שלום - חדשה כאן ולא יודעת אם זה

• פותח הנושא DFG
  • פורסם בתאריך

DFG

New member
שלום - חדשה כאן ולא יודעת אם זה

המקום בדיוק אז אתאר בקיצור. הבעל שלי פתח לילדה את הסנטר לפני כמה חודשים. היתה חקירה של פקידת סעד - לא יודעת מה קורה בדיוק. אתמול קיבלנו בדואר הזמנה למשטרה לעדות. כדי לשפוך עוד שמן למדורה הרותחת (אני) - בשבת אנחנו אמורים לחגוג אירוע לאחד הילדות שלי והוא היה אמור להיות המארגן הגדול של האירוע ולהפעיל את הילדים. אני בפחד לא נורמלי מאז ההודעה של המשטרה. אני ממש לא יודעת מה לעשות עם עצמי. אנחנו מחפשים עכשיו עו"ד טוב שיהיה בתמונה ויהיה יותר איתנו. מה הייתם מייעצים לי לעשות. ואם לא הגעתי למקום הנכון אנא הפנו אותי הלאה כי זה עוד יומיים ואני משתגעת. תודה DFG.

צפוני

New member
החשוב ביותר הוא לדעת מה קרה באמת

כי עם את חיה עם גבר אלים ומכה אז צריך לפעול בכיוון הזה ולא בכיוון של הגנה עליו ושמירת השלמות המשפחתית. ונראה לי שאת יודעת את התשובה. את חייבת להעניק לבתך את ההגנה לה היא ראויה !!! ואולי טוב שהמשטרה חוקרת, הם יעשו את העבודה כמו שצריך. אל תגני על גבר אלים !!!!

קודם כל תודה לך.

כן נכון זה גבר אלים, אבל היא מפחדת לפרק את התא המשפחתי כאשר אינה עובדת וכל פרנסת הבית זה על בעלה. אז מה עושים? לחיות על רווחה אינה רוצה? לחזור לעבודה כרגע אינה יכולה שכן היא אחרי לידה. ככה שהרבה אופציות לא פתוחות לה. גם לעבוד מהבית זה לא בשבילה. אבל שוב תודה על התגובה ואני אעביר לה.

צפוני

New member
ומה עם חיי ילדיה?

היא "דופקת" להם את החיים בכך שמאפשרת המשך האלימות. בשביל זה קיימות רשויות, כדאי לערב אותן. הרי המצב לעולם לא יהא יותר טוב, אז כדאי להציף כמה שיותר מהר - למזער נזקים.

האמת שכולם בתמונה ויותר מדי

וגם לא נותנים לה לחיות את חייה והיא בפחד. לא ממנו אלא מהרשויות. זה היה מקרה חד פעמי והוא בכלל לא התכוון למה שקרה - הילדה החליקה. זה יכול היה לקרות לכל אחד. הוא אכן לפעמים יוצא מהכלים אבל זה היה עד עכשיו בכל ה-11 שנים שהם ביחד רק פעמיים ואני בהחלט לא מבינה למה היה צריך לעשות מזה כזה סיפור גדול. למה לא נותנים למשפחה לחיות את החיים שלה ולנסות לגשר ולהסתדר עם גורמים פרטיים. אני כל כך מרחמת עליה - אני לא רוצה להתערב לה יותר מדי. היא כל כך מפוחדת עכשיו שגם את מעט הכסף שהיה מהעבודה שלו גם זה יעלם ולא ישאר להם פשוט כלום אלא להזרק לרחוב.

hypatia

New member
אנא, עזרו לילדה

שלום דפנה ואמא של דפנה, האירועים שאתן מתארות חמורים מאד בעיני. אב ה"פותח לילדה את הסנטר", גם אם הדבר קרה פעם אחת בלבד, הוא אב הגוזל מבתו את תחושת הבטחון הבסיסית לה זכאית כל ילדה, ודן אותה לחיים של טרור ואלימות בביתה שלה. אב כזה אינו רק משליט פחד ואימה על בתו בהווה, אלא אף עשוי לגרום נזק עצום לעתידה (נשים מוכות רבות חיו בילדותן במשפחות, בהן הן חוו באופן ישיר או עקיף אלימות – הן למדו בגיל צעיר שפגיעות נפשיות וגופניות הן התנהגות שעליהן לספוג בהכנעה). איך הייתן מגיבות, אם אדם שאיננו אביה היה פוגע בנפשה ובגופה? אם אתן חשות אחריות כלשהי לשלומה של ילדה זו, שאיננה מסוגלת להגן לבדה על נפשה וגופה, אני מפצירה בכן לפנות לעזרה. להלן מספר מקומות אליהן אתן יכולות לפנות: (בכל אחד מהאתרים תוכלו למצוא מידע על מוקדי סיוע, וכן מידע על ההשפעות ארוכות הטווח של אלימות במשפחה על ילדים) קו חרום לאלימות במשפחה 1-800-220-000

פלסטיק

New member
אני חושב שאת צריכה לנער את עצמך

אם מדובר פה על בעל/ אב אלים, והלואי שאני טועה. אני לא רוצה להכביר מילים על האב, אני חושב שהעניין ברור, אבל חוץ מזה: חובתה של האם, כאם, להגן על ילדתה בכל מחיר, גם אם האב הוא מפרנס למופת. אני בטוח שאף אם לא היתה רוצה לחשוב שרווחתה הכלכלית נשענת על אלימות כלפי ילדתה. במידה והאם נכשלת בתפקידה זה (באשמתה או שלא באשמתה - יש הרי גם מקרים כאלה) תפקידה של המדינה הוא להגן על הילדה חסרת הישע (ואולי גם האם חסרת ישע). והלואי ואני טועה, האב הוא אב למופת וכל העניין בטעות הוא.

adam33

New member
חד וחלק

לתת לו לאכול את הדיסה שהוא בישל לעצמו אם יבקשו ממך עדות אז תתחילי לחשוב מה אומרים את הרי לא אומרת שהוא נתן לה טפיחה והיא נפלה ללא כל כוונה את הרי אומרת בבירור שהוא הרביץ ופתח לה את הסנטר ולכן אל תחששי יש גורמים מיקצועיים שיחליטו אם את תכנסי עמוק לתוך זה הוא יאשים אותך שזה בגללך ושאת הכנסת אותו לצרה הזו תעמדי בצד תביטי איך הוא מתמודד ואם אינך יכולה לסבול את ההרגשה הזו את יכולה לפנות לעובדת סוציאלית שתלווה את המשפחה כעת.

למעלה