שלום חברים

ניקולי

New member
שלום חברים

מה שלומכם היום אני רואה שאף אחד לא נכנס לכאן היום כנראה כולם עסוקים שיהיה לכם המשך יום נפלא

LauraLF

New member
שלום ניקולי

אני נכנסתי היום כבר כמה פעמים וראיתי שאין הודעות אז לא היה למה להגיב. יום טוב שיהיה לך

ניקולי

New member
היי גם לך

זה בדיוק מה שקרה לי היום אבל הייתי חייבת לכתוב הודעה אחת לפחות אז מה שלומך ספרי איך עברה עלייך השבת?

LauraLF

New member
היי../images/Emo13.gif

השבת עברה בצורה סבירה ... היה דייט על הפנים שנטש אותי בת"א למצוא לעצמי דרך לחזור הביתה...(בסוף ידיד עפם לב טוב הושיע אותי) ואתמול ניצלתי את היום בעיקר למנוחה וקצת שקט.. עכשיו אני מצטערת...כי עכשיו יותר מידי שקט לי. מה איתך? איך לך?

ניקולי

New member
שגרתי ביותר

אצלנו השבת עברה בסבבה בערב החלטנו לצאת עם חברים (מה שלא עשינו דיי הרבה זמן) יצאנו לחוף הים לשבת לשתות בירה ולנגב חומוס...
בשעה 23.30 הסתכלתי על השעון ואמרתי אווהו עוד מוקדם לחזור הביתה אחרי שתיי שניות כבר היה 01.30 נורא נבהלתי ומיד חזרנו הביתה...
את רוצה להגיד לי שזקנתי עד כדי כך??
כבר אין לי כוח לצאת עד שעות מאוחרות.. פעם הייתי פנתר.. מה נשאר ממני
חחחחחחחחחחחחחחחח סתם אני צוחקת זה הגיל ממי

מי האידיוט שנטש אותך, אני חושבת

שצריך למצוא תאומים ושוב פעם באופן בהול, מה את אומרת?

ans83

New member
WTF,מי נטש אותך בת"א??אני לא מאמינה

איך נפלת על אחד כזה??? מסכנה..אבל טוב שיש חברים! אם הייתי בת"א תדעי שתמיד את יכולה להרים טלפון..בא לי להרוג ת'חמור הזה, נשמע כמו תינוק...נחמד שאת לוקחת דברים בקלות (לא כמוני..) מה קרה שם, או שאין לך עצבים לספר?

לי יש תירוץ טוב

הייתי בבדיקה עם הרדמה ואני עכשיו על הפנים אבל הייתי חייבת להיכנס לראות שאין מאוכזבים.

למעלה