שלום חברים

שלום חברים

אני חדש פה אני מאוד אוהב את עניין המסטיקה בעיקר טארוט. מחר אני מדחיל ללמוד אצל מדריך צמוד . שיתקדם איתי לאט לאט עד שאני יבין. חברים אי אפשר להגיד שזה לא מעניין זה פשוט דבר גאוני . משהו לא מסכים איתי. רציתי רק לשאול עם משהו יודע פה סוגי חפיסות חוץ מוויט רידר ואיך כותבים את השמות של החפיסות באנגלית. המורה שלי אומר שלא כדי ללמוד עם קלפי וויט רידר מישהו מוכן להסביר לי למה . אני מאוד אשמח עם מישהו יענה לשאלותי תודה מראש אבי מנהריה.

שלום אבי ../images/Emo140.gif

מזל טוב לתחילת הלימודים אתה מתחיל מסע ארוך ומרתק במיוחד בו תגלה את הקסם שבקלפי הטארות... במידה ותלמד גם את ההיבט הרוחני תוכל לחוות מסע אישי משלך. זה בהחלט מעניין ואני מסכימה איתך לגמרי :) ישנן חפיסות רבות למעט החפיסה המוכרת והידועה של ריידר. אתה מוזמן לבקר בגלריות של הפורום ולהתרשם ממגוון מאוד גדול של קלפי טארות וכן גם תוכל לראות את השמות שלהם עברית/אנגלית. אני לא יודעת מי המורה שלך ולמה הוא אומר שלא כדי ללמוד עם קלפי ריידר. אני באופן אישי משתמשת ב- 6 חפיסות שונות של קלפי טארות אבל תמיד מלמדת וקוראת בקלפי ריידר. אני להיפך מהמורה שלך, מאוד ממליצה עליהם. שיהא לך יום מאושר אסנת :)

למעלה