שלום חג שמח

dj charedi

New member
שלום חג שמח

לכל חובבי המוזיקה החסידית- אני DJ שמחפש רעיונות והצעות לשירי דאנס חסידי (זאת אומרת שירים קצביים שמנגנים בחתונות שנועדו לריקוד לדוג' שלמה כהן- למעלה) ושירי חתונה כדי לעשות מהם רמיקסים. אז פלייליסתים וכדומה (אם לא איכפת לכם) יעזרו לי מאוד ושירים חדשים כי אני מזה לא מעודכן במוזיקה חסידית ... בכלל אני אשמח לקבל מכם תגובות על מה אתם חושבים על DJי בחתונה חרדית ..והאם טראקים לועזיים אפשר להשמיע (במיוחד לקראת סופ החתונה ) בלי מילים ? ...האם קטעים לועזיים (טראנס האוס היפ הופ) ששינו אותם ושמו מילים מקוריות (מהתנך) או ששנו את המילים- יכולו להיות חויה חדשני טובה או שזה בכלל לא מטעים?...

ברוך הבא../images/Emo24.gif

הציבור החרדי אוהב "להקה" אם כי זה לא מופרך שתקליטן יופיע גם בארוע חרדי. לגבי שאר השאלות,נמתין לעוד תשובות מהחבירים.מבטיח ב"נ להשתתף:))

dj charedi

New member
ברוך למברך...

לדעתי זה יש המון פותנציאל שאנשים יתחילו לראות את ה"pros", הדברים החיובים בתיקלוט א. ממש ממש זול ב. מוזיקה יותר איכותית ג. קול של הזמר המקורי וזה אם כל האפקטים של קלידן (כמובן לא של להקה)

יש בדבריך והרבה

למרות הכול בציבור החרדי, התזמורת היא תחליף להרבה דברים.חשוב לחתן כלה הרעיון של תזמורת "מקצועית".כתבנו ע"כ כבר כמה פעמים בפורום

אכן

חתונות יוקרה אינם מסתפקים במועט. תקליטייה היא בגדר 'מועט'. מה שלא יהיה, איזה תקליטן שלא יהיה, ואפי' עם טכניקות מתקדמות לא יגיעו לריגוש ויוקרה כתזמורת על במה. זה כמו לנגן יצירה של מוצרט על סינטי עם סאונד STRINGS. ומנגד לתת ל4 כנרים לנגן את היצירה. שמיים וארץ. תקליטייה - הכל סינטטי. אותו זמר, אותם ברקים (ר' בסגול), וכו'. מה שכן, בציבור האינו דתי הולך טוב העסק של תקליטנות.

dj charedi

New member
דברת על 2 דברים ואני יענה על שתיהם

א. אמרת שתקליטן זה "מועט" בהגדרה. (לא אמרתי שאני מסכים אם ההגדרה הזו אבל..) יש אנשים שיכולים רק את המועט הזה וקלידן זה האופציה הכי טובה שמוכר... חוצ מזה DJ זה יכול להיות משולב עם תזמורת מפוארת וגם עם וקלידן בתור " bonus" וזה לא מועט. ב. אמרת שהאיכות הו לא יותר טוב כמו שציינתי (לדוג' strings -וכנר ) וזה ברור לכולם אבל זה רק לעומת תזמורת. לעומת קלידן זה הפוך. ביצוע מוקלטת באולפן נגד קלידן ... שמים וארצ.

יש כאן נקודה אחרת לעניות דעתי

אצל אחינו החילונים יש בחורות-פאבים-דיסקוטקים-מועדונים-טלוויזיה ואינספור הנאות ובילויים.אצל בחור ישיבה, הבילוי היחיד הוא למעישה מתמקד בחתונות-שמחת בית השואבה וכן הלאה על זו הדרך. ההתמקדות של החברה ושיחת היום היא על התזמורת שניגנה בחתונה.אם לא עלינו החתן לקח קלידן,לפחות הוא ואורגנו צריכים להיות ידועי שם-מרשימים על נגברתם.לשנות את העסק ולהחדיר רעיון חדש, יהיה קשה.קשה מאוד אפילו

orenor3

New member
אני בחור ישיבה (בעל תשובה)

אני בחור ישיבה (בעל תשובה) מביתר עילית ואני לא יודע מאיפה הבנת שהבילוי היחיד של בחורי ישיבה זה חתונות ושמחות. שיחת היום היא ממש לא על התיזמורת שנגינה בחתונה. ול- בחורות-פאבים-דיסקוטקים-מועדונים-טלוויזיה לא הייתי קורא בילוי אחרי שניסיתי את כולם. בילוי זה הרבה דברים אחרים אבל בטח לא בחורות-פאבים-דיסקוטקים-מועדונים-טלוויזיה. תאמין לי הייתי שם וגם שם.

>>>

על DJ 'בונוס' לא דיברנו. דיברנו על להעביר הופעה בשלמותה. בונוס תמיד טוב. אולי לטראנס ומוסיקה אלקטרונית חסידית לסוג מסויים של בחורים. ב. תתפלא לשמוע אבל - קלידן טוב עדיף על תקליטן. התמונה של תקליטן על הבמה - כבר משעממת אנשים מלכתחילה. הם מגיעים לארוע וממתינים לראות איזה תזמורת הביאו, לאכול ולהתענג בצפייה על הנגנים. ומה הם רואים.. תקליטן. מה הם אומרים לעצמם.. הנה שוב אותם שירים שיצאו לנו ביצועיהם המקוריים מכל חור אפשרי. אנשים מחפשים תמונה אחרת על במה. לא תמונה משעממת של תקליטן. כשיש קלידן וזמר - זה אחרת לגמרי. הכל LIVE. מה שכן.. אולי יש כאלו שיעדיפו תקליטן. אבל מנסיון אני אומר לך - לא בחורי ישיבה.

אי-מייל

New member
פרשננו לעניני חרדים

בכל אירוע הם יעדיפו? אולי בבר מצווה זה דווקא יכול ללכת? אולי במחיר מאוד אטרקטיבי? כמה עולה תזמורת עם נגיד 3-4 נגנים? אולי אם ירגילו את האנשים להסתכל על דברים אחרים, הם יסתכלו עליהם?

פרשננו ש'מה פרשננו

לא מדברים על מחירים. מדברים על טיב במה בארוע. מדברים על חתונות. (עיין בתחילת השרשור) מחיר ממוצע לתזמורת בת 3 נגנים - 800$ - 900$. מחיר ממוצע לתקליטן - 600&. (תקליטן נורמאלי. לא חארטה ולא בסט) להרגיל אנשים להסתכל על דברים אחרים? חוששני שתקליטנים מבקרים במות מידי יום ביומו מזה שנים. בשום חתונה סטנדרטית של בחורי ישיבה לא תמצא תקליטן. העניין לא לויכוח. אני מופיע במרכז ומכיר את העניין מקרוב. פה שם תמצא תקליטנים למשפחות שאין להם להוציא על תזמורת וכדו'. תכלס, ארוע יוקרה - תזמורת.

dj charedi

New member
ואלה אחי צודק

"touche " באמת לא דיברנו על בונוס. עכשיו בנוגע לתחושת ה live באמת זה חסר. אגב dj טוב יעשה ביצוע live עם השילובים שלו בשירים וכל מיני תכניות. עכשיו זה זה שאנשים מצפים לlive לא אומר שהם יהינו מהאיכות של המוזיקה פחות אם זה לא live אם אתה בונה set טוב הם לא ישימו לב מה יש שם ...

נשמה

לא קשור לאיכות מוסיקה. שיא האיכות היא בתקליטים. מדברים על תמונה משעממת של תקליטן על הבמה. מדברים על שירים מקוריים שאנשים שומעים בבית ומגיעים לארוע וחושכים עיניהם בראותם תקליטן. שוב לשמוע את המקור? שוב לראות את הבמה המעוטרת באלף ואחד מנורות להסוות את שעמום הבמה. וכו' וכו'. מה שכן, אתה יכול לנסות באזור הצפון.

dj charedi

New member
צפון??

אתה מידי חושב על איך " נראה" ולא על איך זה נשמע.. אתה מאוד פסימי לגבי חרדים. דברים ישתנו גם אצל בחורי ישיבות.. אחי סמוך עלי... אין שום שיעמום ודווקה עמדה די גיי זה נראה מאוד מעניין אם כי מאוד לא " שמרני". ומוזיקה תאמין לי הלהיטים ששומעים זה מה שינגן גם קלידן או תזמורת אז אם זה משעמם מזה משנה תזמורת או dj .dj טוב יננגן שילובים ומיקסים שנוצרים חויה מטורפת. אהה ויש לי שאלה..מה, החילונים במועדונים לא משתעממים מאותם להיטים ששמעו כבר
??

יקראו עיניך

מה שידיך כותבות. אכן החילונים במועדונים לא משתעממים מאותם להיטים ששמעו כבר. ואתה יודע למה? אותם אלו שמגיעים ל'מועדונים' מגיעים בתובנה שמה שמחכה להם שם זה תקליטן. ברור שלא ישתעממו. ציפו לתקליטן. לך ל'ארועים' טובים שלהם כגון חתונות ותראה את הבסט של תזמורות הארועים. ואכן.. אצל חילונים תופעת התקליטן נפוצה מאצל בחורי ישיבה. יש המון בחורי ישיבה שאוהבים מאוד את החלק האלקטרוני שבארוע. אבל חלק הארי אצלם הוא החלק האקוסטי. התזמורת.

אי-מייל

New member
מתחילים

לפי מה שהבנתי אינך בקיא כ"כ במוזיקה החסידית. אני יכול להביא לך רשימה גדולה של שירים, אבל השאלה היא האם זה יעזור לך? אתה הרי תצטרך ללכת ולחפש את הזמר ואת הדיסק שממנו השיר... ברשימה של איזה 50, 60 שירים, זו חתיכת עבודה....

dj charedi

New member
אחי בטח שזה יעזור

מה שחסר לי זה המידע. לכן פניתי לאנשים שמכירים ומעודכנים.

למעלה