שלום חברים

שלום חברים

יש לי חיפושית שנת 71 הכנסתי אותה היום לפחח בטירה הוא מפרק כנפים ואומר שהוא יעשה עבודה יסודית אני צריך גומיות לכנפים סט גומיות לחלונות ושני מדרגות יש למישהו מושג כמה עולה כל אחד מהדברים אצל לינקר בתל אביב ואם 4500 שקל לצבע זה בסדר בתודה יונתן

k0biX1303

New member
גומיות לכנפיים וגומיות לחלונות .

ניתן למצוא את אצל לינקר בתל אביב לחומר ממצוע או לרון קאר בהרצליה לחומר יותר איכותי וקצת יותר יקר. אותו דבר גבי המדרגות מחירים בערך מדרגות איכותיות עולות 450 שקלים מומלץ בחום אצל רון קאר גומיות לכנפיים (קאדרים)200 שקלים וגומיות לחלונות בסביבות 350 שקלים. 4500 שקלים לצבע זה אחלה תשב להם על הראש שמה שיסירו חלודות ויעשו עבודה יסודית. אגב איזה צבע?

עוד לה החלטתי לגבי הצבע

האוטו היום בצבע כתום אני חושב אולי על צבע כחול כמו בגולף מודל 2003 אבל עוד לא החלתתי קודם כל שיעשה פחחות כמו שצריך אני השבוע יעבור לבדוק את הפחחות לפני הצבע עוד שאלה קטנה מה עדיף צבע מטלי או ברק ישיר

k0biX1303

New member
אני אישית מעדיף

את הברק ישיר. זה עניין של טעם וריח....

iDo VW

New member
עוד כמה דברים להוסיף..

גומיות לחלונות צריך 10.5 מטר (במידה וזו חיפושית גרמניה סטנדרטית) עולה 300 שקל רק הגומיות. בקשר לקאדרים בין הכנפיים לבודי הייתי ממליץ לקנות מרון קאר בגלל פאדיחה שראיתי בקאדרים נמכרים אצל לינקר והם בכלל לא מתאימים למרווחי ברגים של הכנפיים והם יותר קצרים ולא מכסים את כל הפס של החיבור (חסר להם איזה 5 ס"מ). שאני שיפצתי את האוטו קניתי מרון קאר בהרצליה קאדרים איכותיים בגומי (ולא גומי סטייל פלסטיק) באיזור ה 120 ש"ח ושווה כל שקל. גם על המדרגות ממליץ לקנות מרון קאר.

יש לי גומיות לכנפיים

חדש חדש בשקית, 100 ש"ח אם אתה מעוניין צור קשר יש לי גם גומיות לדלתות (המסגרת של הדלת) ועוד כמה דברים.

למעלה