שלום....:) חדשה פה..

שלום....:) חדשה פה..

יש לי שאלה ואני מקווה שבכלל תוכלו לעזור לי ולענות לי אליה... קורה בזמן האחרון דבר מאוד מוזר... שאני בטוחה שיש לו משמעות כלשהיא.. כל בוקר יונה מגיעה לחלון שלי של החדר... משמיעה את הקולות.. קולות כאלה של יונים.. נמצאת לכמה זמן והולכת.. הייתה תקופה שזה היה קורה בקביעות כל יום.. עכשיו זה די לסירוגין... מעניין אותי לדעת מזה בא לסמל איזו משמעות יש לזה.?? אולי זה נשמע לכם שטותי.. אבל אני בטוחה שיש לזה משמעות!!! מקווה שתוכלו לעזור לי... יום נעים.מלא בחיוכים....:)

ברוכה הבאה אורטל../images/Emo140.gif

לפני כמה שנים, שמעתי סיפור שהדהים אותי, אז הנה אני אספר לך אותו: נפגשתי עם חברה חדשה, שהכרתי דרך הרשת. היא אלמנה, ששכלה את בעלה חודשים ספורים לפני פגישתנו. בעלה היה חולה מאד, ועשה חודשים ארוכים בבתי חולים. בימים האחרונים לחייו, הוא שהה במחלקת טיפול נמרץ, מקום סגור וסטרילי לכל הדעות.
בכל בוקר כשהיא הגיעה לבית החולים, היא דאגה שיקחו אותו למקלחת, והחליפה לו סדינים בעצמה. בשבוע האחרון, בעודו שוהה בטיפול נמרץ, היא הגיעה כרגיל להחליף לו סדינים, ובכל יום הופתעה לגלות נוצה על מיטתו. נוצה פשוטה של יונה. למרות שהיא דאגה להסיר אותה, לסלק אותה מהחדר. הדבר הפתיע אותה שהלא המקום סטרילי, ומאין תגיע יונה או נוצה...?
לאחר מות בעלה היא מספרת שב"מקרה" הגיע לידיה ספר שנקרא "סימנים מן היקום"... אין לי מושג מי כתב או מאיזו הוצאה. בספר הזה היא מצאה שהנוצה היא "סימן" לגלגולי נשמות, מישהו מבקש לומר לך משהו, לאו דווקא רע או טוב, פשוט – חיבוק מהיקום, מנשמה קרובה, בדמות נוצות.
לא יודעת עד כמה זה קשור לסיפור שלך, אבל זה מה שהזכרת לי.
ברוכה הבאה כבר אמרתי

למעלה