שלום. חדשה כאן

מצב
הנושא נעול.

roza marzipan

New member
שלום. חדשה כאן

שלום. חדשה כאן
שלום שמי "רוזה מרציפן" מהשיר של שלמה גרוניך: רוזה מרציפן אוהבת את מקס שגר בקופסת הגפרורים (או משהו כזה
) רוצה להתחיל מסלול לתרומה, והשאלה שלי היא: האם בדיקות מקדימות לIVF שונות מבדיקות לתרומה? עשיתי כבר ממוגרפיה ופאפס. למישהו יש רשימה מה עוד צריך לעשות? איזה יופי שיש פורום מיוחד, שבו אפשר לשאול את כל השאלות ולתהות את כל התהיות. זה לא קל בכלל עם כל החשאיות והפחדים והחששות שרק מתגברים מיום ליום. טוב שאתם פה
ושיש עם מי לדבר. רוזה

sagivkr

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שלום. חדשה כאן
שלום שמי "רוזה מרציפן" מהשיר של שלמה גרוניך: רוזה מרציפן אוהבת את מקס שגר בקופסת הגפרורים (או משהו כזה
) רוצה להתחיל מסלול לתרומה, והשאלה שלי היא: האם בדיקות מקדימות לIVF שונות מבדיקות לתרומה? עשיתי כבר ממוגרפיה ופאפס. למישהו יש רשימה מה עוד צריך לעשות? איזה יופי שיש פורום מיוחד, שבו אפשר לשאול את כל השאלות ולתהות את כל התהיות. זה לא קל בכלל עם כל החשאיות והפחדים והחששות שרק מתגברים מיום ליום. טוב שאתם פה
ושיש עם מי לדבר. רוזה
שלום וברוכה הבאה

עד כמה שידוע לי, רשימת הבדיקות שעושים לפני תרומה לא שונה מרשימת הבדיקות שעושים לפני IVF. בכל אופן, משיחות שהיו לי עם מטופלות אחרות גיליתי שרוב הבדיקות זהות, אך יש רופאים שדורשים קצת פחות ויש רופאים שדורשים קצת יותר. אני עשיתי עד כמה שזכור לי: א. בדיקות דם: ספירת דם, סוכר וכו'... תפקודי כבד וכליות, איידס, הפטיטיס B, נוגדנים לאדמת, טוקסופלסמוס (או משהו כזה...), ו- CMV ב. בדיקות שתן כללית ותרבית ג. א.ק.ג ד. משטח צואר הרחם - פאפס. ה. אולטרסאונד. אני מקווה שלא שכחתי משהו, אבל בגדול אלה הבדיקות שעשיתי. דרך אגב, הבעל נדרש לעשות בדיקת זרע, בדיקת איידס, הפטיטיס B, ובדיקות גנטיות. מקווה שעזרתי. שיהיה לך בהצלחה! יפעת.

אדוינה

New member
ברוכה הבאה רוזה!

שלום. חדשה כאן
ושיש עם מי לדבר. רוזה
ברוכה הבאה רוזה!
כעיקרון הבדיקות דומות.אך בתלות בסיבה שבגללה עברת מivf לתרומת ביציות,ייתכן שאת צריכה לעבור עוד בדיקות.כמו קרישיות יתר וכו'. נשמח לשמוע עלייך עוד פרטים. את מוזמנת לדפדף בדפי הפורום,בקישורים ובמאמרים. נשמח אם תשארי איתנו,ותעדכני. והעיקר ב-ה-צ-ל-ח-ה!

Yaldi

New member
../images/Emo24.gifהי רוזה מרציפן

שלום. חדשה כאן
ושיש עם מי לדבר. רוזה
הי רוזה מרציפן
אני מטעטשת עלייך עכשיו 3 פעמיים!!! כן בכוונה אני רוצה להדביק אותך במזל הטוב שנפל בחלקנו להיות הורים לבן מתוק ועוד אחד בדרך. המון הצלחה וברוכה הבאה

roza marzipan

New member
תודה לכולכן על העידוד ../images/Emo140.gif

הי רוזה מרציפן
אני מטעטשת עלייך עכשיו 3 פעמיים!!! כן בכוונה אני רוצה להדביק אותך במזל הטוב שנפל בחלקנו להיות הורים לבן מתוק ועוד אחד בדרך. המון הצלחה וברוכה הבאה
תודה לכולכן על העידוד

סליחה על הקצרנות, אבל קשה לי עדיין להפתח. הספור שלי הוא FSH גבוה מפאת גיל. נישאתי מאוחר וכשבאתי להתייעצות עם הרופא, הוא ישר הפנה אותנו לתרומה. קראתי פה בפורום הרבה, וממשיכה עדיין ללמוד את הנושא.

ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שלום. חדשה כאן
ושיש עם מי לדבר. רוזה
ברוכה הבאה לפורום

ברוכה הבאה ל
ינו החם
תשובות קיבלת ואין לי מה להוסיף אלא בהצלחה וברוכה הבאה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה