שלום, חדשה פה...

שלום, חדשה פה...

מבקשת המלצה מניסיון אישי, לפסיכיאטר ילדים בקופ"ח מכבי, בשביל ילד קשה-קשב והיפראקטיבי עם בעיות רגשיות והתנהגותיות.
אנחנו גרים באזור חדרה אבל אני פתוחה להמלצות במרחב שבין חיפה לת"א.
ודבר אחרון, חשוב שזה יהיה מישהו שיש אליו תורים בטווח זמן סביר, כי אנחנו רוצים להגיע לכיתה ג' עם אבחנה ברורה ואולי גם מרשם ביד...
תודה רבה

אני לא יודעת אם הוא במכבי

אבל אני ממליצה בחום על ד"ר יובל גולדבורט. פסיכיאטר מדהים שמבין לנפשם של ילדים. שווה לברר אם הוא מקבל דרך מכבי.

לפי הרשימה של מכבי - לא

מסתבר שהרשימה שם מאוד מצומצמת... וממה שהבנתי גם ככה אין הרבה סיכוי שאשיג תור ל-2013 דרך קופ"ח.
בקיצור אני פתוחה לעוד המלצות לפסיכיאטרים לא משנה מאיזה קופה.

אז אני באמת ממליצה על ד"ר גולדבורט

בחום רב. יש לו ראייה מערכתית, והוא באמת מבין לנפשם של ילדים. פסיכיאטר בחסד. הוא ידע גם להדריך אתכם איך להתנהל בבית. אם אני לא טועה הוא מקבל בהוד השרון.

סיגלוג1

New member
במכבי

שלום,
במכבי ובעוד קופות חולים עובדים רופאי ילדים ומשפחהה שהוכשרו עי משרד הבריאות לאבחן ולטפל בבעיות קשב. התורים אל חלקם לא ככ ארוכים והם במחיר סמלי. רופאים אלו יודעים לכוון לפסיכולוג/פסיכיאטר/ העארכה לימודית במקרה הצורך.
כאשר ישנם בעיות מורכבות של קשב + עוד משהוא (+דיכאון+ חרדה+ התנגדות+ בעיות חברתיות+ ליקויי למידה או + כל דבר אחר), עוברים הערכה ומטפלים בבעיה המובילה או באחת הבעיות ורואים מה " נשאר על השולחן". לדוגמא - בשלב א- מטפלים בקשב זמן מה ורואים איך ההתנהגות בבית/ מצב הרוח/ היחסים בחברה- משתנים. במראה שהבעיות האחרות נשארות- מטפלים גם בהן בשלב ב.
יישר כחכם. ס

למעלה