שלום חדשה ישנה

RolyzCreations

New member
התמונות בכלל לא בפוקוס

שזה לא נראה לי קשור לסברובסקי או לא בתמונה הראשית תשימי תקריב של התכשיט. תשימי תמונה שמראה גם את הסוגר של השרשרת. בנוסף התמונות כהות מידי. כמו כן חסרים לך טקסטים (שאותם אגב לא כותבים באותיות גדולות בלבד), תשתמשי בכל 14 התגיות.

הלטאה1

New member
רק המגן דוד מסברובסקי

ומה זאת אומרת חסר פוקוס האם אפשר לכוון את זה במצלמה?

הלטאה1

New member
שלום חדשה ישנה

אחרי הרבה זמן שלא העלתי משהו לאטסי אני מנסה להתחיל מחדש. אחד התיסכולים שלי היו התמונות הגרועות זה מאוד קשה לצלם סברובסקי, חומר גלם שאני אוהבת לעבוד איתו. אומנם העלתי רק 2 מוצרים כי פיספסתי היום את אור היום אבל אשמח לשמוע תגובות. תודה, נעמי

התמונות גרועות לא כי קשה לצלם סברובסקי

אלא פשוט כי איכות הצילום כולו על הפנים (סורי). תמונות מטושטות, מגורענות, חשוכות... עם איזו מצלמה את מצלמת? לא מצלמה של סלולרי במקרה? עם צילומים טובים אני בטוחה שילך לך יותר טוב הפעם אבל באמת זה מאד תלוי באיכות הצילומים ובתחזוק שלך את החנות. בהצלחה רבה!

הלטאה1

New member
אני מצלמת מניקון

פשוט הסברובסקי מחזיר לי ברק. אשמח לטיפים

תקשיבי זה באמת לא קשור לסברובסקי

את פשוט צריכה ללמוד לנצל את המצלמה שלך ולהשתמש בהגדרות כמו שצריך. גם אני מצלמת בניקון ואפשר להגיע לתוצאות מדהימות! טיפים: 1) לצלם בלי פלאש, רצוי באור יום (לא תחת שמש ישירה!), הסברובסקי יצאו לך מצויין! 2) לכוון על הגדרות ידניות, צמצם פתוח בשביל ליצור עומק שדה ולהכניס אור (אני מצלמת על A ואז זה קובע את המהירות אוטומטית כך שאין מצב שיצאו תמונות מטושטשות). 3) חשוב מאד לכוון white balance! לחיצה ארוכה על WB, על המסך ידלק לך מצב pre מהבהב, בשלב הזה להפוך את הפוקוס של המצלמה והעדשה למצב ידני ולא אוטומטי, להחזיק דף לבן ולצלם. אם כתוב good את יכולה להמשיך. 4) סטיילינג זה הכל! התמונות חסרות ייחוד וחסרות חן. רצוי לצלם על רקע בהיר, להדביק מאחורה בריסטול בצבע שמנת וזה כבר יכניס אור לתמונה. 5) פוטושופ, זו לא מילה גסה! תמונות טובות עברו עריכת פוטושופ. נקודה. תלמדי להשתמש בתוכנות עריכה, מאפיינים כמו curves, levels, brightness ו-saturation בשביל לטפל בתאורה ובצבעים. אפילו בחדות ועומק שדה אפשר לטפל, אם כי אלה דברים שרצוי לעשות כמו שצריך כבר בשלב הצילום. כדי להצליח את חייבת קודם כל צילומים טובים! אני ארחיק לכת ואגיד שזה אפילו יותר חשוב מהמוצרים כי המוצרים הם עניין של טעם וריח וככל הנראה תמיד יהיו אנשים שיהיו מוכנים לקנות, כל עוד תמכרי להם את זה כמו שצריך. זה אומר צילומים טובים, מגוון, תיאור תקין של המוצרים, מדיניות, שירות ותקשורת טובים וכד'.... מקווה שעזרתי :)

לא חפירה בכלל אני יכולה לדבר שעות על צילום

(אני בשלבי לימוד ומאד מתעניינת) אין לי עדשת מאקרו, זה הדבר הבא שאני רוצה לקנות, כנראה טמרון 90מ"מ.

irno01

New member
ניקון כותב לך "good" ? חבל שקניתי קנון....

שם לא כתוב כלום , הכל צריך לנחש....

נפלא! לגזור ולשמור!!

ובייחוד את הסיכום בסוף, שאומר הכל בעצם.

אכן, מאוד קשה לצלם סברובסקי

אבל כמו שאמרו לך, הצילומים טעונים שיפור. תסתכלי בחנות שלי ותראי איך מצלמים סברובסקי באופן יותר מוצלח (למרות שגם הצילומים שלי טעונים שיפור). וחיץ מזה, הטקסטים שלך טעונים עוד עבודה. קודם כל, תורידי את הקפס (אותיות גדולות זה צעקות), תכניסי טקסט יותר מפורט, ותשתמשי בכל הטאגים שלך.

למעלה