שלום חברים

mosesg

New member
שלום חברים

אני מפרסם פה הקלטה מהחזרות האחרונות של ההרכב שלי.. קטע חדש שכתבנו לאחרונה ההקלטה היא בעיקרון בשבילנו אבל נשמח לשמוע ביקורת שתעזור לנו לשפר את הקטע.. קצת על ההרכב: בהרכב כלים: גיטרה, בס, תופים, חצוצרה, קלידים, סקסופון אלט. כולנו בני 15. חומר מקורי

scooby4

New member
איכות ההקלטה היא הטובה מבינכם

לומר יותר מזה? אתם מאוד לא ביחד (ובFאנק צריכים להיות ביחד, ממש ביחד), המלודיות לא חזקות, ויש הרגשה של מיאוס כללי באוויר, אחרי דקה בערך, אולי גם פחות. והחומר לא מקורי בעליל. מצטער.

dudester

New member
אתה קוטל, הם בני 15

בניסוח קצת יותר עדין ובונה, אתם צריכים לשבת יותר טוב. כמו שהוא אמר, הבס תופים וגם הבראס צריכים להיות מאוד מאוד "טייט". בעניין המלודיה, זה רעיון, ואתם צריכים לפתח אותו עוד, אפילו עוד הרבה. להוסיף שטיקים שיחדשו ויעניינו כי אחרי הכל - זה קטע אינסטרומנטאלי וזו המהות, המוסיקה. המתופף קיבל בערך את כל הטיפים שהוא צריך בפורום מתופפים. הבסיסט צריך יותר לצאת החוצה, הוא נעלם שם איפהשהו בין כל הבלאגן של הבראס סקשן, חלק מזה כנראה בגלל שאתם לא יושבים כל כך טוב. יש לי הערות גם לגבי המיקסינג והמאסטרינג אבל זה כבר לא ממש נוגע לכם ולנגינה שלכם. תמשיכו ליצור!

jazzistco

New member
../images/Emo3.gifדוגרי ...

איזה קטלן אתה ... הם כולה בני 15 ... בנוסף , רציתי לתת אזהרה קטנה
: מוזיקה זו לא תחרות !!! ואם תהפכו אותה לתחרות היא לא תהיה שווה כלום !!! מוזיקאים שעושים מוזיקה צריכים לעשות זאת מתוך רדיפה אחר רוחניות ולא מתוך רדיפה אחר כבוד !!!

scooby4

New member
זה לא בלתי אפשרי

שאנשים בני 15 יהיו טייט וינגנו לעניין. זה שאני קטלן זה בלי שום קשר ללהיות מגניב בתור מבקר, בשביל להיות מגניב אני אתלבש מגניב. אני פשוט לא מבין את ההגיון של לפרסם, בציבור הפורום לפחות, קטע שלגמרי לא נשמע יושב, ולגמרי לא הולך לשום מקום (זה מילא, אבל הייתי מצפה לקצת כבוד בשביל קהל השומעים). *בקשר לאזהרה הקטנה שלך: אני ממש "מת מפחד". מה אתה רוצה לשמוע? חוץ מזה היא הייתה בדיוק במקום.

dudester

New member
יש דרך להגיד כל דבר.

במיוחד לבן 15, שתחשוב איך הוא לוקח את הדברים שלך, וגם ליוצר שמדברים על היצירה שלו. ציינו פה שזו הקלטה מחזרה ושהם מעלים את זה בשביל שיתנו להם פידבקים ויגידו להם מה לשפר. ההערות שלך היו חריפות ונכונות, אבל יכול להיות שחבורת נערים בני 15 הייתה מפרשת אותם בצורה מאוד שלילית, ולא מפיקה כלום מהביקורת.

jazzistco

New member
../images/Emo6.gif אני ...

לא רוצה לשמוע כלום... וגם לא התכוונתי "להפחיד" אף אחד...

dean a

New member
האמת, מאוד אהבתי

הקטע הספציפי הזה באמת די משעמם, אבל את הסאונד הכללי אני מאוד אוהב. בשביל בני 15, אתם נשמעים יותר טוב מרוב הנגנים בגיל הזה, לדעתי. הייתי שמח להצטרף ללהקה שלכם, רק אתם נורא רחוקים לי. שיהיה בהצלחה, בכל מקרה!

mosesg

New member
אווהה

יכולת פשוט להגיד לא אהבתי.. אבל ביקשתי ביקורת והנה קיבלתי אותך, תודה אפס מי אתה חושב שאתה? ככה מתלהב ומתנשא? ועוד משהו, למה החומר לא מקורי בעליל??... מעניין אותי לשמוע
לכל הנחמדים מביניכם שהגיבו כראוי תודה רבה!!

scooby4

New member
בהחלט לא יפה

ואני לא מכיר אותך חוץ מהקטע הזה שאתה השמעת לי. אתה באותה המידה לא מכיר אותי, ואולי אני מתנשא או מתלהב אבל התכונה זה בהחלט לא באה לביטוי בביקורת שנתתי על הקטע. אני בן 16, אגב, והביקורת הזאת בדיוק כפי שהיא כלפי חוץ היא אותו הדבר כלפי פנים. אני אדם נורא ביקורתי, פרפקציוניסט, מניאק, אם תרצה. אין לי שום כוונה לגרום לאנשים להפסיק לנגן מוזיקה, אבל אני בהחלט מתעצבן אם הם לא הולכים לפי הכיוון המנוסה והשקול יותר. שיהיה לכם בהצלחה.

mosesg

New member
למה הכוונה

שאתה אומר לא הולכים לכיוון המנוסה והשקול יותר? כל מוסיקאי מתחיל ברמה כלשהי שלרוב היא רמה מאוד בסיסית ונמוכה, שבדרך לרמות הגבוהות הוא עובר דרך דרגות שונות של קושי הרמוני מלודי קיצבי וכו', וצובר ניסיון. ועוד משהו, תסביר בבקשה את העניין שאמרת קודם, המוסיקה לא מקורית בעליל. ?? ועוד משהו!. אני קראתי ושמעתי הרבה תגובות להרבה קטעים, חלקם שלי, חלקן טובות וחלקן פחות. אבל כולם ידעו לבטא את עצמם כמו שצריך כך שיוכלו יותר לעזור ליוצר, שזה בעצם המטרה בביקורת. (לא יודע מה המטרה בביקורת שלך אבל ככה זה לרוב). כשאתה מנסח: "אתם מאוד לא ביחד,המלודיות לא חזקות, ויש הרגשה של מיאוס כללי באוויר, אחרי דקה בערך, אולי גם פחות. המוסיקה לא מקורית בעליל" אתה משדר מין גישה כזאת של: אתם לא יודעים לנגן, עדיף שתפרשו, אין עתיד. שבמקום לעבוד ביחד עם הבנאדם ולהבין איפה הבעיות ואיך אתה עם הנסיון המוסיקלי האישי שלך, יכול לעזור לו. לדוגמא: לדעתי אתם צריכים לעבוד הרבה יותר על התיאום ביניכם, לפתח עוד את המנגינות, ולהכניס עוד קצת עניין לקטע כי הוא מגיע לנקודה שבה הוא קצת משעמם. למשל. בצורה כזאת אני הייתי יכול להפיק הרבה יותר מהביקורת שלך ואתה לא הייתה יוצא בצורה כל כך קוטלת ופרפקציוניסטית זה כל מה שעיצבן אותי, הגישה שלך. ומהביקורת שלך כן אפשר להבין שאתה מתלהב מתנשא (פרפקציוניסט אם תרצה). אם אני טועה תקן אותי

scooby4

New member
אין לי כוח לתקן אותך

אני אמרתי את מה שאמרתי, תעשה עם זה מה ש-אתה- חושב שנכון לך, ומן הסתם גם יביא לביקורת טובה מקהל השומעים.

mosesg

New member
אני שוב מתעקש

שתסביר את עצמך בדברים שאמרת. למה המוסיקה לא מקורית בעליל? אתה לא יכול סתם לזרוק הערה ככה בלי שום חומר לבסס עליו, ושיגבה את דברייך. ואם כן עשית אז התנצלות תהיה במקום

elich

New member
אני מאוד אהבתי - אבל

אתם צריכים לעבוד על הישיבה שלכם יחד אבל בגדול - יש עתיד לבני ישראל המנגינה נעימה לאוזן באופן כללי יש הופעות? אל תקשיבו פה לכל הקטלנים - אתם בסדר גמור

mosesg

New member
תודה רבה :)

הישיבה עבדנו הרבה ממש בחזרות האחרונות, פשוט ניגנו את השיר הרבה בלופ. לא ידוע לי על דרך אחרת לעשות את זה. אם אתה יודע אז תגיד לי וגם סה"כ ההקלטה הייתה ממש אותה חזרה שסיימנו לכתוב את הקטע אז הוא עוד לא ישבאפילו לכל אחד בראש לפי המבנה שלו.. האמת שיש מצב שיש הופעות בזמן הקרוב, יש לנו הופעה ב29 לחודש בבית לזרוס בדרך חברון.. אם אתה ירושלמי אז תן לי את האי מייל שלך או משהו ואני אודיע לך אם נופיע

למעלה