שלום חברים!

assaf 1973

New member
שלום חברים!

התחלתי להרכיב חלקים לפני פחחות ויש לי שאלה קטנה בקשר לפירוק דוושות (ברקס קלאצ' וגז)איך אפשר לפרק פתחתי את הברגים אבל זה לא יוצא האם אני צריך לשחרר את הקלאצ' מהפרפר האחורי או לפרק את משאבת הברקסים??? תודה רבה אסף

bug1973

New member
פירוק דוושות הסבר"

בכדי לפרק עליך קודם כל זה לנתק כבל גז מהמנוע, לנתק את הפרפר של הקלאצ', לאחר מכן שחרר את הקפיץ מדושת הברקס משוך בזהירות את תופסן הבטחון של המוט ברקס ולאחר מכן משוך את המוט ברקס החוצה, עכשיו תמשוך את הקלאצ' לנגד כיוון הנסיעה ומשוך אותו לצד שמאל וזה כבר יצא. אם תצתרך עזרה אני מב"ש ולפני שבוע החלפתי כבל קלאצ' לבד לרכב שלי. 0528221484

eazrieli

New member
שחרור דוושות

1. נתק קבל גז מהקרבורטור. שחרר אותו מדושת הגז 2. שחרר את הפרפר של הכבל קלאץ, (בהרכבה תצטרך אותו משוחרר אבל לא עד הסוף). 3. שני ברגים עם ראש 17MM לפתוח, (משחררים את כל המכלול מה דבשת במרכז האוטו). המכלול בחוץ. הרכבה: 1. צריך להשחיל את הכבל קלאץ למנוף שלו. ---- זה הבעיה הבי גדולה--- 2. להקפיד שהמוט של הברקס נכנס למקום 3. למתקן את המכלול ולסגור ברגים 4. להתקין כבל גז . להדק כבל גז לקרבורטור ערן

bug1973

New member
זו לא ממש בעייה להשחיל את הכבל קלאץ' למנוף של

שלו, השיטה להשחיל זה קודם כל למשש עם האצבע ולהרגיש את החור אחר כך לתפוס את הקצה שך הכבל עם שני אצבעות ולהכניס לחור והוא כבר יצא מהצד השני, חשוב מאוד שהמוביל של הקלאצ' יהיה מפורק.

assaf 1973

New member
תודה רבה לכל העונים

הצלחתי לשחרר בלי לפרק את הפרפר של הקלאצ' האם עשיתי נזק כי זה יצא ממש חלק עם סיבוב קטן

bug1973

New member
שתחזיר חזרה תהיה חייב לשחרר את הפרפר.יכול להי

להיות שזה יצא בכלל שזה לא היה ממש הדוק או שמשחתה את זה (כאילו לחצתת על הקלאצ') לא עשיתה שום נזק!!!!

למעלה