שלום חג שמח !

שלום חג שמח !

אני תכף מתגייס ולפניי הגיוס הייתי רוצה לעשות טיול קצר בארץ (4-8 ימים). הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה או אפילו מאיפה מתחילים לבנות טיול שכזה. יש לי נסיון דיי שיטחי בשדאות ומחנאות. לא תהיה לי בעיה להקים אוהל, אש, משהו טעים לארוחת ערב, ללכת הרבה, לטפס על הר, לדעת מה ללבוש וכיוצא באלה. הייתי צריך עזרה יותר באיך מארגנים לגוסטיקה של כזה טיול. מה הצעד הראשון. ואם גם תוכלו במטוטא ממכם להמליץ לי על כיוון לטיול. אני גר באילת אבל הייתי רוצה להגיע לגולן או לגליל. לראות קצת ירוק בעיניים. אל תשאלו אותי אם יש לי רכב כי אני לא יודע עדיין. תודה רבה מראש :)

sela v

New member
שביל ישראל

האם חשבת לעשות חלק משביל ישראל? יש שני ספרים שאני מכיר על שביל חוצה ישראל, והם גם יתנו לך טיפים מה לקחת איפה לישון וכו'. אם אתה רוצה משהו שונה משביל חוצה ישראל, תנסה לשאול בפורום טיולים בארץ על מסלולים שאתה שאפשר להמשיך יום אחרי יום במשך 4-8 ימים. מה שחשוב בעונה כמו עכשיו, זה לדאוג שיהיה איפה למלא מים במהלך המסלול. אני לא חושב שהלוגיסטיקה מאד מסובכת, ואם אתה מפחד לצאת למסע כזה לבד, תנסה למצא מישהו שיבוא איתך, וגם אם לא בטוח שתפגוש אנשים בדרך.

תודה רבה !

אני אעשה את זה. למרות שבסך הכל דיברתי קצת עם אנשים והגעתי למסקנה שזה באמת מאוד לא מסובך. כל מה שצריך זה כיוון כללי, אוטו, ואוהל...

sela v

New member
אוטו

אוטו יכול להוות בעיה, אם מתחילים את הטיול ומסיימים בנקודה שונה. גם לא מומלץ להשאיר אותו מספר ימים בחניון שלא בקרבת ישוב, אלא אם יש לך אוטו ישן.

למעלה