שלום חברים

Fat Danken

New member
שלום חברים

האם יש תוכנה למחשב שמצליחה להשיג את אותו אפקט כמו ברדיו אמיתי? שכאשר השדרן מדבר המוסיקה נחלשת אוטומטית אני רוצה לדוגמא להפעיל מוסיקה במחשב, וכאשר אני אדבר במיקרופון עוצמת המוסיקה תרד אוטומטית. האם יש תוכנה כזאת?

וזה נשמע הכי לא מקצועי בעולם

אפשר ממש לשמוע שמכשיר עושה את זה ולדעתי - לא ראוי לשימוש.

Dj Sky

New member
אני אישית מכיר

בתוכנה DJ POWER שהיא דומה למגהטון אופציה להוריד את השמע על ידי לחיצת המקש F8 הבעיה שאת התוכנה קצת קשה להשיג והיא תומכת בחלונות 98 בלבד עד כמה שאני יודע

תשמע...

זה כבר נשמע יותר טוב, אם כי את התוכנה עצמה לא אהבתי (את האופציה הזאת לא הכרתי). ובכל מקרה לדעתי מי שרוצה להשמע סביר צריך מיקסר... בחנויות של DJ אפשר להשיג מדי פעם מציאות ביד שניה. שווה לנסות.

Dj Sky

New member
אני תמיד הייתי

בעד מיקסרים וקומפקטים על מחשב מיקסר איכותי עולה בסביבות ה 1000 שקל והוא עושה את העבודה הכי טוב דוד הכי טוב

Evyatar613

New member
"ברדיו אמיתי"

למשל בכל התחנות של קול-ישראל, אין שום מחשב שעושה את זה. לשדרן יש פיידר לכל קומפקט (או פטיפון אם אתם מתעקשים) וכשהוא מדבר הוא מוריד את ומעלה אותו בעצמו. קח בחשבון גם שתוכנה מנמיכה את המוסיקה רק ע"פ גובה הקול שלך, וכשלשדרן יש שליטה על זה, הוא יכול לדבר על רקע מוסיקה גבוהה יותר, ונמוכה יותר.

Dj Sky

New member
ברדיו אמיתי

השדרן פשוט משחק עם הסלייד במיקסר הכי פשוט הכי נוח הכי מקצועי

DorDassa

New member
אני אישית.. בשידור.. משתמש בפלאג

של שאוט כאסט. מה לעשות, אין לי דרך אחרת להחליש את המוזיקה אוטומטית כשאני מעוניין לדבר. אז נכון, ששאוט כאסט לא נשמע כמו מיקסר, ונשמע כמו הצרות שיש לי בחיים. אז נכון, שזה מעצבן, שאני צריך לפתוח את הווינאמפ בשידור רק בשביל שאני יוכל לדבר ולהחליש את המוזיקה באיזה דרך כלשהי.. אבל זה מה שיש כרגע. ואם אין לך כסף למיקסר. תוריד את הפלאג אין מהאתר www.shoutcast.com כמובן שאתה צריך לפני להתקין ווינאמפ. ואם אתה צריך עזרה ICQ# 170060 MSN: [email protected] שלום ולהתראות. דור.

Dj Sky

New member
דור דסא

אומנם אחד השדרנים הצעירים אבל אתם עוד תשמעו עליו הוא יהיה אחד הגדולים

למעלה