מה נשמע וג'ו? כל החדשות מזמינות אותי לצימר, תעדכני איפה ומתי.
מ מאוהב ברעיון Well-known member 18/5/25 #37 נכתב ע"י לא מתפשרת כלל: מה נשמע וג'ו? לחץ כדי להרחיב... כל החדשות מזמינות אותי לצימר, תעדכני איפה ומתי.
נכתב ע"י לא מתפשרת כלל: מה נשמע וג'ו? לחץ כדי להרחיב... כל החדשות מזמינות אותי לצימר, תעדכני איפה ומתי.
א ארתורו1 New member 28/5/25 #43 נכתב ע"י לא מתפשרת כלל: מה נשמע וג'ו? לחץ כדי להרחיב... יוצאים מפה זיונים?
ל לא מתפשרת כלל Well-known member 30/5/25 #44 נכתב ע"י ארתורו1: יוצאים מפה זיונים? לחץ כדי להרחיב... ווא ווא איזה נכסי צאן ברזל עולים כאן באוב רק חסר שנשקניתת תופיע ואני מחזירה ציוד
נכתב ע"י ארתורו1: יוצאים מפה זיונים? לחץ כדי להרחיב... ווא ווא איזה נכסי צאן ברזל עולים כאן באוב רק חסר שנשקניתת תופיע ואני מחזירה ציוד
ל לא מתפשרת כלל Well-known member 5/6/25 #45 אז למי שתהה... טעה עוד לא הגיע האחד החושים שלי כבר ככ מחוספסים כלום כבר לא נוגע בי אולי איבדתי את זה
D doriangray011 Well-known member 5/6/25 #46 נכתב ע"י לא מתפשרת כלל: אז למי שתהה... טעה עוד לא הגיע האחד החושים שלי כבר ככ מחוספסים כלום כבר לא נוגע בי אולי איבדתי את זה לחץ כדי להרחיב... לא איבדת כלום. תקופה שכזו. המדינה כולה מתערבלת ואת כמו רבים במערבולת. פסק זמן מרצון או לא יעשה את העבודה ובכלל. תפסיקי לחפש הוא יגיע בהפתעה. חיבוק גדול
נכתב ע"י לא מתפשרת כלל: אז למי שתהה... טעה עוד לא הגיע האחד החושים שלי כבר ככ מחוספסים כלום כבר לא נוגע בי אולי איבדתי את זה לחץ כדי להרחיב... לא איבדת כלום. תקופה שכזו. המדינה כולה מתערבלת ואת כמו רבים במערבולת. פסק זמן מרצון או לא יעשה את העבודה ובכלל. תפסיקי לחפש הוא יגיע בהפתעה. חיבוק גדול