שלום חדשה כאן

matanaaa

New member
שלום חדשה כאן

אני צופה קבועה של מתחת לאדמה(באנגלית זה נשמע יותר טוב) חיפשתי שנים את הפורום מזל שהוא הופיע לי בפוקס על המחשב. אני מקווה לבוא לכאן יותר כעת ומקווה שתקבלו אותי כאחת משלכם. אתחיל בתגובה לכמה דברים 1. הסידרה לטעמי מצליחה בגלל השחקנים המעולים זויות הצילום והזוית השונה בא נראה המוות. 2. ראיתי את הפרק של היום ובכיתי ים של דמעות בשתי עיני. נשברתי אני מודה אבל עוד לפני שהוא מירר בבכי לרות. עוד שהוא הבין שהוא הולך למות. ושהוא לא נראה הכי הכי בקרחת אבל הזכיר לי את דן תורן (הזקנים מביננו זוכרים אותו מערוץ הילדים ולמי שלא כ"כ זקן הוא זמר בזכות עצמו היום ושיחק בטלנובלה (היה אבא של ליה ממשחק החיים)). טוב די לפעם אחת תקראו ותגביו וסליחה על האורך

matanaaa

New member
אהה וכמעט שכחתי יש לי שאלה

שבוע הבא אין מתחת לאדמה? זהו נגמרה העונה? והאם מישהו יודע האם תהיה עוד עונה?

קטרפי

New member
מצאת לך זמן להיצטרף ../images/Emo110.gif

אחורי הפרק האחרון
טוב האמת שגם אני היצטרפתי רק היום אבל בכולמקרה כן יהיה עוד עונה

tslilush

New member
שלום לכם ../images/Emo48.gif

איזה יופי לראות שהפורום מתחיל לתסוס קצת אחרי הפרק... פורום חדש אתם עדיין מהותיקים

סוסxסוס

New member
תשובה

יש עוד עונות, אני לא יודעת כמה אבל יש וניראה אותם לצערי רק אחרי סבב של שתי העונות הראשונות, שזה עוד הרבה מאוד זמן..באסה

matanaaa

New member
תודה אני מודה על הברכות הנה הכרות

אני אור ולא הכי זקנה בפורום(סוף סוף) אני בת 20 ואיזה כיף לומר זאת רק בת 20. מתה על סיקס פיט ואני מקווה לרכוש בדיוידי עונות 3 ורביעית איפשהוא. וגם אני מתה על הכי גאים (היו כמה שכתבו את זה) ויש לי את כל העונה השלישית ומחפשת את הרביעית שמשודרת עכשיו בארה"ב.

dss1

New member
אני חושב שהסדרה מצליחה בגלל ה......

במאי הגאון שתשם שלו אני לא זוכר אבל הוא יצר עוד סדרות איכותיות.

time2fly

New member
שלום גם ממני, גמני חדש

הסדרה מדהימה מכמה סיבות היא עמוקה- רגישה, מתעסקת ברבדים שסדרות בדרך כלל לא נוגעות בהן כל פרק הדמויות מתפתחות ומתקדמות אף פעם לא שעמם ותמיד יש מסע כלשהוא של אחת הדמויות לעבר עצמה הולכות להיות עוד 2 עונות לפחות 4 כבר צולמו בארה"ב בואו כולם נחזיק אצבעות שיקרינו את העונה הבאה ברצף כמו שעשו מקודם time

TribeGili

New member
חחחח.. שלום.. גם אני חדשה..

אין לי זמן וכח כרגע לכתוב על עצמי.. אז בהזדמנות..!

Veganiny J

New member
ברוכים הבאים לחדשים ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

תהנו, כתבו הרבה, ושרשרו דברים למקומם הנכון

למעלה