שלום,חדשה פה

נטע523

New member
שלום,חדשה פה

אני נטע נעים להכיר אז ככה,בכמה שים האחרונות התחלתי להרגיש חיבור לרוחניות ולמיסטיקה. בעברי ממש לא שמתי על זה דגש בחיי,הייתי אתאיסטית מוחלטת ולא האמנתי בשום דבר שלא ניתן לראות אותו. כיום אני מרגישה שינוי מבחינה פנימית,שינוי שלקח שנים,כי אצלי הכל עובד לאט... ומרגישה שאני רוצה להתקדם מבחינה רוחנית אך לא יותדעמ בדיוק מה מי מו. לאחרונה תהחלתי גם להרגיש מתי אנשים מרגישים\חושבים עלי,אני ממש מרגישה את זה פיסית ואני מרגישה שזו עליית מדרגה מבחינה רוחנית. מצד שני אני חושבת לעצמי שאולי אני משוגעת או הוזה..הריי זה יכולת שאין אותה בדר"כ להרבה אנשים..אז יש לי ספקות,שגם מונעות ממני להתקדם.. ובכן שאלתי היא-איזה הבנות אני צריכה לרכוש כדי להתפתח עוד? אני כן מרגישה שיש איזהשהוא משהו מעבר,אבל מהו בדיוק?
קשה לי להתמקד ולהפתח מבחינה אנרגטית,מרגישה עוד צרה וכבולה בתוך העולם הזה,אך רוצה לשאוף הלאה כלכך ,להאמין בטוב ובנצח,אך משהו מונע מבעדי לתת לזה לקרות באמת. מה זה המשהו הזה? ותודה על ההקשבה
 

רותי 11

New member
נטע523 יקרה ../images/Emo140.gif

ברוכה המצטרפת. אני יתחיל ואומר לך שאת צריכה להבין שאת בסוג תהליך של שינוי עצמי שינוי הבנה וזה תהליך מבורך, לא תמיד הוא קל הוא טומן בחובו הרבה הפתעות טובות אבל לפעמים כדי להגיע לאותן תובנות אנחנו עוברים גם תהיות וקשיים מסויימים לקבל גם את זה בהבנה ולהבין שזה חלק מהתהליך עצמו. להבין שבכולנו טמונה היכולת הרוחנית, רק שיש כאלה שאינם מחוברים לעצמם שאינם מאמינים בזה, כפי שאת לא היית במקום הזה בעבר, בסופו של דבר כולנו נהיה במקום הזה כל אחד בדרכו ובזמנו. אז כמו שציינתי ראשית להבין שאת בסוג של תהליך כזה, להקשיב ללב הוא לעולם לא מטעה אפילו שהוא יכול להוביל אותך להתנסות לא נעימה לפעמים תביני שזה חלק מהתהליך שזה חלק ממה שבאת ללמוד או לתקן כאן וזה מבורך, תתחילי במודעות עצמית זה החלק הטוב והמחזק ביותר שיש יש ספרים טובים בעניין, יש אפשרות לעבור סדנאות כאלה, אחד הספרים שהייתי מאוד ממליצה לך על לקרוא זה "ארבעת עקרונות הבריאה" של ג'ון ל. פאין זה ספר שיעשה לך סדר בראש. כמובן שיש עוד הרבה דברים ואי אפשר לכתוב את הכל בבת אחת, אני כאן לכל שאלה וכמובן שאר חברי הבית. בהצלחה לך בדרכך הנפלאה.
 
למעלה