שלום..חדשה כאן

שלום..חדשה כאן

הייתי שמנה , ירדתי 24 קילו .. עליתי שוב קצת .. אני בת 20.5 .. וחושבת שרוב השמנות הן יפות! אשמח אם תבקרו בבלוג שלי ואפילו תגיבו
http://blog.tapuz.co.il/disappointment ערב מקסים

bulb

New member
רגע, אז אם רוב השמנות הן יפות, האם זה אומר

שרוב הרזות מכוערות? טוב, חזרה לפסיכומטרי...

Frozen cat

New member
ובגלל זה גם בחרת לרדת 24 קילו נכון?

הצביעות, אלוהים הצביעות.. זה כמו האנשים האלו שאומרים שאחרי שירדו 60 קילו הם הפכו להיות אנשים עצובים ומורעבים והחיים שלהם בזבל. משקרים לעצמם בפרצוף. :/

וואי איזה אנשים מרירים אתם

תחייכו החיים יפים ירדתי 24 קילו כי הייתי חייבת מבחינת בריאות! אל תאשימו סתם בצביעות , זה באמת לא יפה

Frozen cat

New member
חחחח עלאק בריאות

העיקר ברשומה שלך את כותבת "אז כן תמיד חלמתי על רגליים דקות,ובטן שטוחה,אבל עוד לא הגעתי לזה." נשים שמנות הן יפות יותר? כן, את ממש על אמת חושבת ככה ומאמינה בזה. עושה בשביל הבריאות? בולשיט.

פשש עלית עליי

לפי דעתי כל בנאדם חולם על זה . אבל בשביל בריאות גם צריך לרדת ... ורגע .. את/ה לא חושב/ת ששמנות הם יפות ? בוא אני יספר לך משהו! יש לי חברה קרובה שהיא הייתה שמנה והיא הייתה יפייפיה .. היא רזתה וכל היופי נעלם. אז כן אמרתי רוב השמנות יפות ואני עדיין חושבת ככה!

Frozen cat

New member
שטויות. לא, לא כולם חושבים ככה.

לא כולם רואים ברזון דבר נערץ וחלום מתגשם. לא כל שמנה חושבת שגוף דקיק ושטוח זה יפה, אבל את פשוט עובדת על עצמך. אם את חולמת על זה, מין הסתם שלא תרצי משהו שאת רואה למכוער. ואל תתרצי את זה ב"בריאות". אם היה אכפת לך מבריאות היית מתחילה לאכול בריא ולא מלחמה עם האוכל. hence מילים שלך.:)

אוקיי

אז אני חושבת ככה. וכן אני חולמת על זה .. אמרתי שרוב השמנות יפות .. עליי אני לא רואה את זה כיפה , למרות שכן רואה שיש לי פנים יפות. אני לא מבינה למה להוציא דברים מההקשר שלהם. ושוב,אתה עדיין לא תשנה לי את החשיבה .. כי אני עדיין חושבת ואני עדיין יחשוב ששמנות הן יפות! ואני לא צריכה ל"תרץ" דברים .. אף אחד לא רודף אחריי עם אקדח

Frozen cat

New member
לא צריך אקדח בשביל לשקר לעצמך בפרצוף.:)

נו באמת.. את אומרת שלדעתך זה נראה יפה אבל עלייך זה מכוער? את צריכה בדיקת מציאות. אני לא מדברת פה על פנים, ליופי פנים אין כל קשר לשומן או רזון. אני לא משנה לך שום דבר, רק מוכיחה לך שאת מתכחשת לעצמך. ואני חושבת שזה די ברור לא רק לי.

עופר 123

New member
מותר לי לאהוב שמנות ושמנים גם אם אני מרזה

מה הקשר בין החיבה לשמנמנים לבין הירידה שלה במשקל?
ע'

Frozen cat

New member
הקשר ענקי.

אם היא מתחילה דיאטה סימן שהיא לא אוהבת את השומנים שלה. להגיד ששמנות זה הרבה יותר יפה ומנגד לחלום על גוף שדוף, זה לא נראה בעיניך כצביעות?

לא!זה לא צביעות!

עליי אני לא אוהבת את זה , אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת את זה על אחרים! מה הקטע פה?

אגב,

אף פעם לא ראית שקיים בארץ הזאת .. כן כן זה לא מצבים נדירים. שמנים עם רזות או שמנות עם רזים ? זה בדיוק אותו הדבר, וזה ממש לא צביעות.

Frozen cat

New member
זה ממש לא אותו הדבר.

גבר רזה עם אישה שמנה לא בהכרח יחשוב שגבר שמן יראה טוב. (; ומשיכה לא רק מתבססת על גוף שמן/רזה ההתגוננות שלך רק מוכיחה את הטענה שלי.

עופר 123

New member
אנשים הם קצת יותר מורכבים, מסתבר

מותר (ורצוי
) לחשוב ששמנים הם אנשים יפים, ובד בבד להוריד במשקל. אני מכיר כמה וכמה אנשים שהורידו אי אלו קילוגרמים ממשקלם, ועדיין סבורים ששמנים הם נהדרים בדיוק כמו רזים. אני יודע, זו תפיסה מורכבת, אבל אנשים הם מורכבים.
ע'

Frozen cat

New member
אבל היא לא חושבת שאנשים שמנים זה יפה.

היא מפנטזת על גוף רזה ודקיק. זה אומר לך משהו על התפיסה שלה לגבי יופי. ולפני זה היא תירצה את זה ב"אני עושה את זה בשביל הבריאות". פחח. היא עושה את זה בשביל להוריד את הקילוגרמים.

למעלה