את לא רואה את עצמך אלא מישהו אחר בדרך כלל, את חולמת הסתכלי על שעון דיגיטלי, ספרותיו ינועו בצורה מוזרה מאד משהו כמו 6:98 ואז 25:78 הסתכלי על משהו כתוב, תניעי את מבטך ואז תחזירי, סבירר להניח שיהיה כתוב שם משהו אחר... תנסי לעוף בעצמך (לא, לא לקפוץ מחלון!) תנסי לעשות תנועות של ציפור או לחשוב לעצמך "עופי, עופי!" אם כל זה יעבוד.. כמעט 100% שאת חולמת... אם לא... אז פאק איזה עולם מוזר! אזהרה! אף פעם אבל אף פעם על תקפתי מחלון או משהו כזה עד שאת בטוחה ב100000% שאת חולמת! במקרה ואת לא חולמת זה מאד מאד מסוכן!

אני תמיד מנסה לעבור דרך הקיר

לעולם לא עובר דרך חלון אפילו אם אני בטוח שאני חולם... ליתר ביטחון

../images/Emo3.gifשמע, חלום לא עד כדי כך

מציאותי.. שלא תרגיש שאתה חולם
.. אלא עם כן אתה מצווה שהחלום יהיה מציאותי (אבל זה כבר משהו אחר
)

silverhawk

New member
אהלן ריקי! ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום
אוקי, קודם כל אולי תספרי לנו מעט יותר על הניסיון שלך? האם את עורכת יומן חלומות ו\או זוכרת חלומות בצורה טובה? בנוגע לשאלתך, השיטה שתיארת נקראת בדיקת מציאות, והיא אכן יעילה. בדיקות מציאות יעילות נוספות הן מבחן השעון, מבחן הקריאה, מבחן ההיגיון ועוד. את מוזמנת לקרוא עליהן בשאלות הנפוצות ולבחור את זו שהכי נראית לך. עכשיו, השאלה היא עד כמה את מעוניינת להשקיע. בדיקות המציאות יעילות מאוד במקרים של דילדים (Dream Initiated Lucid Dream, כלומר בו חלום בו קיבלת לפתע מודעות), אך הן לא יביאו לך חצלולים רבים. בשביל זה את מוזמנת לנסות את השיטות המתקדמות כגון WILD או MILD (גם עליהן את מוזמנת לקרוא בשאלות הנפוצות. בהצלחה!

למעלה