למה הכוונה
שאתה אומר לא הולכים לכיוון המנוסה והשקול יותר? כל מוסיקאי מתחיל ברמה כלשהי שלרוב היא רמה מאוד בסיסית ונמוכה, שבדרך לרמות הגבוהות הוא עובר דרך דרגות שונות של קושי הרמוני מלודי קיצבי וכו', וצובר ניסיון. ועוד משהו, תסביר בבקשה את העניין שאמרת קודם, המוסיקה לא מקורית בעליל. ?? ועוד משהו!. אני קראתי ושמעתי הרבה תגובות להרבה קטעים, חלקם שלי, חלקן טובות וחלקן פחות. אבל כולם ידעו לבטא את עצמם כמו שצריך כך שיוכלו יותר לעזור ליוצר, שזה בעצם המטרה בביקורת. (לא יודע מה המטרה בביקורת שלך אבל ככה זה לרוב). כשאתה מנסח: "אתם מאוד לא ביחד,המלודיות לא חזקות, ויש הרגשה של מיאוס כללי באוויר, אחרי דקה בערך, אולי גם פחות. המוסיקה לא מקורית בעליל" אתה משדר מין גישה כזאת של: אתם לא יודעים לנגן, עדיף שתפרשו, אין עתיד. שבמקום לעבוד ביחד עם הבנאדם ולהבין איפה הבעיות ואיך אתה עם הנסיון המוסיקלי האישי שלך, יכול לעזור לו. לדוגמא: לדעתי אתם צריכים לעבוד הרבה יותר על התיאום ביניכם, לפתח עוד את המנגינות, ולהכניס עוד קצת עניין לקטע כי הוא מגיע לנקודה שבה הוא קצת משעמם. למשל. בצורה כזאת אני הייתי יכול להפיק הרבה יותר מהביקורת שלך ואתה לא הייתה יוצא בצורה כל כך קוטלת ופרפקציוניסטית זה כל מה שעיצבן אותי, הגישה שלך. ומהביקורת שלך כן אפשר להבין שאתה מתלהב מתנשא (פרפקציוניסט אם תרצה). אם אני טועה תקן אותי