שלום... חדשה + בעיה....

שלום... חדשה + בעיה....

היי אנשים. אני עדי בת 17 עוד מעט וזקוקה לעצה דחוף (בתקווה שזה הפורום הנכון) אז ככה: אני בי"ב ואני בייאוש. אנחנו לומדים בהסטוריה על השואה... ואני פשוט מרגישה שאני לא יכולה להתמודד עם גודל הנושא. אני פשוט לא יכולה לקרוא את זה.. או לשמוע את זה. אני פשוט לא יכולה. אני יודעת שזה תינוקי וילדותי, אבל יש לי מבחן מאוווד גדול על זה בעוד פחות משבוע, ואני פשוט לא יכולה לשבת וקרוא על זה חומר...! אווף... זה כל כך מייאש אותי. אני כל כך לא יודעת מה לעשות... בקשה עזרה!

לעדיי

תקשיבי קודם כללל אם את לא רוצה לעשות ת'מבחןן אז תדברי על זה עם המורהה ותגידי לה מה את חושבתת... ואם את רוצה לשמוע לי אם את לא רוצה ללכת למבחן אז תעשי ת'עצמך לא מרגישהה טובבב גם אני הייתי עושה ככה חחחחחחחחח

את לא צריכה לכתוב כל פעם:"ל--***"

מבינים למיזה מכיוון שרואים לאן הגבת. ומה הקטע של להאריך אותיותתתתתתתתתתתתת?

היי

אני לא יכולה להגיד שאני לא מרגישה טוב... כי אין מועד ב' למבחן הזה אפילו לא למקרים קיצוניים. את יכולה להיות חצי גוססת יד ימין שבורה והעין שלך כמעט ויוצאת מהמקום, העיקר שתעשי תמבחן. תאמיני לי, בדקתי. והמורה שלי הכי דפוק בעולם. הוא בחיים לא יקשיב לי. הוא הבנאדם הכי מגעיל שאני מכירה בערך... =( אבל תודההה עללל התגובה בכללל מקרההה =)

flowers girl

New member
רק... נוף בובע..

אם תוכלי לקבץ את כל מאות ההודעות שאת כותבת לאותו בנאדם להודעה אחת זה יהיה אדיר.. את פותחת הודעה אחת ל"היי" והודעה שניה ל"מה המצב"
אוקי
סבביש
יופי מותק

רעיון גרוע לדעתי

מה יצא לה מזה אם היא לא תיגש למבחן סתם יהיה לה 0 והמועד ב זה אותו חומר אז זה לא ישנה כלום..

jingella

New member
שיטה שאני לומד איתה אולי תעזור לך

תיקראי את כל החומר ותוך כדי תקליטי את עצבמך אולי זה נשמע טיפשי אבל ככה למדתי לבגרות והצאתי אחלה ציון! וגם שאת הולת לישון תשימי את הקלטת ותלכי לישון תוך כדי וכל יום תשבי שעה אחת ביום ותקדישי לעצמך זמן להקשיב לקלטת!

shiroosh999

New member
אני יודעת....

שזה נשמע נורא, אבל את חייבת ללמוד, בגרות, מה לעשות, אחרי זה זה יחזור אלייך כמו בומרנג. אז כמה שזה נשמע נורא ללמדו על השואה, וכמה שזה מציף אותך בעצב ובידיעה שאתצ לא יכוהל לקרוא את החומר. תלמדי לקבל את זה. תלמדי ותלמדי ותקראי שוב ושוב, עד שתביני את החומר טוב. כמה שזה קשה. תתגברי... :) בהצלחה.

בתגובה לשניכם פה למעלה ^^

קודם כל תודה על התגובות... אני אנסה להקליט את עצמי. ואני אנסה ללוד את החומר הזה... אבל זה פשוט... ממוטט אותי. אני אשכרה נשברת מזה. אבל אני אנסה את ההצעה של ההוא (מצטערת אבל שכחתי איך קוראים לך... סורי) מלמעלה אולי העובדה שאני מקליטה תצמי קצת תסיח אותי לא יודעת... בכל מקרה תודה... =)

jingella

New member
פשוט שימי את הטיפ על הקלטה ו

ותיקראי את הסיכומים זה יעזור אבל גם אחרי שאת מקשיבה לעצמך שכחתי להגיד כאילו שאת שומעת את עצמך אז גם תיקראי בלב מהדף

jingella

New member
כן לחזור בלב

תוך כדי שמיעות הקלטת אני באמת מקווה שזה יעזור לך

ג'ינגלה!!!

הי. קודם כל בוקר טוב
דבר שני, רציתי לומר לך שהשיטה ממש עזרה לי!!! כל כך תודה!!! יו אר מי סוויור!! מיי גוד! המון המון תודה. ותודה גם לכל מי שהגיב... הייתי בטוחה שאפחד לא יגיב לדבר כזה...=))

mE and Me

New member
לא הבנתי...

הבעיה שלך היא בזה שקשה לך ללמוד להיסטוריה בכלל כי צריך לשנן הרבה חומר, או שקשה לך ללמוד על השואה בגלל כל מה הזוועות שקרו בה?..

למעלה