שלום חברים....

שלום חברים....

שלום לכולם... אני מתכנן להציע נישואים לחברה שלי... אני רוצה רעיונות יפים ומקוריים.... חשוב לי מאוד שיהיה ניתן להנציח את האירוע בצילום.... אשמח לקבל רעיונות ... אסף.

ChilD SouL

New member
אני חייבת לשאול -

רק אותי היה מרגש אילו חבר שלי היה מציע לי בדרך הבנאלית והישנה על הברכיים

נ ט ע 9 1

New member
כנראה שרק אותך..חחח

ולך..יש פורום ימי הולדת ומתנות, הם בטח מלאים ברעיונות מקוריים..

ממש לא רק אותה../images/Emo13.gif

אני אהיה המאושרת בנשים (חתיכת ביטוי אה ?
) אם הבנזוג {שאין לי } יציע לי נישואין תוך כדי שיחה אינטימית

גמאני ../images/Emo9.gif

לא רוצה משהו שכל העולם יראה, רק ששנינו נהיה בסיטואציה המרגשת והאינטימית הזאת.

נו , שאלה .רק כי אני נודניק ../images/Emo66.gif

משגע אותי פשוט בנות שאומרות את זה . הצעת נישואין צריכה להיות אינטימית , מרגשת , לא מצועצעת , לא לעיני כל העולם . מסכים לגמרי . אז מדוע טקס הנישואין צריך להיות שונה ולהתרחש מול מאות איש ? הרי גם הוא מרגש ואינטימי (או אמור להיות כזה בכל אופן) . שני הדברים באותו סטאטוס ובכל זאת נשים רוצות שני דברים שונים לגמרי . מי מחנכת אותי ?

אאאאאאאאני!!! ארצה../images/Emo107.gif../images/Emo88.gif

2 דברים שונים: חתונה היא מסיבה! בדיוק כמו שאתה חוגג את היומהולדת שלך! באופן הכי טבעי שיש, תרצה לחגוג עם כל החברים שלך. לשתף אותם באושר שלך(שלכם). לעומת זאת, עצם ההצעה היא אינטימית שכן, היא טומנת בתוכה התחייבות הדדית אחד כלפי השניה. מקווה שהבהרתי פחות אות יותר

לא ענית לי ממש , אז מדוע ...

לא לקיים את טקס הנישואין בפרטיות , בנפרד ?. את המסיבה אפשר לעשות בנפרד כדי לחגוג את האירוע . (כן , אלה דברים שאני בהחלט מהרהר עליהם לקראת העתיד
) .

כי יש זוגות שרוצים

לשתף בטקס עצמו את כל החברים שלהם.. לצעוק קבל עם ועדה "אם אשכחך ירושלים ...."
כי יש משהו מאוד מרגש וקסום להצהיר בפומבי על אהבתכם

Norma Desmond

New member
אני איתך ../images/Emo13.gif

ההצעה צריכה להיות אינטימית, החתונה צריכה להיות אינטימית... הכל צריך להיות אינטימי, לפחות אצלי. יש לי צמרמורות רק מהמחשבה על טקס נישואין גרנדיוזי, עם המון מוזמנים שלא הכלה ולא החתן מכירים, טונה של כסף שנשפך על כל ה"הפקה" הזו... לא יודעת.. מילא אח"כ, שיעשו מסיבה לכל האנשים ש"חייבים להזמין כי הם הזמינו אותנו לחתונה של השכן של הנכד שלהם" (להיות פולנים זה להיט!) אבל למה הטקס עצמו צריך להיות עם כולם? לא מדבר אלי בכלל! בכל אופן.... כנראה שאני (אנחנו?) בעמדת מיעוט

וחוץ ממה שאמרו- תאר לך שהיא אומרת

'לא' לעיני כל ההפקה? את העניין הזה משאירים בין השניים ואת המסיבה חוגגים עם כולם

Norma Desmond

New member
כנל../images/Emo45.gif

תמיד כשאני רואה או שומעת על כל מיני "הפקות" גרנדיוזיות כאלו של הצעות נישואין אני תוהה מי לעזאזל תתרגש מזה. צעד כזה, לטעמי, צריך להעשות באופן פרטי, תוך כדי שיחה אינטימית, בדיוק כמו שאמרת כל הרעיונות המטורפים האלו של הצעות נישואין במסעדה מול כולם, בחור לבוש כמו אביר על סוס לבן, שלטי חוצות או מטוסים עם שלטים שמציעים לX להתחתן עם Y... ממש (ממש) לא עושים לי את זה.

אותי זה היה הכי מרגש בעולם.

כל ההפקות והתכנונים האלה מתאימים יותר לחגיגות אחרות..

יש רעיון נחמד קיצ'י וגם קצת יקר

הפלגה בים לקראת שקיעה, ואז מופיעה סירה עם שלט ענקי "התינשאי לי", יש חברות שעושות את זה. כנ"ל כדורים פורחים וכד'. אם נשמע לך עשה חיפוש בגוגל על "מתנות רומנטיות" ותקבל מלא הצעות.

חיפוש בפורום חתונות יעלה רעיונות

מאוד יפים
. לפני יומיים ראיתי שמישהו הכין לחברתו שלט חוצות עם הצעת נישואין. אני לא יודתע איך היא הגיבה,אני יודעת שלי זה עשה חיוך שנשאר כמה שעות
.

voguemaster

New member
תיכנונים יהיו לך הרבה

לקראת החתונה. תעשה לעצמך טובה ותציע לה נישואין בסיטואציה אינטימית או תיזמון טוב אחר.

למעלה