שלום, חדשה פה :)

שלום, חדשה פה :)../images/Emo28.gif

אמ... רק עכשיו שמתי לב לחייה המדהימה הזו.:)) הייתי רוצה מידע עליה, מה היא אוכלת כמה זמן היא חיה מה מי מו וכמה זה עולה
כי מזמן לא הייתה לי חיית מחמד והייתי רוצה יותר משרקן שיחזיר לי בקושי שנה:( זה שובר לי את הלב יותר מידי.
תודה^^

Sweet Fantasy

New member
קראתי את המאמר אבל,../images/Emo28.gif

לא כתוב כמה הוא עולה... האם חמוס עולה בסביבות העשרות/מאות/אלפים של שקלים? האם אוכל הוא יקר? כאלו דברים:)

חמוס

היא לא חייה זולה. יש לקנות אוכל פעם בחודשיים(120) כלוב(700) חיסונים(160+80=כלבלבת חמוסים+כלבת)(פעמים כלבלבת) החמוס עצמו(200-400 ממגדל,בקנות המחירים יכולים להגיע ל600 בשקט)(וגם לא קונים חמוסים בחנות חיות) חול(30) עיקור סירוס(200-400) ויש עוד ... לי עד עכשיו הוצאתי יותר 1500. וכתוב בשאלות נפוצות,מאמרים,את יכולה חהסתכל בספר החמוסים של ד"ר שור(מומלץ) ואפילו לקרוא הודעות ישנות בפורום.

u11865

New member
חמוס

היי יש לי חמוס וקוראים לו חמסה. לצערי אין באפשרותי לקונות לו עוד חמוסה,לכן אשמח אם מישהו מבעלי החמוסים כאן ייצור איתי קשר על מנת להפגיש את החמוס שלי עם שלו מדיי פעם כדי שלא יהיה לו משעמם עדי[email protected]

Sweet Fantasy

New member
בשאלות הנפוצות כאמור יש את כל

המידע לו את זקוקה, כולל מחירים.

מוריקק

New member
ברוכה הבאה!!!

גם אני דיי חדשה פה.... מקווה שתישארי ותהני... אני יודעת שאני נשארת.. חחח

מור

בשביל! כי לפעמיים את לא משרשת למקום הנכון. כך תהיה לך ולכולם קריא ברורה ונעימה יותר בפורום. דודי.

skarlet ohara

New member
אתה גאון!!! ומושלם!

שלחנו את ההודעה באותו זמן אז לא ראיתי שפרסמת אותה. אתה קסם של ילד....

למעלה