שלום, חדשה בפורום!

dingaleboom

New member
שלום, חדשה בפורום!

איזה יופי שיש פורום פאזלים! מקווה להשתלב פה. אם זה בסדר, יש לי מספר שאלות (חיפשתי במאמרים, ובמנוע החיפוש הזוועתי של תפוז, אבל לא הצלחתי למצוא תשובה. מתנצלת מראש אם אלו שאלות שחוזרות על עצמן, ואשמח אם כן אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום המתאים למציאת תשובות): סיימתי לבנות בפעם השנייה פאזל בן 2000 חלקים ("גן התענוגות הנצחיים" של בוש). לחרדתי גיליתי כי חסרים לא מעט חלקים בפאזל (בפעם הראשונה שהוא נבנה לא היו חסרים חלקים, לכן אי אפשר להאשים את החנות או משהו כזה). יש אפשרות להזמין את החלקים החסרים, או שזהו? הפאזל יהיה מחוסר מס' פריטים? בניתי את הפאזל על קרטון ביצוע, מתוך מטרה לקחת אותו למסגור אח"כ. רוחב הפאזל בדיוק כרוחב קרטון הביצוע. אפשר למסגר אותו ככה, או שצריך להעביר למשהו גדול יותר, כדי שיהיו שוליים? תודה מראש!

mgos0911

New member
מספר תשובות ואריקל - איך פספסת ?

שלום וברוכה הבאה .... בד"כ האביר על הסוס הלבן בפורום הוא אריקל (והאישה על הסוסים זו MISSY) אבל : א) חפשי בפורום "חתיכה חסרה" או "השלמת חתיכה" לדעתי תפגעי בכמה רעיונות. ב) יש מאמר בפורום על הנושא לפי מיטב זכרוני. ג) יעזור לדעת את שם החברה כיוון שלכל חברה יש שירות שונה לאיחזור חתיכה חסרה , לרוב הוא כולל קופון שנימצא בקופסא או מודפס על חלק מהקופסא שיש לשלוח אותו לחברה וכן לציין אילו חלקים חסרים לפי ספירה מצד שמאל למעלה של הפאזל A1B1 כלפי מטה וימינה (לא זוכר איזה מסמל מטה ואיזה ימינה מבין השניים...) ד) אם הפאזל לא של חברה גדולה עם השירות / אין קופון וכו' ממליץ על שיטת ההייטק (חפשי הייטק בפורום - הפשטה ע"י צילום , פיתוח והדבקה) או שיטת חיתוך הקופסא... נא מלאי שאלון שנכיר אותך יותר ... אל תתביישי לשאול אם משהו לא ברור... ברוכה הבאה מיכאל

dingaleboom

New member
תודה רבה! אעשה כהצעתך

החברה היא editions ricordi. חסרים לי 32 חלקים מתוך 2000. ממש מעציב. שוב תודה!

א ר י ק ל

New member
32 ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני בהלם. אף תירוץ לא

מתקבל על הדעת...אז מה התירוץ שלך? החברה עצמה לא מוכרת,אני לא בטוח אם יש לה מדיניות החזר חלקים, ובטח שלא 32. בדר"כ נהוג עד 4 חלקים. אולי הם ישתכנעו מתירוצך ויסברו את פניך. בהצלחה.

א ר י ק ל

New member
../images/Emo13.gif סמכתי על הסוס שלי,והוא הוכיח

לי שאפשר לבטוח בו.
מיכאל,אתה משהו!

123נעמי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קשה להאמין שהחברה תשלח לך 32 חלקים זה קטע רציני שחסר גם להשלים ברעיונות שעלו כאן זה לא הגיוני אין לך הרבה ברירות- תצטרכי לאפסן את הפאזל בקופסא. ולהבא זהירות כשאוספים את החלקים. אני חושבת שזה הפאזל המדובר - נכון?
אנחנו מקווים לראות אותך הרבה כאן ולשמוע על חויות שלך מהרכבת פאזלים ברוכה הבאה

dingaleboom

New member
תודה, זה אכן הפאזל!

כ"כ רציתי לתלות אותו על הקיר! ויש לי תירות מעולה למה אבדו כ"כ הרב חלקים, אבל אני לא אנסה לתרץ...

למעלה