אוח איזה כיף ../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif יצא קצת ארוך
א. כדי להאריך את זמן האורגזמה
או לגלות בעצם אורגזמות שונות שכל אחת יפה ונעימה
, הכל עניין של תרגול סבלנות ופתיחות לדוגמא אחרי אורגזמה אחת בתור ילדה/נערה בת 12 פחדתי ונבהלתי קצת מהתגובות של הגוף שלי (כמו הנה הגעת לאורגזמה ואת רוצה עוד
) ולהתנסות אבל עם הגיל והתענוג ניסיתי והצלחתי לאזור אומץ ולהמשיך לענג את עצמי אחרי האורגזמה הזאת שאת מתארת
הגעתי לאורגזמה הרבה יותר רגועה וארוכה אפילו מצב הדגדגן כאילו יש עלי כותרת כמו של ורד שנפתח עוד יותר כמובן שלפעמים, יכולות לבוא אורגזמות סוחטות ונעימות כמו הראשונה, ובשלב שאת כבר לא מסוגלת למגע באיזור, זה הזמן
חביבתי לעודד את עצמך או בן זוגך לעבור איזורים אחרים שנהנים ומתענגים (והרבה פעמים נזנחים
) למגע לא פחות (תמיד אפשר לחזור אל הדגדגן שוב
) או לחילופין לעבור ולענג את הפרטנר שלך להנאתך והנאתו כאחד
מצטערת אם אני שוברת כאן מוסכמה או מיתוס אבל כן אני מודה שאני נהנית לענג את המדהים שלי זה מחרמם (השגיאה מכוונת
) ומהנה אותי לא פחות ואני אפילו לפעמים מתחילה איתו
ב. בקשר לתדרוך של בן הזוג אני אישית לא מתה על עלון הוראות הפעלה אני בד"כ מנסה פעם פעמיים לראות ולחוש את מגע בן זוגי ולראות אילו רזים והפתעות הוא יפיק ויכול לגלות לך על צפונות גופך במידה וזה לא ממש מוצלח ואחרי שאת מכירה קצת את גופך תעודדי אותו ע"י תנועת גוף או כשהוא כבר נוגע בנקודה יעילה ללחוש לו שזה טוב זה תמיד יעודד אותו לחזור או להשאר, לפעמים דיבור ישיר יכול להכניס אותם ללחץ וחרדת ביצוע האגו השברירי שלהן
וזה יכול להגרר לפעמים הבאות
רק כשכל אלה לא עובדים
אז לגשת לתדרוך יותר מילולי
וגם כאן אפשר לעדן את זה במעשה אהבה כלומר לבוא לעמוד מולו אבל ממש קרוב כשאת לבושה הכי קל (חולצת כפתורים) ולהתחיל ללטף את עצמך בעדה תוך כדי פריפת הכפתורים של החולצה בלי לתת לו לגעת בך בכלל עד שאת תחליטי ואז לקחת לו את היד אפילו להרטיב אותה בפה שלך ולהתחיל ללטף איתך את גופך ולא ישר לדגדגן ואז לאט בלי למהר להגיע איתה למפשעה ווללטף את עצמך איתה עם האצבע או שתיים תנסי גם וגם
כל נסיון שלו לשנות את הקצב או לתפוס פיקוד על התהליך לגדוע בצורה די תקיפה הפעם את מכתיבה את השתלשלות העניינים (תאמיני לי ברוב המקרים הם מאד נהנים ונענים לאתגר) מכאן את יכולה להמשיך הכל עניין של פתיחות לא לפחד לנסות מקסימום נהנית מאורגזמה מדהימה מינימום עוברים לנסיון הבא, לא חייבים להתבאס אם מכל נסיון או כל מגע מיני לא מגיעים לאורגזמה (כל עוד זה לא עקבי ושיטתי כמובן)
וזה לא שרק צד אחד נהנה וזהו
אני לא מתה גם על תכתיב נקודות תענוג כי לפעמים המגע שלו/ה בגלל שהוא שונה יכול לגלות נקודת חישה שלא ידעת עליה, אצלי כל פעם שחשבתי שהכל נגלה לי וזהו יותר מענג מזה אין ואז פתאום הי זאת נקודה חדשה
בהצלחה והנאה מרובה
שגיתא