שלום חברי הפורום

שלום חברי הפורום

בטח אתם יודעים מי אני נכון??????? אם לא אני אומר לכם אני יהודה בעלה של ניקול* ולצורך העיניין אני אבא של ליאור 30 ולממוש העיניין אני חמה של ריקי.... בחיי איך שהפורום הזה נחמד.. אז תגידו שמעתי כולכם מגיעים לחתונה ביום חמישי...יש תקליטן ויש רב ויש כלה ויש חתןןןןן ..... שמעתי האמא של הכלה פצצה אני צודק או שהטעו אותי????

golem

New member
יהודה....תירגע....

אתה מדבר שם על אשתי הפצצה - תרגיע בבקשה..
מה שלומך יהודה - טוב לראותך פה...

אחלה אחי../images/Emo45.gif

נשמה שלי הכל בצחוק אני לא מחליף את העיניים שלי באף אחת אחרת שתהיי הכי פצצה שרק אפשר.... אני משאיר לך את אישתך
.. דרך אגב אתה מגיע ביום חמישי?? ... ניקולי מוסרת לך שאתה יכול כבר לשחרר את האצבעות.. ההוא התקשר וביום ריביעי היא הולכת ליום נסיון..חחח אלק יום ניסיון אפשר לחשוב כולה עבודה..אבל לך תסביר להם..

golem

New member
חופשי אחי ../images/Emo13.gif

ובצדק אתה לא מחליף את העיניים שלך.
ביום חמישי - כנראה שכן - אם כי זו שאלה שאני רוצה לשאול את כולם : יכול להיות שאני יבוא עם החברה שלי - והשאלה - האם זה מפריע למישהו - כי אם זה יפריע אז אני לא יביא אותה...... תמסור לניקולי המון בהצלחה - אבל אם זה יום נסיון זה אומר לתפוס את האצבעות יותר חזק, לא??

ניקולי

New member
יופי יופי...

כולה לא הייתי כאן 5 דק´.. יהודה חכה חכה בביתתתתתתתתת..... חולה עלייךךךךךךךךךך אהובייייי נשמתי היחידההההההההה...

ניקולי

New member
הופה הולה עזרא..

לי אישית זה לא מפריע להפךךךךך נכיר אותה חוץ מזה כמה שיותר אנשים יותר נחמד.. אני לא חושבת שזה יפריע למישהו.. בכל אופן היא מוזמנת גם.... ניקול*

golem

New member
תודה ניקולי....../images/Emo24.gif

אני רק יבדוק פה עם החברה - יותר לקראת יום חמישי - אני גם מקווה שהיא תוכל לבוא - כרגע זו קצת בעייה. אבל נראה.. בכל מקרה ניקולי - מחר - דיר באלק - לקחת את הטלפון ולהתקשר אליי מהלימודים או שאני לא יודע מה אני עושה (האמת שאני מפחד לאיים - בעלך השוטר צופה בי ברקע..

@@

New member
יהודה נשמה שלייייי

אני מקווה שזה לא ביקור חד פעמי. למרות שאני הולכת לראות אותך ההרבה בתור חמי לעתיד. מצפה לראותך ביום החתונה עומד בכניסה ומקבל את פני האורחים (שכמובן צ´קים פחות מ- 1000 ש"ח לא יתקבלו). יום נפלאאאאאאאאא וברוךךךךךךךךךך הבאאאאאאאאאא כלתך

mariana

New member
אני חושבת שאתה צודק

הכן אמא של הכלה פצצההההההההההההה איך אני אוהבת את עצמי נשמה שלי התגעגעתי אליך. אתה מתרגש לחתונה? אתה רואה גם הבת יפה כמו האמא חחחחחחחחחחח באהנבה מרין

מרין

את אכן החורה יפיפיה ואני כותב לך וניקולי יושבת כאן לידי ככה שאני מרשה לעצמי.... למעשה כולם אחלה יהודה

mariana

New member
אני יודעת שאתה בחיים לא תפזול

הרי לידך יש את האשה המושלמת שיכולה להיות ויותר טובה מימנה לא תמצא. וחוץ מזה אני שומרת אמונים לבעלי למרות שהוא בוגד בי אם מאהבת חדשה הוא אפילו רוצה להביא אותה לחתונה של בני הוא יעשה פאדיחה סתםםםםםםםםםםםם חולההההההההה עליךךךךךךךךךךךךך מקווה שזה לא הביקור הראשון והאחרון

golem

New member
ככה מרינגוש ../images/Emo24.gif

ככה מאשימים אותי בלי לקבל עורך דין שיגן עליי.
חמודה את ..... אבל באמת - יש בעייה שהיא תבוא??

mariana

New member
מה פתאווווווווום

נראה לך? בטח שתביא אותה, עכשיו היא חלק ממך ואני מתה להכיר אותה, לראות מי זכתה בטוטו. כי אתה באמת טוטו ששווה לזכות בו. אז אין מה להיתבייש. אני בעד
אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מרין

golem

New member
חמודה..... ../images/Emo24.gif

גרמת לי ל-
אוהב אותך חמודה

@@

New member
מרין, את צודקת......

מי שנמצאת עם עזרא זכתה לא רק בטוטו אלא בלוטו וזה בלי להגזים. כי עזרא אתה ממש נכס. חולה עלייך וכמובן גם על אמא שלי. חולה עליכםםםםםםםם אוהבת אותכם שהבאתם אותי עד הלום שלכם בתכם האוהבת

golem

New member
טוב נו - אני פורש בשיא..../images/Emo13.gif

תראו איזה שיא - מריו אשתי, ריקי בתי - ואיזה מחמאות משניהם - חמודות - אוהבבבב אתכככןןןןן

@@

New member
נשמה שלי

אני מרשה לדבר בשמי ובשם מרין גם אנחנו חולות עלייך. מתוק שלייייייייייייייייי אוהבת ריקי

@@

New member
גם אני נאלצת לפרוש......

מתוקים שלי, גם אני נאלצת לנטוש אותכם, יש לי חתונה על הראש, יש לי אחיין חדש שאני צריכה לבקר, יש לי אחות אחרי לידה שאני צריכה לעזור לה, יש לי חתונה היום (באמת) שאני לא מתכוונת ללכת. והכי הכי הכייייייייייי חשובבבבבבבבבבבבבבבבבבב יש לי חברים כמוכם שתמיד יהיו פה בשבילי ואני פה בשבילם. חולההההההההההה עליכם
ו-
אחד גדוללללללללללללל לזה שאני פשוט מתה עליכם ועוד
לכולם טוה יאללה אני מתחילה להגזים
ריקי

sidi

New member
שניה אחת

מה אם הנסיעה לפאריס? עוזבים אותך לדקה ואת כבר שוכחת?

ליאור 30

New member
יוווווווווו מה הולך כאן?????????

יהודה הלו אתה אמור להיות אבא שלי אז אני לא מבין מה הולך כאןןןןןןןןן לא מספיק שאשתי ריקי אמרו לי שהיא הולכת ישר לבגוד בי עם האקס שלה אתה בא עכשיו ואומר כאן לפני כולםםםםם את המשפט הבא שאני פשוט בהלםםםםםםםםםםם """"""""""ולממוש העיניין אני חמה של ריקי יוווווווווווווו אני בשוקקקקקקק אבא שלי חם על אשתיייייייייי בחיים הכי ורודים שלי לא הייתי מאמין שאבי יהיה חם על אשתי לא מתחתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו הכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל בטללללללללללללללללללללללללללללללללל ומבוטללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ליאור עם

למעלה