שלום חברים.

tiger

New member
שלום חברים.

מיזה מיספר ימים שלא הייתי כאן כל כך,לא כמישתתף פעיל ואני שמח ליראות שיש כאן חברים שהמשיכו ו"שמרו על הגחלים".יש לי מירשם לקלונקס שאני לא נוגע בו רק בטיסות או נסיעות של עשרים שעות (בהודו)וליפני יומיים במיקרה תוך סידורים בבית נפלו ליליד פיתאום מהשד יודע איפה חפיסה של כמה כדורים וישר לקחתי שניים.לא יודע למה,אולי ביגלל ריבים בבית עם בת הזוג אבל זה יכול ליהיות גם סתם תירוץ ויכול ליהיות גם,סביר להניח שזה היה הרצון הידוע והעתיק ביותר בקיום שלי למעט סטלה.זה המקום לציין שאני שונא כדורים תמיד ניגעלתי מהסוטול שלהם ושמרתי מרחק מאנשים שהיו על זה ופיתאום הופ,בלי לחשוב פעמיים אני "דופק" שתיים ביחד (לבנים2מג)לועס ובולע...כוסשלהאמאשלי איך שהיצטערתי אחר כך,היתעוררתי בסלון,עם סימנים של הכרית על האוזן שלא עברו עד הערב אני חושב וטעם בפה כאילו מישהוא מת לי שם.בקיצור גועל.אמנם יש לי מירשם "ומותר" לי לקחת לפי המירפאה והרופא שרשם לי אותם שם אחד כל לילה אבל אני לא עושה את זה.לא יודע מה קפץ עלי אבל מה שבטוח זה שזה לא הולך לקרא שוב בזמן הקרוב.... t

יאיר5

New member
טייגר אחי אתה יודע איזה מחלה...

ערמומית וממזרה יש לנו כל הזמן מנסה לשקר עלינו ואנחנו רוב הזמן מאמינים לה מי שלא מכור לא יבין אבל אתה בטח מבין תעשה בשכל קח את כל הטיובה וזרוק לשרותים ככה עם יקרה עוד פעם שתרצה לא יהיה ואז יעבור"החשק" אתה יודע כמה קל לנו להיסחף עוד פעם. פעם מסיגריה גראס עשיתי גילגול כזה ארוך שטוב שהוא נגמר ואני חיי אז תיזהר אחיי ושמור על עצמך אתה יודע כמה קל ליפול וכמה קשה לקום אז שמור על עצמך ותדמודד בלי שום "עזרה" לפעמים קשה אפילו קשה מאוד אבל זה הרבה יותר קל מליפול עוד פעם וזה קורה אתה יודע יש אנשים שאחרי הרבה שנים שלא נגעו נפלו עוד פעם אז צריך להיזהר כל הזמן. שיהיה לך שבוע טוב ותרגיש טוב וכל הבעסה תלך ממך הלואי..... יאיר

למעלה