שלום חברים

שלום חברים

גם הפעם השאלה שלי קשורה ולא קשורה לפורום הזה.. היתה לי פעם קלטת של דודו דותן לילדים בשם "אגדות מבולבלות" . כמו כן יש לי עוד קלטות ישנות לילדים של ציפי שביט, ענת עצמון , רבקה מיכאלי וכו´. היכן משיגים את הקלטות הישנות הללו היום? לאיזו חנות צריך בכלל לפנות? יש היום אינספור קלטות ודיסקים וקלטות וידאו חדשים אבל אני שואלת דווקא על הללו העתיקים שגדלתי עליהם..

risha

New member
אני מכירה!!!!!!

אגדות מבובלות!!! עד גיל 12 שמעתי את זה כל ערב!!! טוב- כמעט כל ערב... אבל עוד יש לי את הקסטות! יש גם פיץ העכבר ושובי דובי ופומיקי!!! וואו, עשית לי התקף נוסטלגיה!! יש לי הרגשה שאני הולכת לפתוח את הבוידעם!!! ובקשר לאיפה אפשר להשיג אותם: נדמה לי שמישהו אמר פה פעם משהו על איזה חנות בשנקין? אבל אל תתפסו אותי במילה!

פיץ העכבר!

יו.... הייתה לי את כל הסידרה... פיץ העכבר מספר ושר, פיץ העכבר ועונות השנה, פיץ ופיצה.... יאו!!!! אני מתה על זה... אני עדיין שומעת את זה לפעמים... בשביל הנוסטלגיה... אני זוכרת את רוב הקלטות בעל-פה...

risha

New member
כן- גם את ממכורי פיץ!

אני וידיד שלי ישבנו בטיול השנתי ושיחזרנו את כל השירים "תותותותותים..." "ימי ימי ימי..." "פיץ פיץ אני עכבר..." והכ הכי "כשהסוס אוכל חציר זה בסדר כשושועל אוכל ענבים בבציר זה בסדר אבל נורא מצחיק נורא שעכבר אכל לדני את הסוודר אמא לא צעקה אבל אמא רק אמרה שחבל כי היה זה סוודר חדש עם אדום באמצע ולבן בדש אם לפחות, אמרה כך אמא, אדומה כמו כבשן היה אוכל את הסוודר הישן אבל עכברים לא מבינים שיש הבדל בין דברים חדשים לישנים וכך הולך לו העכבר וצוחק במבואות הכפר אולי אני לא בסדר שאכלתי לדני את הסוודר אבל הוא היה נורא טעים ונורא נעים...." ידיד שלי גם יודע לחקות אותו!
(לא היה עכבר)

Iris Carmon

New member
יש לי את הספר של שובי דובי!!

אבל אני לא יודעת מה קרה לקלטת....

הי רישה,

או שאני מקבלת תשובה פה בפורום או שאת מקליטה לי את הקלטות של אגדות מבולבלות , הן נעלמו לי ואני לא מסכימה שאחי ומשפחתי העניפה תגדל בלעדיהן... איפה בשנקין? מי אמר כמה ולמה?

risha

New member
אין לי מושג!!

פשוט שמעתי על איזה חנות בת"א שמוכרת כאלה ישנים. נראה לי האוזן ה-3 או משהו כזה. יש לי גם כל מיני תקליטים ישנים של רבקה מיכאלי- גן חיות וכאלה! אם תרצה אני יכולה להקליט לך את הקסטה... פומיקי שולט!

נירש

New member
האוזן השלישית

קצת קשה לי להאמין שיהיה להם את הדיסק הזה (אבל אי אפשר לדעת - הם מחזיקים מגוון עצום). החנות נמצאת ברחוב שינקין בת"א, אני לא יודע מה המספר המדויק אבל זה ממש קרוב להצטלבות עם רחוב מלצ´ט. עניין של דקת הליכה לכיוון אלנבי.

למעלה