שלום חברים

mosesg

New member
שלום חברים

אני מפרסם פה הקלטה מהחזרות האחרונות של ההרכב שלי.. קטע חדש שכתבנו לאחרונה ההקלטה היא בעיקרון בשבילנו אבל נשמח לשמוע ביקורת שתעזור לנו לשפר את הקטע.. קצת על ההרכב: בהרכב כלים: גיטרה, בס, תופים, חצוצרה, קלידים, סקסופון אלט. כולנו בני 15. חומר מקורי

Nave S

New member
פשש..

חבר'ה אתם נשמעים סבבה לגמרי!! תמשיכו!! אממ החצוצרה והסקסופון עושיםן עבודה מצויינת.. אין מה להגיד, המתופף גם סבבה לגמרי.. מה שממש הפריע לי ותפס לי חזק באוזן זה הבסיסט, יש לו כמה יציאות מגניבות אבל הנגינה שלו לא חותכת, גם מבחינת סאונד וגם מבחינת פיל וקצב, איך נקרא לזה, אין לו מספיק "ביצים" בנגינה, אבל זה רק עניים של אימון ועבודה! בהצלחה בהמשך! מעוניין לשמוע עוד קטעים.. אגב מאיפה אתם?

זילבר2

New member
תשובות לשאלתך

אוקיי אז ככה.. קודם כל תודה רבה על התגובה שלך... כבר מוכרת לנו הבעיה של הבסיסט שלנו...ואנחנו עובדים על זה וגם הוא... הוא בדיוק בהתליכים של למידת פ'אנק ומקווים שבהמשך יתפתח לו הגרוב והפיל שאנחנו מחפשים אצלו אבל סך הכל הוא עושה עבודה בסדר לפי דעתי.. עכשיו לגבי פרטים עלינו.. כולנו בני 15 + מירושלים...(כן כן אנחנו ירושלמים וגאים בזה חחח) לגבי עוד קטעים- יש לנו די הרבה במאגר אז מקווה שנוכל להוסיף בהמשך :)

זילבר2

New member
שלום...כאן המתופף של ההרכב

רק רציתי להקפיץ וגם להגיד שתודה רבה על התגובות הטובות! זה ממש חשוב לנו..

MenDelSonspirit

New member
אחי, מגניב...

קצת יותר ריכוז כדיי שתשב יותר טוב על הקצב... מי הבאסיסט שמצאתם בסוף? הוא עבודה בסדר גמור(אבל שיעבוד עוד קצת, אף פעם לא מזיק)

mosesg

New member
תודה רבה לכולם!!

אני מחזק את דבריו של זילבר.. בקשר לבאסיסט ובקשר לכל מה שהוא אמר עוד קטעים אני אעלה בקרוב אבל הקטע זה לדעתי ברמה הכי גבוה.. וגם רוב ההקלטות האחרות שלנו הן בלי קלידים וחצוצרה, שהתצטרפו אלינו רק לפני כמה שבועות.

mosesg

New member
אה מה נשמע אהוד?

אנחנו עם וייס עדיין.. הוא החליט להשקיע ואנחנו החלטנו שאנחנו רוצים שישאר חבל שלא באת בסוף להופעת רחוב שלנו היה לא רע.. אולי ניפגש בכל זאת לנגן מתישהו אה?

למעלה