שלום. חדשה כאן.

שלום. חדשה כאן.

שלום,

בתי בת שנתיים ו 9 מודשים אובחנה ב PDD-NOS. כרגע מטופלת בהתפתחות הילד ואנו ממתינים שתגיע לה סייעת לגן.הביאו לה סייעת ללא ניסיון בטיפול עם ילדים ואחת כזו שלא הייתה אמינה ויציבה נפשית ואף שקרנית.

שנה הבאה היא אמורה להיות בגן תקשורת-עדיין ממתינים לתאריך לועדת השמה.
בתי מאוד אוהבת בעלי חיים וטבע והייתי רוצה לשלב לה טיפול באמצעות בעלי חיים. אני גרה ביפו ומחיפוש באינטרנט לא מצאתי מישהו שמטפל בקרבתי - יכול להיות בת ים, ת"א, חולון.
האם מישהו כאן מכיר? יכול להמליץ? אנ י אשמח ואודה מאוד.
אשמח גם כמובן לקחת חלק בפורום הזה וללמוד מכם ואם אוכל לתרום מניסיוני אשמח כמובן.
תודה רבה:)

רחל119

New member
אתם מחכים לסייעת חדשה במקום זו הלא

יציבה? האם אתם יכולים גם לחפש סייעת או שאתם מחוייבים לעיריה?
בכל מקרה, שיהיה המון בהצלחה. לצערי לא יכולה לעזור לך לגבי מטפל בבע"ח

אנחנו לא מחוייבים לעירייה. אשמח להמלצות

אם את מכירה מישהי פרטית אשמח מאוד.
הסייעת של העירייה שהייתה כבר לא שם. דאגתי שלא תהיה שם. זה היה סיפור מאוד רע.אחרי שבוע דאגתי שלא תהיה שם.אם תרצי, אפרט מדוע.

רחל119

New member
צר לי, לא מכירה סייעת אבל את יכולה

לפרסם בלוחות המודעות של הפורום, באתר של אלוט, באתר 'שתיל', מקוםמיוחד, בלוחות של החוג לחינוך באונ' תל אביב.
בהצלחה

YAFITUSH6

New member
מרכז בולבי-לא מרוצה

היינו שם, קיבלנו טיפול ממישהי לא מקצועית בכלל, נגמר בכעס ועצבים, התלוננתי, מקווה שמדובר רק במטפלת הספציפית הזו שהייתה ממש חסרת מקצועיות אני לשם לא חזרתי.

בהצלחה,
יפית

גם אני הבנתי שיש שם הרבה מטפלים לא מקצועיים

אנחנו נפלנו דווקא על מטפלת מקסימה אבל היא עזבה את בולבי אחרי כמה חודשים והזהירה אותנו שיש הרבה מטפלים ללא שום נסיון ובמיוחד בספקטרום האוטיסטי.

פיבי212

New member
שבוע טוב לך אני גרה בבת ים ואם את רוצה את

מוזמנת לדבר איתי בפון 0523639990 אני חושבת לגבי טיפול בעח יש בחיי כייף ברשלצ ואולי גם במרכז לספורט טיפולי בחולון תבררי לך ב144 את שני המקומות שבוע טוב ובהצלחה

ראיתי שיש טיפול ע"י בע"ח במרכז ש.פ.ר. בחולון

אבל אני לא יודעת פרטים ולא יודעת אם מומלץ, רק ראיתי שם מודעה.

כואב לי על מה שסיפרת על הסייעת.

הכל נעשה על הגב של הילדה שלך. אני יכולה להמליץ רק בצפון , ליד חיפה.

יש מישהי בצפון

בשפ ננסי פריש פלס. תקליקו את השם שלה ושלחו לה מייל עם בקשת עזרה. היא בטוח תוכל להמליץ לכם על מישהו באיזור שלכם. היא יו"ר איגוד שמאגד טיפולים נתמכי בעלי חיים. בכל אופן, כך הגעתי להרבה מטפלים-חלק המליצו על אחרים ואני "סיננתי" את מי שלא נראה לי .

למעלה