שלום חברים

Shablula 88

New member
שלום חברים

מה קורה? אז ככה.. אני סטודנטית צעירה, יש לי מחשב דיי סבבה בבית, רק שנורא מעצבן שהמסך בגודל של ארון! חשבתי לרכוש מסך חדש, דק, אבל אז חשבתי... רגע, אולי אני כבר אקנה מחשב חדש? יותר טוב? ואז שוב התחלתי לתהות.. מה כבר עדיף- מחשב נייד או מחשב רגיל?... אודה אם תפרטו לי פלוסים ומינוסים לגבי שאלתי... :) ועוד שאלה.. עד כמה נוראי אם אני ארכוש אחד שכזה במכירה פומבית??? תודה רבה לעונים!

Ixion

New member
מחשב נייד קונים אם רוצים להשתמש

בניידות. תשאלי את עצמך האם את תקחי איתך את המחשב למקומות, תעבדי בו במקומות מלבד הבית שלך וכו'. תשאלי את עצמך אם גם ההוצאה הכספית (מינימום 4000 שקל) שווה בעיניך קנית מחשב נייד.

Mיקי_

New member
אם את סטודנטית ותקחי אותו איתך

במקום קלסרים אז באמת מומלץ נייד. אם את רגילה ואוהבת לעבוד עם מחברות פשוט קני מסך LCD קטן יותר למחשב הנייד שלך. הרבה קונים במכרז אני אישית פחות מתחברת לשיטה בעיקר כי חנות את רואה גם את המחשב וגם את המוכרים, ויש פיזית לאן לחזור עם משהו משתבש.

Jan22

New member
כנסי ..

תראי ברגע שאת מדברת על ניידים ישר מכפילים את המחיר פי 2 בקירוב , מסיבה פשוטה שהרכיבים זעירים ולכן המחירים גבוהים ,מצד שני מחשב נייד זה אחד הדברים היותר טובים ,את הולכת לעבודה/חברים/חופשה וואטאבר הוא הולך איתך . בנוגע למכירה פומבית ,זה שנוי במחלוקת , צריך לבדוק את האמינות של המוכרים ,למשל נתי סקאל לאחרונה ירד מנכסיו (עד כמה שהבנתי) וכתוצאה דפק הרבה לקוחות ,חייב אותם בכרטיס האשראי ,ולא סיפק להם את הניידים . לWALLA למשל יש רפוטיישן די טוב ,למרות שבכל דבר יש מעט רע . ...

לא יכולה להגיד לך אם כדאי או לא

במכירה פומבית ,רק יכולה לספר על נסיוני האישי קניתי דרך וואלה מחשב במכירה פומבית (אמרו לי רק דרך וואלה) והוא הגיע אחרי שבוע וחצי (והיה באמצע את ראש השנה) ועד עכשיו הכל מצויין-הביאו את כל מה שצריך,הכל תקין וכו' ויש לנו טלפון של החנות כך שיש למי לפנות (דיברנו איתם כבר) וכמובן שהשגנו אותו במחיר שלא נראה לי שהיינו משיגים בדרך אחרת.

למעלה