שלום חברים :)

SmartToyBoy

New member
שלום חברים :)

כותב ממש כמה דקות לפני השינה... אז ככה: כמובן ההלם עצום בהתחלה. יותר ממה שחושבים או מצפים. שוק עצום וחוסר קליטה מתמשך שאתה במסגרת צבאית. בסך הכל זו באמת חוויה, אבל לא קל להתרגל. לאט לאט מסתדרים. אני נמצא בזיקים [המבקרים מוזמנים...] והטירונות נמשכת סה"כ חודש (ושבוע כבר עבר...) החבר'ה אחלה באמת אין מילים, ולכל השאר - פשוט מתרגלים. חוץ מהקור ה-מ-ז-ע-ז-ע בלילות שאין לתאר אותו פשוט ! אוהב את כולכם ומתגעגע מקווה לכתוב אולי ביתר הרחבה בעוד שבוע. רק טוב, סמארטי.

סוד

מדוע אתה מגלה סודות צבאיים באינטרנט? לא ידעת, שהאויב מאזין וקורא? הוא יודע אפילו, שלישראל יש יכולת גרעינית... (אוף! מנהל הפורום, צנזורה בבקשה! אסור לגלות סודות... זה רק "יצא" לי ככה...) "סמרט-טוי-בוי" היקר והנהדר, שהברכות שלנו ימשיכו להתקיים גם בעתיד תמיד, ושנזכה לפגוש אותך תמיד מחייך, כפי שאתה יודע באמת

dagystyl

New member
סמארטי בהצלחה...

כשאתה כותב על היותך בטירונות בזיקים, זיכרוני אינו בוגד בי ואני היטב זוכר את טירונותי שהייתה גם בזיקים. אכן זה שוק להתחיל ככה את ההיכרות עם המערכת הצבאית, אבל זאת חוויה. אני אישית בזמנו (אפריל 2003) הייתי עדיין "ילד טוב" ודתי ומה שעזר לי לעבור את הטירונות הזאת זה שהתחברתי עם עוד 2 חבר'ה דתיים והיינו מבלים יחד כל הפסקה או שעת ת"ש... אז תנסה אולי למצוא לך שם שניים שלושה חבר'ה... אני גם זוכר שעשינו מטווחים בלילה והסמ"פ שלנו צעקה עלינו כשהרבה מאצלנו עשו רעש ואמרה: "מה זה צריך להיות הרעש הזה כשאתם קילומטרים ספורים מעזה??" ומיד השתרר לו שקט מופתי (ומה שהכי הצחיק אותי זה שלעומת השירות המלא שלי שאותו עשיתי בעזה עזה - גוש קטיף - זה היה רגע אחד המפחידים שאני זוכר... חחח...) ובאמת קר שם בלילות במיוחד עכשיו. קח לך דברים מחממים. אני מאחל לך בהצלחה ושתמשיך לתפקיד מעניין :)

למעלה