שלום חברים

ליאלי 10

New member
שלום חברים

נמס השלג אייזה באסה אחשיוגשם ירד המון גשם עוד מעת הקריסמס(לא יודעת אייך צריך לכתוב את זה) אולי אז איהייה שלג אני מכבה שנה שעברה זה לא הייה ככה בנו מאוחר מידיי אני חושבת

AnnabeI Lee

New member
לפחות נמס השלג ואז בא הגשם.

כשיורד גשם על שלג הוא נעשה קשה, מלוכלך ומגעיל. והחורף עוד צעיר אני בטוחה שירד שלג שוב אל תאבדי תקוה. סתם שאלה מהאתם עושים בקרסמס?

ציקהלה

New member
הקטע עם המחליק הוא פסדר

בוצי פחות אין כמו נסיעה על כביש עם קרח עם אופניים זאת הרפתקאה

ליאלי 10

New member
בקריסמס../images/Emo113.gif

בקריסמס אנחנו בבית סבא שלי מצד אבא מגיא אלנו לחג השנה אמא ואבא ישמו עץ כמו שנה שעברה אוכלים אוכל מיוחד וחוגגים גם את חנוכה יחד מחכה למתנות מאוד גם אחים שלי. והנה תמונה של השלג פה אצלנו.

d a p h i

New member
חמודה-->

הכתיבה שלך ממש משתפרת!! בל מרשה לי לתקן אותך טיפה? מגיא= מגיע אלנו= אלינו ישמו= ישימו יש לכם עץ של קריסמס בבית? עם מתנות והכל? מגניב

shirta14

New member
לילאי חמודה כנסי../images/Emo113.gif

אחשיו כותבים עכשיו מעת כותבים מעט אייזה, הייה ואייך זה עם י' אחת בלבד מכבה כותבים מקווה בנו כותבים בנו זה כבר פעם שנייה שאת כותבת ואני תיקנתי אותך, זה חשוב מאוד שתמרי על העברית שלך גם כשאת גרה בחו"ל...אז תקראי שוב את התיקונים ווכה לאט לאט העברית שלך תשתפר
בהצלחה!

ליאלי 10

New member
תודה

אני מחכה שסבא שלי הישלך לי ספר בעיברית אני קות את התרומות וקראתי את דנדין ודינה כאן בנתאים

ליאלי 10

New member
../images/Emo51.gif

והנה תמונה חדשה שלי אפלו שקר פה מאוד ואמרו שירד שלג מהיום בלילה בבית שלנו חם מאפה אתם פה בפורום באזה מדינות אתם?

למעלה