שלום חברים!!!

שלום חברים!!!

מה נשמע??? אז קודם כל סליחה על ההעדרות הארוכה אני מקווה שאתם סולחים (ובכלל שאתם זוכרים מי אני)עכשיו אני ברגילה כך שהחלטתי להכנס לפורום ולכתוב ובמיוחד אחרי ששמעתי את הדבר הבא: אז אנשים תחזיקו אצבעות ותתפללו כי יכול מאוד להיות שבאוקטובר הזוג המלכותי נטליה ופקונדו ינחתו בארץ כדי לצלם פרקים בסדרה "חיים שלי" וכמובן שהם יבואו גם בשבילנו-המעריצים כי הרי מגיע לנו לראות אותם או לא? הידיעה הזאת היא לא המצאה שלי זה מה שפורסם בעיתון "רייטינג" של היום שאדריאן סואר ביקר בארץ לפני שבועיים ופגש את יאיר דורי והעלה בפניו את ההצעה שנטי ופקו יגיעו לארץ לצילומים שכנראה יהיו בקשר לקרב אגרוף של מוניטה נגד מתאגרפת ישראלית נשמע מגניב לא? אל תדאגו אני אסרוק את הכתבה יותר מאוחר..הלוואי וזה התגשם! ועד אז הנה כמה תמונות חדשות שלהם..תהנו

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif נטי השוטרת

דפנושית

New member
תודה רבה על החדשות!!../images/Emo9.gif

איזה יופייי! הלוואי הלוואי הלוואי שזה נכון והם יבואו סופסוף לארץ.. והתמונות מהכתבה כל-כך יפות=]] איזה זוג מדהים שניהם.. ד"א.. שמעתם שיש שמועות שיש בין נטליה ופקונדו משהו מעבר ליחסי העבודה שלהם? לא יודעת אם זה נכון, ככה אומרים.. והם מנסים להכחיש אבל לא יותר מדי.. מצד אחד הלוואי שזה נכון כי הם הזוג הכי מקסים בעולם.. אבל אם זה לא מה שהם בוחרים, אני רק רוצה שיהנו עם מי שהם ויהיו מאושרים
חיפושית, שוב תודה! מחכה לכתבה מרייטינג

לא נראה לי שזה נכון כי לפני איזה

חודש קראתי כתבה עם נטי והיא מספרת שהיא כל הזמן מתאהבת יותר ויותר בבעלה/ חבר שלה אני לא זוכרת חחח

ואייייייייייייייייייייייי

החלום עומד להתגשם אחרי איזה 5 שניםםםםםםםםםםםםםםם אמאא אני הולך להיות לה מתחת למלון!! שומר תרגילה לאוקטובר

יאללה אז עושים מפגש במלון??? חחח

נראה איך יסתדר לי עם הבגרויות אבל יום אחד לפחות אני חייבת ללכת!!!

ברור שנפגשים!!

גם בטח יעשו להם איזה משהו שנוכל לראות אותם...! אז ניפגש גם שם :)

קודם שכולם יזכו בפגישה הזאת איתם

חחח אני מתה מתה מתה מתה לפגוש אותם!!!!!!! היו לי הרבה חלומות שאנ י מסתובבת בארגנטינה והחלום הכי נפוץ אצלי זה לפגוש את נטי ופקו שם חחח (אבל פקו עם איסה ונטי ליד הבית שלה משקה את הצמחים או משהו חח)

חחחחח

אני רוצה לראות אותה מקרוב.. שהיא הייתה בארץ היתי מאוד קטן. אני גם היתי ילד שגדל במושב נידח שקשה להגיע ממנו למקומות.. בכלל לא היה לנו כבלים בזמן שבובה פראית שודרה.. הספקתי לראות רק את הסוף... שלה בויוה ..ראיתי את הסוף בויוה את ההתחלה בערוץ 2 ובאופן מלא בפעם השלישית בשבילי הפעם השלישית הייתה מושלמת.. קיצר בגלל שהיתי גר רחוק והיתי ילד קטן היה לי קשה להגיע למפגשים איתה וכאלה...

גם אני הייתי די קטנה בפעמיים שהיא

הייתה פה וגם שפקו היה פה איתה וגם אני מתה לראות אותם!!!!!!! ממש ממש ממש מקרוב אני מתה לפגוש אותם פנים אל פנים חחח

חחחח איזה חמודה!!! ופתאום עלה לי

רעיון ענק!!!! היא באה במטרה להתאגרף עם מתאגרפת אז אולי נלך להיות הקהל המעודד של המוניטה???? חחחח

למעלה