שלום חדשה כאן,

נעמי231

New member
שלום חדשה כאן,

כבר זמן רב אני קוראת את הפורום ומאוד נהינת. אפילו שאני משתתפת פסיבית חל אצלי שינוי בקשר לדימוי הגוף שלי. התחלתי לאהוב את עצמי, למרות שיש ימים קצת קשים.... בכל מקרה רמת השיפוטיות שלי כלפי גופי ירד פלאים. אז למה כל פעם שאני רואה אדם. שלא ראיתי זמן מה ,אני מסתכלת אם הוא רזה הוא השמין. אני חושבת שאם רמת הקבלה העצמית שלי עלתה, למה אני צריכה לשפוט אנשים אחרים אם הם רזו או השמינו. למה לעזאזל זה מעניין אותי. למישהו יש עיצה?

כי בני אדם הם טיפוסים מאוד שיפוטיים

כל הזמן אנחנו בוחנים את הסביבה שלנו וכמובן שהדבר שהכי בולט לענינו זה עניין המשקל-אליו הכי קל "לגשת" עם עינינו... אל תתבלבלי עם עצמך, זה לאו דווקא קשור לרמת הקבלה העצמית שלך, וגם אם כן- עם הזמן את תראי שזה דבר שידחק אצלך הצידה ותשימי לב לדברים אחרים אצל האדם שמולך, בכל זאת אמרת שרק התחלת לאהוב את עצמך, לאט לאט

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נעמי יקרה, קודם כל כל הכבוד על עלאת הבטחון העצמי והקבלה העצמית שבך. זה לגיטימי מאוד דעם הקבלה העצמית שבנו אנחנו נחפש את זה באחרים, אבל זה ילך וידאח אצלך כיוון שאת תראי שעם הקבלה העצמית ילך ויגדל אצלך גם קבלת השונה (וזה בכל המובנים). אני שמחה מאוד שאת מתחילה עוד ועוד להכיר בעצמך חלקים חדשים ולאהוב אותם- זה מאוד חשוב. דבר שני, ישנם אנשים שהם גם מאוד ביקורתיים, הם לא תמיד שמים לב כי זה איפהשהוא מוטבע אצלם- תשימי לב אם זה אכן האופי שלך ואם את אוהבת את זה. מאחלת לך המון הצלחה בהמשך העבודה שלך עם גופך. וברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת

עופר 123

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כאשר אנחנו מרבים לעסוק בנושא מסויים, אנחנו נוטים להשליך אותו גם על אחרים. מי שעומד לפני ניתוח אף או מי שאוהב במיוחד נעליים יסתכל על אפם ועל רגליהם של אחרים, ומי שמתעסק בגוף,במשקל ובהיקפים, יסתכל הרבה פעמים על אחרים ויבדוק מה קורה עם משמניהם. אני מניח שככל שתקבלי יותר את גופך, כך גם השיפוטיות כלפי אחרים תרד. בכל מקרה, "הכריחי" את עצמך להתעלם מזה. האנשים הם הרבה מעבר לסך המשקל שלהם
. ככל שתפתחי יותר מודעות לעניין, תוכלי להתגבר על זה. ברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת
עופר

למעלה