שלום! חדשה פה!!

JENNUSH29

New member
שלום! חדשה פה!!

קצת נתונים עלי בת 29 אמא ל2 משקל לפני הניתוח 105קג. BMI: 43 שרוול קיבה בחודש אפריל ירידה של 25 קג. משקל נוכחי 80 קג. BMI:32 מרגישה מצויין וניראה טוב מאד! אבל הבטן! אוף הבטן........ היא לא יורדת!!! היא תרד בסוף?? אני כבר יודעת שישאר לי סינר... נו.. נטפל גם בו... תגידו עד כמה אתם מקפידים "לעמוד" בדיאטה?? אני אוכלת כמעט הכל אבל הכמויות קטנות כמובן! ואוכלת דברים גם משמינים... זה יכול להיות חצי משולש פיצה או לדוג' משבת אכלתי בוטנים מסוכרים... לא המון אולי 5-6 אבל כן.. אני מרשה לעצמי כאלו דברים.. (בעיקר בשבת -אני דתייה...) טוב אשמח להיות חלק מהקהילה פה! בהצלחה לכולם!!!!!!!!!!!!! ואם יש פה לא מנותחים עדיין או כאלו שמתטבלטים אגיד לכם משהו ה 3 מילים --> לכו על זה!!!

ליבי3617

New member
ברוכה הבאה

מי ניתח אותך? לצערי לא תמיד אנחנו יורדים מאיפה שאנחנו רוצים אבל זה בא. לגבי אכילה של דברים פחות בריאים זה בסדר אבל במידה. כדאי לנסות לראות איך לאכול קצת יותר בריא ולא לאכול פיצה ובוטנים בתדירות גבוהה כי חבל. הרבה אחרי הניתוח כל מה שעוזר לנו הם ההרגלים.

הי ברוכה הבאה

לגבי הבטן- אולי תלכי למכון כושר? הם עובדים על זה. והעיקר - רק בשמחה. מה שיש לך כפי הנראה. בהצלחה.

שמחה37

New member
ברוכה הבאה

כמה המלצות אני מאמינה שאחרי הניתוח העבודה העיקרית שלנו היא לסגל הרגלים חדשים. אני לא מאמינה בהתנזרויות אבל כן מאמינה בבחירה נכונה של מזונות. היום 4 חודשים אחרי הניתוח את נסתמת מרבע משולש פיצה עוד לא הרבה זמן משולש פיצה יעבור לך בלי הרבה בעיה. ז"א שהיום הכמויות הקטנות "מגנות" עלייך ואת רואה ירידה בעתיד הכמויות יהיו של אדם "רגיל" ולפעמים בעקבותיהם תראי גם עליה קטנה (לפעמים לא מחייב). אז שוב לא ממליצה להתנזר אבל כן ממליצה ל"עשות חושבים" לפני שאוכלים. ולגבי הבטן- " שיש את אלו ש"בורכו" שהבטן לא יורדת ויש את אלה ש"בורכו" שהרגלים והטוסיק והציצי לא יורדים
תתמקדי בספורט על שרירי בטן לא בטוח שיהיו קוביות אבל זה בהחלט יכול להועיל. והכי חשוב בהצלחה שמחה

../images/Emo23.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

הרגת אותי עם הקטע של הסינר, פעם ראשונה שאני שומעת תיאור כזה על הבטן. היתכן והסינר זו כבר תופעה שקשורה לשתי הלידות ולא לירידה במשקל?! אצלי בגלל הניתוח קיסרי שעברתי, הוא גורם לבטן שלי להראות כמו סינר <אבל קטן למזלי>. כמו שקודמי הציעו, עבודה על שרירי בטן יעשו לא מעט את העבודה. בהצלחה

JENNUSH29

New member
היי דובונת!

לא שמעת על המוגש??? חחחח חופשי מסתובב בפורומים אחרים.... טוב אז אני אמא לתאומים..וגם ילדתי בקיסרי.... ניראה לי שזה כן משפיע על "צורת בטן ".... אבל תמיד הייתי שמנה בבטן.... ותמיד היא הייתה מתנדנדת...... אני מקווה שהיא תקטן עוד בהמשך....

מֵירַב

New member
שלום!../images/Emo24.gif

1. בטן: אל תעשי את מה שאני בעצם לא עשיתי - לא עשיתי ספורט במהלך הירידה הגדולה, ורק אחרי שירדתי 40 ק"ג (עכשיו אני 50 ק"ג) התחלתי להתאמן בחד"כ. אז המון כפיפות בטן - לא יזיקו, ואם המצב ממש בקאנטים - ניתוח. נו, זה מה יש
2. לגבי "לעמוד" בדיאטה - אני משתדלת, חי נפשי ואוזני שאני משתדלת, אבל יש לי המון התחזרויות, כי המוח עובד אחרת, מה לעשות... ההתחזרויות האלו באות על-חשבון ארוחות, כך שיש איזון כלשהו. בהצלחה

JENNUSH29

New member
טוב אז ככה!

נותחתי אצל דר קידר!!! לא ממש מתעמלת..... עדיין שונאת את זה.... כפי שאתם רואים לא ממש שיניתי הרגלים... טוב הדוג' של הפיצה והבוטנים הם היו דוגמאות... זה לא קורה כל יום... אבל זה קורה... ואני מודעת לזה... ולכן באתי לפורום לחפש קצת תמיכה וטיפים.... !!!! שמחה! תודה רבה על התובה שלך! גרמת לי לחשוב.... נכון שהכמויות גדלות! וזה הזמן שלי להתייחס ברצינות על המזון שאני מכניסה לגופי... השאלה שלי איך עושים זאת????? אני לא רוצה להרוס את המתנה הזאת שקיבלתי! השרוול שלי!!! אני רוצה שהוא יעמוד לצידי איתן! אני רוצה שהוא יעבוד כמו שצריך... ואני צריכה לגרום לזה לקרות!!!!! (עוד משהו קטן - כל החודש האחרון של החופש הייתי ממש בדיכאון... נשארתי בלי עבודה... נאלצנו לעבור דירה בפתאומיות... -המון הוצאות בלי הכנסות- מצאתי עבודה... שוב נשארתי בלי עבודה... בסופו של דבר עוד פעם מצאתי עבודה....והתחלתי משהו חדש... וכל זה גרם לי לא להיות בפוקוס על עצמי... הייתי מאד לחוצה... ורציתי לקבל "תמיכה" מהאוכל...
אז אכלתי שטויות -כמויות קטנות- ועכשיו ברוך ד' אני כבר נכנסת לשגרה יותר רגועה וטובה! ואני חוזרת להרגלים הבריאים שלי... יש לי 10 דק' הליכה למקום עבודה שלי ואני עושה הכל ברגל... בא לי לצאת להליכות בלילה אבל יש לי מיליון תרוצים למה לא... תוך כדי כתיבה פה אני קולטת שאני עדיין חייבת לעבוד על הראש שלי....) תודה לכם על התמיכה!!!!

dubit1234

New member
ברוכה המצטרפת !

גם אני מסכימה עם הגישה שלך, שיש לאכול הכל אבל להקפיד על כמויות. כי מדובר בתהליך לכל החיים ואם נוריד מעצמנו את הדברים שאנחנו אוהבים, לא נחזיק מעמד... מידי

למעלה