למה? לא היה לך כיף איתי?
P PaZosh New member 5/2/05 #58 את עצמי בעיקר ../images/Emo99.gif וגם את אמיה מונטריו,מרגריטה מגנה ואת?
X X יו יו S New member 5/2/05 #59 חחחחחחחחחחחחחחחחחח יאו נראה לי אני גם מתחילה לאוהב אותך מי זאת מגנה הזאת נשמעת לי מוכר ומה זאת השנייה ואני אוהבת את אלחו אורטיז פבלו אצרי אביעד קיסוס וגונתן טיילור תומס
חחחחחחחחחחחחחחחחחח יאו נראה לי אני גם מתחילה לאוהב אותך מי זאת מגנה הזאת נשמעת לי מוכר ומה זאת השנייה ואני אוהבת את אלחו אורטיז פבלו אצרי אביעד קיסוס וגונתן טיילור תומס
P PaZosh New member 5/2/05 #62 אוי איזה כיף לי ../images/Emo178.gif את מתחילה לאהוב אותי שתאהבי אותי לגמרי תודיעי לי ומרגריטה מגנה זאת שחקנית,פרננדה מיש מצב לאהבה,בשם האהבה,להתאהב מחדש פבלו אצרי אוי בחירה טובה וגונתן הוא לא מלחיות את החיים או משהו כזה?
אוי איזה כיף לי ../images/Emo178.gif את מתחילה לאהוב אותי שתאהבי אותי לגמרי תודיעי לי ומרגריטה מגנה זאת שחקנית,פרננדה מיש מצב לאהבה,בשם האהבה,להתאהב מחדש פבלו אצרי אוי בחירה טובה וגונתן הוא לא מלחיות את החיים או משהו כזה?
X X יו יו S New member 5/2/05 #63 אממ לפני זה שאני מודיעה לך אני צריכה לעשות איזה משהו מסוים לשבור איזה כוס וכזה? הא לא מכירה ומי זאת הבת השנייה? כן כפרע על אף שלו שלמות הא לא בעעע לא רואה אפרות סבון הנה תמונה שלו
אממ לפני זה שאני מודיעה לך אני צריכה לעשות איזה משהו מסוים לשבור איזה כוס וכזה? הא לא מכירה ומי זאת הבת השנייה? כן כפרע על אף שלו שלמות הא לא בעעע לא רואה אפרות סבון הנה תמונה שלו
P PaZosh New member 5/2/05 #64 כוס? ../images/Emo106.gifלא חובה,אבל מומלץ ../images/Emo8.gif השניה זו זמרת מדהימה,היא בלהקה..אבל בטח לא תכירי... וגונת'ן [גונתן נכון?] כוסי,אבל לא מכירה...
כוס? ../images/Emo106.gifלא חובה,אבל מומלץ ../images/Emo8.gif השניה זו זמרת מדהימה,היא בלהקה..אבל בטח לא תכירי... וגונת'ן [גונתן נכון?] כוסי,אבל לא מכירה...
P PaZosh New member 5/2/05 #66 ויי ../images/Emo123.gif טחח אהבתי... למרות שאני לא אמורה לאהוב but what ever ואני רוצה להכיר בוודאי מי זה..
ויי ../images/Emo123.gif טחח אהבתי... למרות שאני לא אמורה לאהוב but what ever ואני רוצה להכיר בוודאי מי זה..
X X יו יו S New member 5/2/05 #69 וואלה צודקת איך אני לא חשבתי על זה חח טוב היה לי לעונג לפטפט איתך אבל אני חייבת לטוס אז צאו צאו צאו