שלום חברים

שלום חברים

בתי בת ה-9 קיבלה רולר כמתנת יומולדת. היא החליטה שכדאי שאקנה גם כדי שנוכל לבלות זיותר יחד....אני כמובן הסכמתי. אז...רציתי לדעת מהם המותגים הטובים, ובאיזה כדאי להתעניין? מהם הניקון/קנון של הרולרס?

סלומון ו K2

שלום בוטן... סלומון ו K2 הן שתי החברות המובילות בארץ. גם מבחינת איכות וגם שירות (ותמיד יהיה מי שיחלוק על דברים אלו.. כל אחד לפי העדפותיו) המלצתי הכנה: פנה/י לחנות רוזן ומינץ ברח' הירקון 40 בת"א. שם תפגשי את נתי, הוא מבין אמיתי ברולרס ויוכל להמליץ לך מהו הרולר הכי מתאים עבורך בהצלחה ונשמח לראותך עימנו בקרוב !! קרן

נתן.ל

New member
../images/Emo45.gif נכון

ומוסיף - תוכלי גם לפנות אל אטלנטיס ברמת גן מול קניון איילון ולמצוא שם את מתי - גם הוא מבין ועוזר אבל ימכור לך K2(נתי ברוזן מינץ מוכר סלומון)

הערה קטנה נוספת

מתי מאטלנטיס מוכר רק K2 אבל אין לו את הידע והנסיון שיש לנתי ברוזן ומינץ נכון שנתי מוכר בחנות שלו סלומון, אבל להבדיל ממתחריו, הוא יודע לפרגן גם ל K2, החברה המתחרה ולהמליץ על דגמים שלהם גם כן

נתן.ל

New member
עוד הערה קטנה נוספת

אצל מתי בחנות יש גם את לאון וגם לו ניסיון רב בהחלקה על רולר. שתי החנויות מתמחות בתחום, רק משווקות חברות אחרות. בשתי החנויות יש אנשי מקצוע שיודעים המון על התחום וגם עוזרים ומכוונים. דרך אגב, מתי אמנם לא מחליק דאונהיל אבל בהחלט ראיתי אותו אני עצמי מחליק ברולר. אני יכול להמליץ עליו כיוון שאת הרולר שלי אישית אני קניתי ממנו. את נתי אני מכיר מההדרכות ומההחלקות המשותפות וגם לו אני מפרגן המון על הידע והניסיון אבל מעולם לא רניתי ממנו דבר. עוד חברות לא רעות שמייצרות רולר - רולרבלייד ורוסס. בכל מקרה כדאי או לקחת מישהו שמבין לחנות או ללכת לאחת החנויות המומלצות בהם ישנם אנשי מקצוע שמבינים טוב בתחום. עוד חנות מומלצת היא בקרייזי רולר בהרצליה שם מחליקים מקצוענים מייעצים ועוזרים.

CallMeCavanaugh

New member
עכשיו גם אני רוצה להעיר הערה קטנה

אצל מתי בחנות אין לאון. יש לאון בספורט ורטהיימר בפתח תקווה (לא שהייתי שם וראיתי אותו, אבל ככה הוא אמר לי).

נתן.ל

New member
לאון אמר שהוא אצל מתי בחנות

ואני בכלל פגשתי אותו בספורט וורטהיימר בנמל לפני חודשיים אז מה זה אומר

בואי קחי רולר אמיתי מטריקסקייט

גם חדש גם אכותי וגם חצי מחיר החזירי מסר ותקבלי מותג אמריקאי חדש בעולם

../images/Emo31.gif נתן, בבקשה מחק את הספאמר.

(הוא משווק איזה רולר משונה, עם גלגלים מוזרים - אולי מתאים לילדים שרוצים להחליק על צינורות מים חלודים).

נתן.ל

New member
../images/Emo31.gif חלאס לפרסום

אני מאמין שיש לך דרכים אחרות לשיווק שלא דרך הפורום ואני מבקש ממך שוב להפסיק עם זה. עכשיו אם היית טורח היית לומד שקרנית כאן היא מחליקה פיטנס ואין לה מה לעשות עם הרולר אגרסיב המשונה שלך.

שמע מר סוכן מכירות

בהתיחס לתגובותך בפרטי, תודה על כך שאני כבר לא מנהל הפורום. וכעת - לנושא "אמת בפרסום". הציוד שאתה מוכר מתאים לגומחה מאד מאד מסוימת. הציוד לא מתאים למי שמחליק באחת הקטגוריות הבאות: * מחליקים מתחילים * מחליקים בינוניים * מחליקים מתקדמים * מחליקי פינטס * free skaters * אגרסיב * מהירות לסוגיה אה, כן, הוא גם לא מתאים למי ששוקל יותר מ50 ק"ג, או למי ששוקל פחות מ-51 ק"ג. הציוד שאתה מוכר מתאיך אך ורק למי שמעונין להחליק על "קרבים", "ליינים" או לבצע "סליידים" על "קורנרס". הוא לא מתאים להחלקה מהירה, קפיצות ומשטחים מחוספסים.

למעלה