בכיתת עולים שהשם שלו היה עם סיומת דומה לשם שלך וזה דווקא היה בסדר לא חושבת שיש לו שם אחר או שהוא שינה אותו גם אני לא חושבת שיש צורך למרות שאני חייבת להודות שפעם אני רציתי שם אחר עד שהתחלתי לאהוב את השם שלי לקח הרבה זמן
אני יודע שבבית ספר היו כמה ששינו שמות לישראליים כמו VERA לרונית ו VLADIK לעדי אני אישים אין לי בעיה אם זה שמשנים, לא חושב שזה משנה אצלך משהו אני אישית גם רוצה להחליף את השם שלי יבגני(ממש לא מת על השם הזה) למשהו אחר אבל עוד לא יודע למה. את השם משפחה אני לא אשנה כי אני מת עליו
אני דווקא בעד לשנות שם פרטי זה נראה לי בסדר גמור כי אם למשל בן אדם לא מרגיש שהוא יכול להשתלב במקום מסוים אם השם שלו נראה לי לגיטימי שהוא ישנה אותו אבל לשנות את השם משפחה זה כבר נראה לי מוגזם
כשבן אדם לא מצליח להשתלב במקום מסוים בגלל השם שלו, זו לא בעיה שלו ולא של השם שלו, אלא בעיה של החברה במקום שבו הוא מנסה להשתלב, כי לשפוט בן אדם בגלל שם זה אחד הדברים הרדודים שאפשר לעשות.
דופקים לילד שם שהוא מתבייש להסתובב איתו כאילו הם בכוונה רוצים להרוס את חייו? מזל שאנשים יכולים להחליף שם וכן לפעמים החברה דוחפת אותך לעשות דברים מה לעשות אנשים רעים