שלום חברים!!

E K O

New member
מי שהפך את

ראסטיסלב לרוני נשמע כמו אחד שיוכל להפוך Antidisestablishmentarianism למיכאל....

Janem

New member
תודות לגננת הנשמה שלי יוקי...

שתזכה לחיים ארוכים. אני בכלל רציתי לשנות ת'שם לצביקה (צבי)... אבל היא לא נתנה לי לעשות ת'טעות ההיסטורית הזו...

Janem

New member
צבי...

להגנתי יאמר שזה היה באופנה... כמה חודשים טובים...

הקיובה

New member
דווקא יש מישהו שלמד איתי בתיכון

בכיתת עולים שהשם שלו היה עם סיומת דומה לשם שלך וזה דווקא היה בסדר לא חושבת שיש לו שם אחר או שהוא שינה אותו גם אני לא חושבת שיש צורך למרות שאני חייבת להודות שפעם אני רציתי שם אחר עד שהתחלתי לאהוב את השם שלי לקח הרבה זמן

i v g y

New member
אין לי מושג מה היה אז

אני יודע שבבית ספר היו כמה ששינו שמות לישראליים כמו VERA לרונית ו VLADIK לעדי אני אישים אין לי בעיה אם זה שמשנים, לא חושב שזה משנה אצלך משהו אני אישית גם רוצה להחליף את השם שלי יבגני(ממש לא מת על השם הזה) למשהו אחר אבל עוד לא יודע למה. את השם משפחה אני לא אשנה כי אני מת עליו:)

Polina1616

New member
ברוך הבא!

Natalila

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

אני דווקא בעד לשנות שם פרטי זה נראה לי בסדר גמור כי אם למשל בן אדם לא מרגיש שהוא יכול להשתלב במקום מסוים אם השם שלו נראה לי לגיטימי שהוא ישנה אותו אבל לשנות את השם משפחה זה כבר נראה לי מוגזם
כאילו הוא מוחק את הדורות שלו ואת ההיסטוריה שלו...

Drunk Bullet

New member
...

כשבן אדם לא מצליח להשתלב במקום מסוים בגלל השם שלו, זו לא בעיה שלו ולא של השם שלו, אלא בעיה של החברה במקום שבו הוא מנסה להשתלב, כי לשפוט בן אדם בגלל שם זה אחד הדברים הרדודים שאפשר לעשות.

i v g y

New member
לפעמים גם ההורים

דופקים לילד שם שהוא מתבייש להסתובב איתו כאילו הם בכוונה רוצים להרוס את חייו? מזל שאנשים יכולים להחליף שם וכן לפעמים החברה דוחפת אותך לעשות דברים מה לעשות אנשים רעים

למעלה