שלום, חדשה... מחפשת עו"ד/מגשר/גם וגם

KY101

New member
שלום, חדשה... מחפשת עו"ד/מגשר/גם וגם

לא מאוד יקר... איזור המרכז יש לי כמה שמות - יונינה אלוני אלינור ליבוביץ איימי בכור נעמה זוהר שירה איזנשטטר מישהו מכיר? איך אני יודעת למי ללכת? לפי מה בוחרים??? אני די שמה את עתידי בתביעה / הסכם, לא???

מגשרים

יקירתי, הגעת לפורום של גישור ויש כאן הרבה מגשרים. הדבר הטבעי הוא שבטח תקבלי מסרים אישיים עם מגשרים שמציעים את עצמם... מציעה לך לבדוק באינטרנט. לנסות ולהפגש ולהכיר, ולראות עם מי את מרגישה הכי בנוח. לשאול כל מגשר את השאלות החשובות לך. לקבל חוות דעת של אחרים, ולפעול גם לפי תחושה אישית (מאמינה שזה כלי שתמיד עובד). מאחלת לך הרבה הצלחה במקרה שלך.

שרה כץ

New member
מגשר במרכז

אני מציעה לך להכנס לאתר של עמותת להתגרש בשלום כולם שם מגשרים מנוסים, ואת יכולה להתרשם מקורות החיים שלהם. כולם גם עורכי דין. טלי ורטהיים היא גם עורכת דין וגם מטפלת משפחתית עוד המלצה מאוד מאוד חמה=עורכת דין ועובדת סוציאלית הדס צ'ופקוב טלפון 0523205017 היא ממש אישיות בהצלחה שרה כץ

adayan10

New member
למה את חושבת שאישה תתאים לך יותר?

KY, ממש מסקרן אותי למה העלית חמישה שמות, וכולם של נשים? האם במקרה יצא שמכרייך המליצו לך רק על נשים או שאת מעדיפה שאישה תגשר בינך לבין בן/בת זוגך (סתאאם, ראיתי בפרום אחר שאת רוצה להתגרש מבעלך). קחי בחשבון שאת כנראה כבר בשלה לגירושין, אבל סביר שבעלך לא, והוא צריך מישהו שיבין אותו. כדאי לך לחשוב גם עליו, ועל הצרכים שלו. נכון שהמלצה כזו מצפים לשמוע מיועץ זוגי ולא מעורך דין, אבל אם המחשבות האלו ישפרו לך את חיי הנישואין, הרווחת בגדול. בהצלחה! אביעד.

למעלה