שלום חדשה כאן.

שלום חדשה כאן.

זהו, היום החלטתי להבין מה אני רוצה. התעייפתי מהמקצוע שלי. לא מתאים לי ולאישיות שלי. יש אכזבה כי עבדתי קשה להגיע לכאן. אבל התיסכול והקושי הנפשי הוא גדול בכדי להמשיך. אין אין לי מושג איך ,מה וכמה. איפה ללמוד. חשוב לי להמשיך לעבוד (חלקית) איך עושה סדר בבלאגן בראש!! דבר ראשון אני יודעת יש לי נטיה ואהבה לילדים. מפה אני לא יודעת להמשיך.

ramib6

New member
שלום לך

קןדם כל את צריכה להיכנס לשקט עם עצמך מה שאומר לעשות מדיטציה שאגב לא חייבת להיות בישיבה עם עיניים עצומות המהום וכו את יכולה לצאת להליכה ארוכה לתת לכל המחשבות לחלוף לנקות את המחשבה ואז להיות במקום יותר בהיר. או לעשות כל דבר שאת מאד אוהבת באופן הזה. דבר שני מה המקצוע שאת רוצה לעזוב לאן את רוצה ללכת לפעמים האפשרויות והאופציות ממש יושבות לנו מתחת לאף. שלך רמי

בן חוה

New member
מבין ולא מבין

גם אני חדש כאן. מבין כי גם לי יש כאלה רגעים ואף תקופות שאני מתעייף מהעיסוק ובכלל... לא מבין כי אין די פרטים, אם מדובר במשבר חיצוני כלשהו או משהו תקופתי כמו שאני ציינתי על עצמי-שלפעמים עולה וצף. יום טוב.

לא תקופתי.

משהו שאני גוררת מעבודה לעבודה. בתחילה חשבתי שזה האנשים, המרחק ועוד. אבל הדברים מתבהרים לי. אני לא מתאימה לצורת העיסוק הנוכחי שלי. ישיבה מול מחשב במהלך כל היום.

בן חוה

New member
הנה שבלול

הישועה הגיעה ממקור בלתי צפוי... חברה. בהצלחה. אשמח להתעדכן.

למידה בתהליכי שינוי

חשוב להקשיב לקולות המיאוס אבל לפני שאת בועטת בדלי כולו חשוב לנסות ולראות כמה דברים. למשל : מהן היכולות האוניברסאליות שמאפשרות לך לבצע את התפקיד שלך היטב. אלה הן יכולות כלליות שניתן להעתיק אותן מתחום עיסוק אחד לשני. דוגמה - איזה יכולות אישיות מאפשרות לצלם לבצע היטב את עבודתו. - יכולת להמציא קופוזיציה - יכולת טכנית לתפעל ציוד את שתי היכולות הללו היתן ליישם בתחומים נוספים, למשל בתחומי עיצוב שונים. תחומי יצור כמו תכשיטנות המשלבים עיצוב ויצור. אז דבר ראשון להבין מתוך איזה כוחות את עושה את מה שאת עושה, בדגש על במה את טובה, כמובן. דבר שני - לגבי עבודה עם ילדים. עליך לנסות לפצח מה מושך אותך לתחום. רצון לטפל ? רצון להיות בסביבה פתוחה ומשוחררת להיות בסביבה של תקשורת אוטנטית ? רצון להכיר את עצמך ? כדי לעשות מעבר אנו נדרשים להבין לעומק את עצמו - ובכוחות עצמו. ודבר שני עלינו להבטיח שאנחנו לא חוזרים על דפוסים חוסמים ומעכבים. אחרת נביא את עצמנו למחוזות חוזרים של שגיאות כלפי עצמנו. יש מה ללמוד מחוויית התקיעות. שבוע טוב, בהצלחה ממליץ על המאמר- תקיעות היא רק תחילת הסיפור – אסטרטגיית שינוי קריירה. למאמר. אמיר דרור

שאלות טובות

הן מובילות לאן שהוא. שתי שאלות מתוכן יש לי תשובה. הרצון לטפל ולהיות במקום משוחרר בעל תקשורת אמיתית וכנה. איך אפשר להוביל את עצמי למקום החדש מהחוויות הלל ומבלי לחזור על אותן שגיאות?

לראות את התמונה הגדולה

תהליך השינוי הינו יותר מורכב מאשר להוביל את עצמך למקום שרק מבוסס על כוחות ועל סילוק השגיאות. זאת שיחה חשובה ומורכבת והיא למעשה, מה שאני מגדיר "להדליק אור בעבודה". מציע לך להכיר את המאמרים ולחפש בעזרתם את התשובה, לפעמים קשה לעשות את העבודה לבד והאחריות אז היא לזהות בכנות וביושר פנימי מה באמת את מסוגלת לראות והיכן את מתקשה. המשיכי, המשיכי, המשיכי יום טוב, אמיר

אני איתך באותה ההרגשה

אני פשוט המומה, אני חושבת בדיוק כמוך. מה עושים? איך יוצאים מזה? בואי נעזור אחת לשניה ונחליט מה עושים!!!!

בן חוה

New member
ראיתי לנכון

מאחל לך כמו גם לשבלול-בהצלחה בכוחות המשותפים. אשמח לעזור.

למעלה